Yaşım 17. Şuan olduğu gibi her gün mutlaka ağlıyorum. Sebebi ergenlik değil. Lise 3. sınıftayım. İnsanlara sorsanız çok neşeli bir insan olarak tanımlarlar beni. Özel okulda okuyorum ve ağzını dağıttığımın dersleriyle alakam yok. Babamla normal baba kız ilişkisi yok aramda. E
Yazıyı tamamlamadan yolladım. Hakaret etmek gibi bir amacım yok. Hani derler ya kızlar babaya düşkün olur, babalar kızlarına. İşte bizde böyle bir durum yok. Pek görmüyorum zaten kendisini.Şu sondaki E nedense bize Enayiler diyormuşsun gibi geldi birden.
Normal ilişki yok derken, anormal olanlarından hangisinden bahsediyorsun ?
Aynen öyle...Mehmet Pişkin giderken intihara teşebbüs oranımızla oynadı da gitti gibi geliyor bana... keşke videoyu yayınlamadan önce videoyu izleyeceklerin yaş seviyesini düşünseydi...
Ah canım benim kalıplaşmış düşüncelerden sıyrıl, her baba kızına düşkün değildir, her anne çocuklarına ölesiye bağlı değildir, her aşk bitmez ve her erkek aldatmaz... Tek başına da olsa hayatta güçlü durmayı öğrenmen gerek. Öyle ki yeri gelecek kemikten,etten bir duvar olacaksın. Yaşadığın sorunlar için bu hayattan vazgeçmeyi düşünme, dışarıda milyonlarca beyinsiz yaşıyorken sen mi hayata tutunmayı beceremeyeceksin? İnadına yaşa kısaca.Yazıyı tamamlamadan yolladım. Hakaret etmek gibi bir amacım yok. Hani derler ya kızlar babaya düşkün olur, babalar kızlarına. İşte bizde böyle bir durum yok. Pek görmüyorum zaten kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?