astroloji burç uyumu tüm fallar için gelin birlikte kaynatalım :)

deniiizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.679
3
66
İstanbul
kızlar hepimiz burçtu astrolojiydi burçlar arasında uyumdu faldı meraklıyız gelin hep birlikte bildiklerimizi ortaya dökelim hem sohbet muhabbet hemde merak ettiklerimizi öğrenmeye çalışalım

buyrun içeri :))))

İkinci buuyuranda ben olayım

yay burcuyum sevgilimm akrep Çok ateşli bir ilikimiz avr hatta okadar ateşliki Yakıorum onu Ağzı yüzü yanıoo

İkinci buuyuranda ben olayım

yay burcuyum sevgilimm akrep Çok ateşli bir ilikimiz avr hatta okadar ateşliki Yakıorum onu Ağzı yüzü yanıoo

sende hoşgeldin canımm

şuan işyerinde kendi kendime sesli gülüyorum yorumuna koptum resmen

benim kardeşimde yay burcu çok gergin oluyor yaylar heran herşeyi yapabilir psikolojide

sende hoşgeldin canımm

benim kardeşimde yay burcu çok gergin oluyor yaylar heran herşeyi yapabilir psikolojide

öyleyimdir Ya burcumun tam anlamıyla taşıyan biriyim. Akrep burcu 6his muahppetien üstüme geliyor Anaoooommm senin avrya deyip bir saldırıyorum koskoca adam pusuyo kedi gibi tam ya bişi dememdim dio

biz ikimiz de balığız çok sulu bi ilişkimiz var
şaka bi yana çok duygusalız ikimiz de tripler havada uçuşuyo
siz ne dersiniz balık-balık uyumuna?

öyleyimdir Ya burcumun tam anlamıyla taşıyan biriyim. Akrep burcu 6his muahppetien üstüme geliyor Anaoooommm senin avrya deyip bir saldırıyorum koskoca adam pusuyo kedi gibi tam ya bişi dememdim dio

akrep burçlarıda az değildir hani biraz sinsi olurlar ama bilemicem şimdi ama akrep burcuna sahip olanların gözleri çok dikkat çekici olurmuş bakışları öyle duymuştum fal bakan birinden

sende hoşgeldin canımm

iyidir yaylar iyiidiiirrr
çoook pozitif olurlar, bizden daha fazla polyanna olabilen bir burç daha yoktur

haahhaah benim nişanlımda yay burcu maşaallah diyim kedi gibi yaaa ne desem yapıyo yerim onu ben
Ben yengeçim aslında ateş ve su anlaşamaz hiç ama biz 6 buçuk senedir birlikteyiz Hiç bitmeyen bi heyecan var aramızda maşallah
Yay burçlarını seviyorum dünyanın en iyi niyetli insanları

biz ikimiz de balığız çok sulu bi ilişkimiz var
şaka bi yana çok duygusalız ikimiz de tripler havada uçuşuyo
siz ne dersiniz balık-balık uyumuna?

hayal gücü yüksek oluyor balıkların desene ayaklarınız yerden kesik derecede dolaşıyorsunuz

aynı burçta olanların birbirlerini daha iyi anladığını düşünüyorum

akrep burçlarıda az değildir hani biraz sinsi olurlar ama bilemicem şimdi ama akrep burcuna sahip olanların gözleri çok dikkat çekici olurmuş bakışları öyle duymuştum fal bakan birinden

enee kım demişsee Doğru ndemiş benimkide bana çok gzel gözlerin var bal gözlüm der baa Ya vallaha varya kavga ettikmi çok üstüne geliyor akrep insanın hiç birşey gizleyemezsin , Yalan söylemede canımı ye

ben ıkızlerim ama yükselen ve güçlü etkisi altında olduğum yengeç
o da yengeçti ama 1 hafta oldu ayrıldık:)

işte bu son 5 kelimen kesinlikle doğruuuu
övünmek gibi olmasında

maşallahh bu arada ilişkinize :nazarboncuğu:

Bizde 3 senedir birlikteyiz :)

Bizimkide ateş ve suya hukmediyor 2li olunca Manyak oluyor. ya yay burcu çok dinler sen konuuş vıdı vıdı amommm allah konuşturmuyor o dakıka beni bende dinelrim ya Ben şey oldum artık sevgilim kız versiyonu..

kızlar bende boğa burcuyum damarıma basmadıkları sürece benden iyi yok ama bir de kırmızı gördüğümde işte o an tutmak zor

ikizler burcununda ne yapıcağı belli olmuyor bi bakarsın bal kaymak aranız bi bakarsın sanki onları yapan başka biri nasıl bir ruh dünyaları var çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…