- 4 Şubat 2019
- 19
- 6
- 16
- 34
Memnun kaldınız mı acaba?Didem Şarman'a baktircam sanirim. Var mi kendisinden danismanlik alan
ben aldim kadın mükemmel herşeyi biliyor
evet. didem şarman efsane ciddi anlamdaDidem Sarman'dan mi bahsediyorsunuz
Selam Bursali92, 15dklik farklar gelecek öngörülerini etkiler mi sence, yükselen degismiyosa? Mesela bi yas araligi verilmişse bi olay icin, onun farklı olma şansı fazla midir eğer dogum saati tam dksına kadar doğru degilse? Ve asla o tarihten once olma imkan yok mudur sence?madem gündemde bu konu var ben de alanda eğitimini tamamlamış bi astrolog olarak deneyimlerimi paylaşayım.
doğum saati doğrulama çok önemli bi mesele. günler süren bir çalışmadır ve öyle seans sırasında birkaç soru sorarak bulunamaz. buna dikkat ederek iyi astroloğu kötü astrologdan ayırabilirsiniz.
Merhaba ben instagramda .. sayfasinda yaptirdim. Bayan cok ilgili ve cok detayli rapor hazirliyor. 1 yillik on goru de var. Resmen seni senden daha iyi anlatiyor. Fiyat uygun 150 TL takip edersen kampanyalar da yapiyor.Arkadaşlar astrolojı biliyorum diyen bi sürü kişi var. adı duyuluş olanların da ücretleri çok yüksek. orta gelire uygun daha önce danışmanlık alıp doğum haritası yorumu yaptıranlar var mı?
tavsiyeye ihtiyacım var.
danışmanlık fiyatları çok yüksek ancak bu bir bilim doğum haritamızdaki evler ve gezegenlerin açılarına göre 1 yıllık öngürüde bulunuyorlar. giden duyan varsa lütfen öneride bulunsun?
Siz baktırdınız mı çıkan öngörüsü var mı sizde memnun kaldınız mı yaniDidem Şarman'a baktircam sanirim. Var mi kendisinden danismanlik alan
merhaba siz sabiha hanıma yıldızname baktırmıstınız sanki, nasıl öngörülerinden cıkanlar oldu mu size acaba ben de baktırdım daMerhaba,
Hala gecerli mi? Size ozelden yazilmiyo, bana yazarmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?