emilia Emina Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 900 5 118 Ankara 12 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi emilia #1 Arkadaşlar astım sıkıntısı çeken arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum Keçiboynuzunu alın elinizle bölün suyun içine atıp kaynatın,sonra o suyu için tvde bir doktor anlattı,su yerine sütte olabilirmiş...Geçmiş olsun
Arkadaşlar astım sıkıntısı çeken arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum Keçiboynuzunu alın elinizle bölün suyun içine atıp kaynatın,sonra o suyu için tvde bir doktor anlattı,su yerine sütte olabilirmiş...Geçmiş olsun
E Elis Ziyaretçi 13 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi emilia #2 bi astim hastasi olarak bunu deniycem tabi keci boynuzu bulabilirsem,bu garip memlekette,cok sagol bitanem,a.s.
bi astim hastasi olarak bunu deniycem tabi keci boynuzu bulabilirsem,bu garip memlekette,cok sagol bitanem,a.s.
emilia Emina Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 900 5 118 Ankara 13 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi emilia #3 Elis .!.: bi astim hastasi olarak bunu deniycem tabi keci boynuzu bulabilirsem,bu garip memlekette,cok sagol bitanem,a.s. Genişletmek için tıkla... İnşallah bulursun canım,aktarcı filan varmı oralarda varsa bi araştır
Elis .!.: bi astim hastasi olarak bunu deniycem tabi keci boynuzu bulabilirsem,bu garip memlekette,cok sagol bitanem,a.s. Genişletmek için tıkla... İnşallah bulursun canım,aktarcı filan varmı oralarda varsa bi araştır
P Perfectnose Ziyaretçi 13 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi emilia #4 adaçayıda çok faydalı arkadaşlar astıma
emilia Emina Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 900 5 118 Ankara 13 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi emilia #5 Perfectnose .!.: adaçayıda çok faydalı arkadaşlar astıma Genişletmek için tıkla... evet arkadaşım,ama bu yazdığım kür sürekli kullanıldığında tamamen kesiyormuş
Perfectnose .!.: adaçayıda çok faydalı arkadaşlar astıma Genişletmek için tıkla... evet arkadaşım,ama bu yazdığım kür sürekli kullanıldığında tamamen kesiyormuş
E Elis Ziyaretçi 13 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi emilia #6 emilia .!.: İnşallah bulursun canım,aktarcı filan varmı oralarda varsa bi araştır Genişletmek için tıkla... yok be guzelim,ama Turkiyeye gittigimde ancak alabilirim,cok sagol tekrardan
emilia .!.: İnşallah bulursun canım,aktarcı filan varmı oralarda varsa bi araştır Genişletmek için tıkla... yok be guzelim,ama Turkiyeye gittigimde ancak alabilirim,cok sagol tekrardan