bende geldim kızlar bende yay burcuyum sevgilimde balık burcu
başak mıııı
aman almıyımmm:)
balık ve yay burcuna pek anlamaz diyolar ama çünkü ikisi içinde değişken burçlar diyolar :26:
balık ve yay burcuna pek anlamaz diyolar ama çünkü ikisi içinde değişken burçlar diyolar :26:
şimdilik anlaşıyoruz ama ilerde nasıl olur bilemem daha çok yeniyiz 1.5 ay oldu
bir de koç u dene o zaman geriye koç kalıyor
arkadaşlarımın mesajlarına bakarken bu mesaja rastladım..Ben yay,, eşim balık burcu :))
ama yükselenlerde çok önemli mesela ben boğyım sevgilim ikizler bizim içinde anlaşamaz diyor burç uyumları ama anlaşıyoruz şimdilik
kaç tane ikizler tanıdıysam hepside böyleikizler burcununda ne yapıcağı belli olmuyor bi bakarsın bal kaymak aranız bi bakarsın sanki onları yapan başka biri nasıl bir ruh dünyaları var çözemedim
yay burçları çok mantıkçıdır mantıkları doğrultusunda hareket ederler sanarsın ki duygularını bağışlamışlar ama bi bakmışsın içten içe yaşıyorlar duygularını dünyanın en güçlü karakterleri kendileri gözükücekler yaaa
aslan dı....
ha u arada başaklar çok duygusuz ve ruhsuzlar
eleştirmeye bayılırlar karşılarındakını
yay larda çok özür dileyerek ,tek ayak üstünde 40 takla atarlar
kımseyı kırmıyım derler,işkembeden sallarlar:)
Ben hiç bir yay'ın işkembeden sallasıgını görmedim şahsen Kımseyi kırmayayım diye salamama aksıne dobrayım. Haa çok sevdiğim birii için Çok kıvranırım ama gende gerçeği söylerim KEndi sırrımı kendimde tutamam.
arkadaşlarımın mesajlarına bakarken bu mesaja rastladım..Ben yay,, eşim balık burcu :))
AKREP KIZLARI İÇİN
YAY KIZLARI İÇİN ..
En ideal burç: Yengeç yada terazi erkekleri.
Stili: Fazla dikkat çekici giyinmese de kendine baktıran erkekler tam yay kızlarına göredir.
Nerelerde bulunur: Bu erkekle kütüphanede karşılaşabilirsiniz.
Niçin yaylara hitap eder: Bu erkek, yay kızının çılgınlıklarını anlar ve onu komik duruma düşmekten kurtarır.
hanı ikizler için en ideal burç kovaydı noldu noldu:)))))
2 tane terazi erkeğiyle ilişkim oldu
ama denge burcu adı altında dengesizlikleri de çoktu
ama henüz yengeç erkeğine denk gelemedim
bide onu deneyeyim bari
yengeçç miii valla hayatının hatasını yapmak istiyorsan buyur
yay burcu kesinlikle patavatsızlık derecesinde dürüsttür.Size kırmak ve üzmek pahasına doğruyu söyler.Tecrübeyle sabbittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?