asşldk

Şu sondaki E nedense bize Enayiler diyormuşsun gibi geldi birden.
Normal ilişki yok derken, anormal olanlarından hangisinden bahsediyorsun ?

Kesinlikle öyle..Oluruna bırak..Düzelecek...

Daha "17" yaşındasın! Şu an dertler sana okyanus gibi görünse de değil.

Sen benim "17" yaşımsın diyerek ne de güzel özetler şair şu an olduğun yaşın güzelliğini.. Demem o ki kendine gel bu güzel yaşını yaşa. Ölüm maalesef çare değil.

ee sonra devamını yazmamışsın ..asıl sorun ne dersini çalışmayıp tembelik yapmanmı,babannmı yoksa ne?

Her sıkılan intihar etcek olsa dünyada adam kalmazdı.
Elle tutulur bir dert bile yok.
Bence o saçma düşünceyi çıkar aklından, hayatın güzel yanlarını düşün.

Heh yazmışsın cümlenin devamını. Yahu tabi ki ergenlikle alakası var bunun. Bizler geçmedik mi bu yoldan sanıyorsun :) Sabret, başka şeylerle ilgilen seni mutlu eden konulara odaklan.

Şu sondaki E nedense bize Enayiler diyormuşsun gibi geldi birden.
Normal ilişki yok derken, anormal olanlarından hangisinden bahsediyorsun ?
Yazıyı tamamlamadan yolladım. Hakaret etmek gibi bir amacım yok. Hani derler ya kızlar babaya düşkün olur, babalar kızlarına. İşte bizde böyle bir durum yok. Pek görmüyorum zaten kendisini.

Bence hicbisey yapnamaktan oluyor bunlar
Suan yapman gerekeni yap ve ders calis,kendine oyalanacak biseyler bul
Ergenlik demeyin diyorsun ama bu durumun ergenlikten kaynaklaniyor.kabul eymiyorsan tek secenek kaliyor simarikliktan
Gercekten olgunlasinca ve sorumluluklarin artinca kendi ayaklarinin uzerinde durmaya basladiginda su anki tavrinin nekadar yanlis oldugunu anlayacaksin

İntihar etmek öyle kolay birşey değil. Günah olmadığını bilsem hemen ölecem filan... İntihar noktasına gelmiş kişi pek düşünemez bunları, artık herşeyden geçmiştir çünkü. Demek ki o noktada değilsin, umut var.

Özel okula gittiğine göre maddi durumunuz fena değil. Bir psikiyatriste görünebilirsin. Bir de nacizane tavsiyem, şöyle olsaydı bu düşüncelere girmezdim dediğin ne varsa yap. Problemin kimleyse git konuş, çözmeye çalış, vs. Hepsi ölmekten iyidir.

24 yaşına dek ergensin canım
bunu 24 yaşındaki bir ablan söylüyor:)
hiç acele etme o yaşı atlat sonra bir daha düşün bunları

Annem rahatsız diyorsun,böyle şeyler düşünerek onun sağlığını da kötü etkiliyorsun.Kendini toparla bir an önce.

Yazıyı tamamlamadan yolladım. Hakaret etmek gibi bir amacım yok. Hani derler ya kızlar babaya düşkün olur, babalar kızlarına. İşte bizde böyle bir durum yok. Pek görmüyorum zaten kendisini.
Ah canım benim kalıplaşmış düşüncelerden sıyrıl, her baba kızına düşkün değildir, her anne çocuklarına ölesiye bağlı değildir, her aşk bitmez ve her erkek aldatmaz... Tek başına da olsa hayatta güçlü durmayı öğrenmen gerek. Öyle ki yeri gelecek kemikten,etten bir duvar olacaksın. Yaşadığın sorunlar için bu hayattan vazgeçmeyi düşünme, dışarıda milyonlarca beyinsiz yaşıyorken sen mi hayata tutunmayı beceremeyeceksin? İnadına yaşa kısaca.

Öncelikle neşeliymiş gibi davranmaktan vazge.Mutsuzsan mutsuzsundur ve her an keyifli olmak zorunda değilsin.
Özel okulda olduğuna göre,rehberlik öğretmeninle konuşabilirsin.
Babanla ilişkin çok ideal olmayabilir.Kaç kişinin öyle ki ? Babası terkedenler veya dövenler ne yapsın ?
Belki babanın da annenin rahatsızlığından dolayı sorunları olabilir.
Sana bir şey diyeyim mi,senin hayatın zaten daha başlamadı.Yani gerçek hayatın bu değil.
Gerçek hayatın,mezun olup hayata atıldıktan sonra başlayacak.Şu an sadece ona hazırlık yapıyorsun.
Kendine güzel bir hayat kurmak için çaba göster.
Rehberlik hocanı unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…