Ben kıskançlıktan avm deki kıza ucan tekmeyle giriştim. Sebeb:Sevgilime Senın telefonundan birini arayabilirmiyiaemmmmm DemesiiKadın - erkek farkı canım sen demelisin zaten öyle de erkeği seviyor macera olsun koşayım peşinde olayını bak sabit bu
Adama huzur batıyorBir de "Ne kadar karmaşık o kadar güzel..." der Puzzle mıyım obje miyim ben iltifat etti herhalde
Ay böyle bir kız olsun yanında, konuşsun vs. içinde çocukça bir "Ühü ühü niye öyle ki?" oluyor değil mi
Aslında öyle abartacak bir şey yok ama çocuksuluktan kaynaklanıyor o. "Benim, beniim." diye sarılıyorum adamaAma var ya bir gerçekten, ciddi ciddi kıskanırsam dağıtırım ortalığı Sen de öyle misin
beraber olacağın akrep erkeği kaç yaşında? duygusal yönlerini fazla belli etmezler bazen patlama yaşarlar duygusallıkta genelde mantıkla hareket ederler
İnternettende baya uzun yazıalrı açıklamaları var
erkeğin özellikle akrep erkeklerinin kadından 5 yaş ideal olarak büyük olmasını tercih edenlerdenim.Çünkü bu erkekler hükmetmeyi sevdikleri için yaşıtlarına fazla laf geçirmek isteseler karşısındaki onun yaşıtı olduğu için fazla zevk alamaz diye düşünüyorum 5 yaş fark bu akrep burcu erkeğiyle partneri arasında iyi olur bence22 yasinda 1 yas var aramizda
erkeğin özellikle akrep erkeklerinin kadından 5 yaş ideal olarak büyük olmasını tercih edenlerdenim.Çünkü bu erkekler hükmetmeyi sevdikleri için yaşıtlarına fazla laf geçirmek isteseler karşısındaki onun yaşıtı olduğu için fazla zevk alamaz diye düşünüyorum 5 yaş fark bu akrep burcu erkeğiyle partneri arasında iyi olur bence
ohoo ben onun zevkıne mı kaldım.. bana göre saten yürümez bu ılıskı cünkü ben yönetmeyıde yönetılmeyıde sevmem
benım kıtabımda ortak karar almak vardır.. oda sanırım akrepe ters.. ama onun dogurusuda bana ters bu ıs olmayacak bastan bellı ..
ayrıca kadın olan benım ılkıskıde yanı ılgı bana gösterılmesı lazım kı bende ona göstereyım..o daha cok sevmelı.. bu böyledır erkek herzaman bıraz daha sevmelı sevgılısını kı degerını bılsın..ötekı türlü cok üzüyolar yanı.. boga erkegı tam benlıktı de oda soradan sapıttı ıste napıceksın
bende senin gibi düşünüyorum canım.Yönetilmeyi sevmem.Yani dozu var.Tamam beni kıskansın azıcık kısıtlasın amaaaaa eşitlik isterimm...Yokk ben erkeğim ben yaparım sen kızsın yapamazsın dediği an zaten birbirimize giriyoruz.Sorunda burdan çıkıyor zaten ilgiye bayılırım ama en çok ilgi benden çıkıyo
canim boga kadini ikizler erkegi burc uyumu nasil bilgin var mii:26:
Akrep yanlışları göstermeyi doğruya yoneltmeyi sever. Yanlış oldgunu her şekilde gösteriri. Bizimkide ciddi kararlar alacagımız zaman ben ona daha çok agırlık veriri kararlarınabende senin gibi düşünüyorum canım.Yönetilmeyi sevmem.Yani dozu var.Tamam beni kıskansın azıcık kısıtlasın amaaaaa eşitlik isterimm...Yokk ben erkeğim ben yaparım sen kızsın yapamazsın dediği an zaten birbirimize giriyoruz.Sorunda burdan çıkıyor zaten ilgiye bayılırım ama en çok ilgi benden çıkıyo
Akrep yanlışları göstermeyi doğruya yoneltmeyi sever. Yanlış oldgunu her şekilde gösteriri. Bizimkide ciddi kararlar alacagımız zaman ben ona daha çok agırlık veriri kararlarına
Çünkü çok mantıklı ayarlı kararlar alırlar. Akrep asla hukumdar değildir. Haa ilgi ister çocuk gibi bayar hatta saana ilgisini her yonden gösteriri hatta senide bayar ki beni bayıyor
Ama yanlış olan birşeye izin vermez. Onun gördüklerini bz sonradan goruyoruz.. Ben sonradan ggordum saçımın renginin eskiden çirkin oldugnu sonradan gordum Şortun nekadar basit durdugunu en basit örnkleri veriyorum. Akrepler sizin 10 adım önunuzden görür herşeyi
İkizlere en uygun burç kova diye biliyorum :) boğayla aslan iyi anlaşıyor mesela Boğa eğer erkekse kırıyor döküyor aslan kızsa ağlıyor
Ama ikizler erkeği ve boğa kadını hakkında;İkizler rahat tiplemeler boğa kıskanç oluyor ikizleri kısıtlıyor ikizler boğaya aşıksa eğer onun dediklerini uygular.Ama bu ilişki genelde kadın sayesinde ilerler çünkü boğa hükmediyor.Erkek ikizlerse değişken ruh hali mevcut sürekli yanlış anlaşılmalar yada duygusallıktan çok eğlenmek isteyebilir.Boğa duygusallık katmak ister ilişkiye.İkizler fedakar tipler ama sosyal çevreleri geniş.mesela bir plan yaptılar diyelim 3. kişi gelse sıkılmaz davet eder boğa gıcık olur.boğa sonra derki bu ilişkiyi benmi yönetiyorum hükmeden birisini istiyorum derfalan filan
Yok okadar kaz kafalı değil allaha şükür. Erkek arkadaşlarımız ortak zaten.bazı konularda haklı olduğunu düşünüyorum bende.Ama erkek yapar kız yapamaz kafası beni çileden çıkarıyor.Onun kız arkadaşları olabilirmiş.Benim erkek arkadaşlarım olamazmış.Hadi bakalım bu ne demek :) ve bu huy yeni çıkmaya başladı.Uzun süredir beraberiz.Erkek arkadaşın olamaz senin diyordu bende seninde olamaz o zaman diyordum olmasın tamam derdi şimdi onun olabilirmiş benim olamazmış.Kafamda soru işaretleri mevcut şu sıralar.
Yengeç :Yengeçler sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgili görünmeye çalışan, son derece yapmacık tiplerdir. Biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz ama!!!! Bir sırrınızın yedi düvele yayılmasını istiyorsanız Yengeç'e söyleyin, o halleder, bunun için bir ücret ödemeniz de gerekmez. Tembeldir, bir iş yapıcam diye aklı çıkar (Döve döve yaptırmak mümkün tabi). Saftır da biraz. Yapmacıktır ve kolay kandırılır, tek kelimeyle ifade etmek gerekirse salak denebilir (Ama yine de yüzüne karşı bir şey demeyin). Karşı cins konusunda kırmadığı ceviz kalmamıştır; masum olduğu hikayelerine kanmayın (Masal bunlar masal). Akıl hastanelerindeki nüfusun yüzde 90'ının Yengeç olduğu söyleniyor, haberiniz ola!
Bu kadar da yerden yere vurulmaz ki amaaa
Gerçi biçoğu doğru sayılabilir ama neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?