astroloji burç uyumu tüm fallar için gelin birlikte kaynatalım :)

ee baska baska

neler yapmaktan hoslanir. mesala beraber alisverise cikmaktan hoslanir mi yemek yemektn fln .. sessizmidir cokmu konusur..

cok bilir orasi kesin de satn

:)) ev ortamında bulunuyoruz bizde bazen benimle uyumaya bayılıyor sürekli uyumak istiyo benim uykum yoksa göğsüme yatırıyorum uyuyo valla bide ellerim sürekli ellerinde olucak yoksa olmaz

ee baska baska

neler yapmaktan hoslanir. mesala beraber alisverise cikmaktan hoslanir mi yemek yemektn fln .. sessizmidir cokmu konusur..

alışveriş yapmaya bayılır mesela bende yanında kabinde almasam bile mini etekler elbiseler denerim onun hoşuna gider ama kabinden dışarı çıkarmaz öyle aslaa baska kimse göremezmiş beni kadın dahi olsa mesela bazı kabinlerin kapıları olmuyor kumaş oluyor ya bir şey denemek istiyim kapatıyor resmen zindana çeviriyor çıkarmıyo içinden beniii D:

ee baska baska

yemek yemeye bayılır mesela ben ondan yavaş yiyorum o istiyorki onun gibi hızlı yiyim.Normalde ilişkimizden konuşmaya bayılır.Ben ailevi sorunlar olsun bi derdim olsun anlatırım hiç yorum yapmadan pür dikkat dinler sonra düşüncesini söyler.Kendisinide bir şeye sinirlendiğinde anlatır.Ama bizim kadar yengeçler kadar detaylı anlattıklarını düşünmüyorum.Gizlemek istedikleri bazı şeyler oluyor gizliyorlar.Anlatmak istemedikleri zaman zorlayınca tartışıyorlar falan.Arkadaş çevresinde falan özellikle çok sevilirler şeytan tüyü vardır bu erkeklerde iş ortamında sosyal çevrede aranan isimler oluyorlar.Mesela bi ortama girelim arkadaşlarıyla hep güldürür espri anlayışı kuvvetli.Ama arkadaşlarından bile kıskanır sevdiğini

Son düzenleme:
ee baska baska

Alışveriş... bilmiyorum tam olarak genelde ev alışverişine gittik hiç giyim için gitmedim ama zevklidir güzel oalnalrı secer önünü görür.. Dıaşrda yemek yemeğide sever ama ev yemekleri favorileri. Aaaaa çok bilmişş aman allahhımmmmm

Ben hastyaken evi temizledi süpürdü bulaşık yıkadı beni yıkadı yemek yedirdi evde kendi yaptııııı yaa

Benimki uyumayı sevmez bazen daha dogruusu ben yanındayken butun gun yatar ama normalde gece 4te yatıp sabah 8de kalka bilen insna

evet erken kalkabiliyorlar aslında.İşe giderken falan.Benim sevgilimin mesela gece uykuları olmuyor uyku tutmuyor bazen çok gizemli tehlikeliler ya mesela sabah 8 e kadar çalıştığı olurdu yarım saat uyuyup sabah yanıma gelirdi falan.İlgiliyken çok ilgili ama kızdırdıysan zıt gittiysen düşman kesiliyolar tabii gönüllerini almaya çalışırsan suyuna gittiğin an hemen yumuşuyorlar dayanamayıp küs kalmayı sevmiyorlar sevgilileriyle ama sen çabalıycaksın eğer o kendini haklı görüyorsa ki çoğu kavgada hep haklı o olur seni ezer hep gönlünü almaya çalışcaksın doğrucu olcaksın yoksa adım atmaz pesinden kosturmaya bayılıyo bunlar.

Son düzenleme:
BEn 100%100 kusurluyken bile azcık ilgilnmedim aramadım 2 gun sonra eee gelmiyınmu diyoo

çok tehlikeli hiç beklemedğin andan karşına çıkar:18::18:

yani sarilmayi fln cok seviyolar hm bende cok severim
ben sevgilimle ilk tanıştığımda normal arkadaştık biz :) ilk burcunu sordum tanışma evresinde akrep deyince hadi ya çok iyi anlaşırım dedim zaten akrep olduğunu bakışlarından falan belli ediyordu tatlım ya hayatında bir akreple aşk yaşamayı düşünüyorsan her şeyi kabul etmen gerekicek ağlamayıda gülmeyide

Bak okdar buyuk kavgalar okdar buyuk laflar attıkki birbirmize. Eger normal bir kızdan zaten akrep 'i kaldıramssın.. Bunu bişl gerçekten ben bşka kişilkle biiryim ebn LAfınıda sözünüde kaldırdım çünkü ben gidersem ölür. bukadar öz guven değil bana kendi ağzıyla ağlarkende söyledi sen Gideren ben ölürüm param olsa neolcak kısem yok etrafımda sen yoksun Ayyy allah korusun felan der sarılır hemen en olur bırakma beni nolluurr der

Onunla çok aşklı sevgili bir ilşki yaşarsın ama Yalan dolan Yapmacıklık o k**r kızlar gibi giyinmeler felan akrepp kaldırmaz. akrep kaliteyi özgunlü akdını ve Naif kaıdnı sever ki akrep bakışları anlamlı kadınalrı sever genelde :) banada bal gözlüm der gözlerimi çok sever. bazen ekdi gib bakarım bazen bugulu bazenn bazenn değişk değişk yani Ve ben asla ağzımı bozmam bu benim değerimi gözünde çok artırdı ben git diyorsam bagırıyprsam sen susup gidrsen ben arkadandan ne kız be derim dedim

benimde ona karşı mesela çok saygım var kavga ederken laf sokucu bir sürü şey söylerim oda ağzını bozar küfür eder falan derim sana saygım var senin kadar iğrenç küfürler etmiyorum banada sürmeli gözlüm der ben gözlerime kalem çekmem sürme çekerim hep Allah aranızı bozmak isteyenlere izin vermesin canım güzel giden bir ilişkiyse nazara çok geliyordur allah korusun.Biz çok nazara geliyoruz ben farkındayım bunun 2 gün iyiysek 5 gün küs olduğumuzu biliyorum :)

aman allah kem gözlerden sakınsın. bizde bruda girip çıarken çok baakna gören kadın erkek kıskanan tek bile maerkete gitsem saçın en renk Benimkini gmleğe kaşa göze bakan erkekler kızlar.. Eve geliyoruz anam sanki cinlenmişz Aman allaha şükür 1 aydır felan hi.kavga etmedim Alaah sizide korsun arkadaşım 41 kere maşallah gönülden

hosgeldin tatlimmm

masallah size o zaman

yay bayanlari duydunuz muuuu yay erkekleri ile iyi anlasabiliyormussunuz yay erkekleri cok ince oluyor onu biliyorum tek

İncelerdir evet üzse, kırsa mutlaka gönül alır, merhametlidir. Ama bazen... ah işte bazen patavatsız oluyor, uyuz, şımarık oluyor (kaç yaşına gelirse gelsin ) o zaman da sert kadını oynayıp üstüne yürüdü mü canım canım moduna giriyor, yumuşuyor oynayın kızlar, çekinmeyin, basın damarına Özgür, kendine güvenen kadını sever, tapar hatta

Bir de kimse yay erkeği kıskanç değildir demesin, demeyiniz lütfen öyle değil işte o

Yayın halinden en iyi yay anlar diyorum, kapanışı yapıyorum ve diyorum ki...

Yay erkeğiyle ilgili sorusu olan olursa alabilirim artık ciğerini biliyorum yayın

eh bu kadar mi? daha fazla bilgi istiyorummmm

beraber olacağın akrep erkeği kaç yaşında? duygusal yönlerini fazla belli etmezler bazen patlama yaşarlar duygusallıkta genelde mantıkla hareket ederler

Bende yay kadınıyım Kesinlikle Çok kıskancız bastıramıyoruz

Evet çok pis dikleniriz ama üstümüze gelindemi ama ben nededimki ama ben kadını olarak aksıne üstüme düştümü allah dahada totom havalarda Aman iyi iyi hadi çekil yolumdan köpekk der gibi

Ben ikizzler eşim akrep biz çıkarken nerde bi burç uyumu okusam sizden bi cacık olmaza çıkıyordu hepp...
ama oldu:))) biz mutluyuz uyumluyuz...
akrep erkeği sadıktır, ateşlidir ve vefalıdı dyebilirim 3 kelimeyle....

Kadın - erkek farkı canım sen demelisin zaten öyle de erkeği seviyor macera olsun koşayım peşinde olayını bak sabit bu

Adama huzur batıyor Bir de "Ne kadar karmaşık o kadar güzel..." der Puzzle mıyım obje miyim ben iltifat etti herhalde

Ay böyle bir kız olsun yanında, konuşsun vs. içinde çocukça bir "Ühü ühü niye öyle ki? " oluyor değil mi

Aslında öyle abartacak bir şey yok ama çocuksuluktan kaynaklanıyor o. "Benim, beniim." diye sarılıyorum adama Ama var ya bir gerçekten, ciddi ciddi kıskanırsam dağıtırım ortalığı Sen de öyle misin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…