astroloji burç uyumu tüm fallar için gelin birlikte kaynatalım :)

ayy ne güzell bir boğa hatunu geldi tek kalmıştım yengeçler ikizler yaylar çevrelemişti etrafı

ikiside toprak grubu birbirine benzerler aslında iki burçta gerçekçidir süper bir ikili olmuş
ah bebeğim yalnız bırakmadım seni gel yanımaa
dmek uyumumuzu beğendin çok sevindiimm

Ben koçum sevgilimde aslan :)
İkimizde bazen çok inatçıyız ama idare ediyoruz :)

benden başka yengeç hatunu varmı burda

kızlar venüsün ikizlerde olması ne anlama geliyor ? astrolojiden anlayan var mı ?

Bu topic sessizleşmiş. Biraz cıvıltı lazım buraya :107:

Ben de sevgilim de yayız. Aramızda büyülü bir çekim var. Öyle deli dolu yerinde duramayan tipleriz ikimiz de. Cidden bu yayın özelliklerini taşıyoruz galiba biz Heyecansız, atraksiyonsuz günümüz geçmiyor, birlikte çok eğleniyoruz, sohbet muhabbet gırla kimi zaman da felsefi yönümüz tutuyor bir tuhaflaşıyoruz sonra yine kahkaha sesleri duyulmaya başlıyor Birbirimizle konuşmaktan hiç sıkılmıyoruz, inşallah hep böyle gider ya aradığımı onda buldum sonunda kızlar. Belki de o kadar üzüntüye, acıya değdi diyorum sonunda aşkımı buldum Nazar değmesin, maşallah deyin kızlar lütfen

Yay bayanlarına yay erkeği tavsiye ederim birbirini anlama konusunda süper bir uyum oluyor aranızda

Son düzenleme:
kizllarrrr ben yengecim, boga erkekleri ile cok iyi anlasiyormusum..anlastimda ama iste neyse bitti gitti..

suan hoslandigim, göz hapsimde olan kisi akrep burcu ama ben akrepleri hic sevmem nasil olcak acaba bu is

kizllarrrr ben yengecim, boga erkekleri ile cok iyi anlasiyormusum..anlastimda ama iste neyse bitti gitti..

suan hoslandigim, göz hapsimde olan kisi akrep burcu ama ben akrepleri hic sevmem nasil olcak acaba bu is

akrep burcu sevgilisi olan olan o kadar kisi var ki bu topikte belki huylarini sularini daha detayli ogrenebilirsin canim

hosgeldin tatlimmm

masallah size o zaman

yay bayanlari duydunuz muuuu yay erkekleri ile iyi anlasabiliyormussunuz yay erkekleri cok ince oluyor onu biliyorum tek

yok canım yaa ben camış burcundanım boğayım ben boğaa ama anlaşamıyorum kovalarla hemde hiiiççç

Bende kovayım Boğa larla hiiçç anlaşamam...Sözüm meclisten dışarı benim tanıdığım boğaların ortak özelliği onlara ait olan yada onların yaptığı herşey enteresandır mükemmeldir onların tükürüğü bile farklıdır.Benciil ama sorsan çok iyidir herkese iyidir çok fenadır kaz gelecek yerden tavuk esirgemez işine yarayacak insanların etrafından ayrılmaz.Onun için birşey yaptıysanız eğer zaten yapmanız gerekeni yapmışsınızdır, ama o size birşey yaptıysa çok özel bir durumdur..Ve asla ona istemediği birşeyi yaptıramazsın çok zor...

akrep burcu sevgilisi olan olan o kadar kisi var ki bu topikte belki huylarini sularini daha detayli ogrenebilirsin canim

akreplerin kadinlari cok kinci ve ukala olur yani tanidigim tüm akrep kadinlari öylelerdi.. sevmem öyle tipleri ..icten pazarlikli ve kötü insanlar cikti karsima hep akrep burcundan..

ama erkekler hakkinda fazla bilgim yok..

gözleri dikkat cekici olur demissin ayyy evet bunun gözlerini görsen bayilip düsersin.. cok güzel gözleri ve göz sekli var.. ahh birde o keskin bakislar eklendin miii isin icinee ..

bende yengeç burcuyum sevgilim akrep.Öncelikle şunu söyliyim o atılmadan adım atmadan sakın adım atma.Akrep erkekleri yengeçlere çok çektiriyo benden söylemesi.Senin sadıklığını güvenini hissettiği zaman istediğini yapıyo ilk zamanlar aşıkken sonradan odunlaşıyo cok ağlarsın

hmm yani ilk adim ondan mi gelsin?

vee yönetici bir tavrimi var bu dogrumu yani baskin taraf o mu oluyor??

kizz cadiii ne yaptin sen bogalari oyle yerden yere vurmussunnn

havada sankii askk kokusu varrr buralara kadar geldiii

bak tiyolar geliyor bile tatlimmm

İkizler bir kova olarak en anlaştığım burçlardan biridir.Ama ömrü hayatımda bu kadar dengesiz, yanardöner insanlara rastlamadım.Bana göre tüm burçlardan en kıskancı ikizlerdir elinde olmayını hep ister başkasında görsün onu istersen sonra yine başka bir insanda daha kötüsünü görse onu ister..Size gelir birini çekiştirir siz uzaklasırsınız diğer insandan onun lafıyla , sonra bir bakarsınız kanka olmuş siz kötü olmuşsunuz.Nabza göre şerbet verir her durumda paçasını kurtarır bir günah keçisi bulur hiçde acıması yoktur...Çokkk konuşur bence ikizler mi üçüz mü beşiz mi bilemiyorum kaç karakter var çözemem..

benimm sevgilimm ikizler ama yaaa:26:

bilemiyorum ama boga erkeklerini severim nedense

balik erkeklerini hic sevmem cok dengesiz oluyolar.. hem yengec hem balik dengesiz biraz zor..

boga erkegi yengeci dengede tutuyor yada dengesizliklerini iyi katlaniyor

hmm yani ilk adim ondan mi gelsin?

vee yönetici bir tavrimi var bu dogrumu yani baskin taraf o mu oluyor??
evet baskın taraf o oluyor.Kısıtlıyor sen kısıtlamak isteyince izin vermiyor zaten yengeç acayip duygusal ve aşık olduğu için akrebe karşı kabul ediyor.Başlamak istersen başla tabii ama ağlamak olucak bu ilişkide :)

boga ve ikizler uyumu nasil canim merak ettimm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…