Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk buyuran ben olayım dedim![]()
İkinci buuyuranda ben olayım
yay burcuyum sevgilimm akrep Çok ateşli bir ilikimiz avr hatta okadar ateşliki Yakıorum onu Ağzı yüzü yanıoo![]()
sende hoşgeldin canımm
şuan işyerinde kendi kendime sesli gülüyorum yorumuna koptum resmen
benim kardeşimde yay burcu çok gergin oluyor yaylar heran herşeyi yapabilir psikolojide![]()
hoşgeldin tatlım yaaa artık umudumu kesmiştimm![]()
İkinci buuyuranda ben olayım
yay burcuyum sevgilimm akrep Çok ateşli bir ilikimiz avr hatta okadar ateşliki Yakıorum onu Ağzı yüzü yanıoo![]()
öyleyimdirYa burcumun tam anlamıyla taşıyan biriyim. Akrep burcu 6his muahppetien üstüme geliyor Anaoooommm senin avrya deyip bir saldırıyorum koskoca adam pusuyo kedi gibi tam ya bişi dememdim dio
![]()
sende hoşgeldin canımm
şuan işyerinde kendi kendime sesli gülüyorum yorumuna koptum resmen
benim kardeşimde yay burcu çok gergin oluyor yaylar heran herşeyi yapabilir psikolojide![]()
öyleyimdirYa burcumun tam anlamıyla taşıyan biriyim. Akrep burcu 6his muahppetien üstüme geliyor Anaoooommm senin avrya deyip bir saldırıyorum koskoca adam pusuyo kedi gibi tam ya bişi dememdim dio
![]()
biz ikimiz de balığız çok sulu bi ilişkimiz var
şaka bi yana çok duygusalız ikimiz de tripler havada uçuşuyo
siz ne dersiniz balık-balık uyumuna?
akrep burçlarıda az değildir hani biraz sinsi olurlar ama bilemicem şimdiama akrep burcuna sahip olanların gözleri çok dikkat çekici olurmuş bakışları öyle duymuştum fal bakan birinden
![]()
haahhaah benim nişanlımda yay burcu maşaallah diyim kedi gibi yaaa ne desem yapıyo yerim onu ben
Ben yengeçim aslında ateş ve su anlaşamaz hiç ama biz 6 buçuk senedir birlikteyiz Hiç bitmeyen bi heyecan var aramızda maşallah
Yay burçlarını seviyorum dünyanın en iyi niyetli insanları![]()
haahhaah benim nişanlımda yay burcu maşaallah diyim kedi gibi yaaa ne desem yapıyo yerim onu ben
Ben yengeçim aslında ateş ve su anlaşamaz hiç ama biz 6 buçuk senedir birlikteyiz Hiç bitmeyen bi heyecan var aramızda maşallah
Yay burçlarını seviyorum dünyanın en iyi niyetli insanları![]()
kızlar bende boğa burcuyum damarıma basmadıkları sürece benden iyi yok ama bir de kırmızı gördüğümde işte o an tutmak zor![]()