ASTROLOG DANIŞMANLIĞI YARDIM

Ben de Selda Erdi’ye baktırmıştım. 2 yıl önce baktımıştım sanırım; o dönem 800 lira idi bakımı yanlış hatırlamıyorsam... Evleneceğim zamanı tarih olarak bilmişti. Yılını ve ayını söylemişti. Ama onun dışında dişe dokunur bir bilgisi olmadı ve telefonda yarım saat kadar konuşmuştuk. Ayrıntı vermedi hiç. Bilmiyorum belki de enerjimiz tutmadı. Sonrasında o dönem verdiğim o büyük paraya çok acımıştım. Ayrıntılı bakan birini ben de arıyorum aslında ama o fahiş fiyatları verip yeniden hayal kırıklığı yaşamak da istemiyorum. Didem Şarman ne kadara bakıyormuş şuan acaba ?

Twitter ve instagramda bir suru var daha uygun fiyatlara. Cogu akademilerden online egitim aliyor yani henuz yari astrologlar ama bilgi birikimlerini ben begeniyorum faydalaniyorum baktirmadim ama baktiranlar memnun kaliyorlar

Selam kizlar, forumu okurken dayanamadım üye oldum yaziyim diye =) Ben Mart ayında Kenan Yasin'e baktırdım, pek anlamiyodum analiz ve öngörü farkini asistanına hangisini aliyim diye sordum genel dedi. Kisilik analizi flndi dogum saatim yüzde yüz degil diye extra odedim ama hiç tutmadı, hayır Boyle degil diyorum adam anlamıyor. youtube videolarında çok iyi ama demek ki sadece teorik ve genel. randevuya 15dk geç katildi, ne kendi ne asistanı arayıp gecikiyo demedi ben 30 kere aradım zar zor asistanı cevap verdi, hiç profesyonel bulmadım.

Daha yeni Nurcin Biran'a baktırdım, extra vermediğim halde dogum saati soruları çok daha kapsamliydi. Karakter analizi çok daha yakindi bana, o konuda çok doğru seyler söylediği oldu bi de konuşması fln çok daha samimi. Yakin zaman öngörüsü çok yapmadi yas araligi verdi 34-37 gibi ama transitleri aldım daha gelmedi raporu bilmek isteyen olursa cevaplarım cikti mi cikmadi mi diye. Tecrubesi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

madem gündemde bu konu var ben de alanda eğitimini tamamlamış bi astrolog olarak deneyimlerimi paylaşayım.
doğum saati doğrulama çok önemli bi mesele. günler süren bir çalışmadır ve öyle seans sırasında birkaç soru sorarak bulunamaz. buna dikkat ederek iyi astroloğu kötü astrologdan ayırabilirsiniz.

Selam Bursali92, 15dklik farklar gelecek öngörülerini etkiler mi sence, yükselen degismiyosa? Mesela bi yas araligi verilmişse bi olay icin, onun farklı olma şansı fazla midir eğer dogum saati tam dksına kadar doğru degilse? Ve asla o tarihten once olma imkan yok mudur sence?

Merhaba ben instagramda .. sayfasinda yaptirdim. Bayan cok ilgili ve cok detayli rapor hazirliyor. 1 yillik on goru de var. Resmen seni senden daha iyi anlatiyor. Fiyat uygun 150 TL takip edersen kampanyalar da yapiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Hala gecerli mi? Size ozelden yazilmiyo, bana yazarmisiniz?

Merhaba,

Soyledigi tarihler daha gelmedi, sizde oldu mu? Ama simdiye dair herseyi bildi, benim sirtimdaki ben'e kadar hatta. Olunca kesin soylucem size. Siz nasil buldunuz begendiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…