Astroloji pismanligi...

Astrolojiye gerek yok. Dayınız yoksa atanamazsınız zaten.

Bir astrolog olarak yazilan tum yorumlardan sonra konuya yorum yazasim geldi ama ne desem bos olacak vazgectim.
Allah gerçekten herkese nasip etmiyor astrolojiyi bilmeyi ve ogrenmeyi.

Konu sahibi size gelecek olursam size bakan astrolog dediginiz kisi ne kadar kaliteli ve ilmi yuksek bir kisi bilemiyorum. Fakat astroloji bir olasilik ilmidir. Kesin ve net bir sekilde bu olacak, bu olmayacak denilmez. Baktirdiginiz kisinin ilmini bilmem ama uslubu astrolog olmasina musade etmiyor bunu net bir sekilde soyleyebilirim.

Ben biliyorum bunları geçen güne kadar borsa yatırım tavsiyesi veriyorlardı ücreti mukabilinde hiç soru sormadım, aklımdan bile geçirmedim ama en son milletin iflas etmesine sebep olduklarını biliyorum. Böyle hurafelere inanmayın lütfen. Geleceği kimse bilemez.

dalgani baska konularda gecebilirsin. Umarim caresizligi bir gun yasamazsin .
Ya kusura bakma cidden ama dalga geçilmeyecek gibi değil yani.
Geleceği kimse bilemez buna inanman cidden çok saçma.
Ortada bir çaresizlikte yok ayrıca.
Falcının,büyücünün bilmem kimin lafına bakıp umutsuzluğa kapılacağına ders çalışsan daha mantıklı olmaz mı sence de?

Bu nevi konular yasak ama ben şöyle açıklayım: İnsanlar hani bir dilek diler ya da çaput bağlarlar ya. Ben o çaput bağlama işine inanırım. Neden biliyor musunuz? Çünkü çaput bağladığınız zaman bu aslında şu anlama geliyor: Ne istediğinizi bir kere kafanızda netleştirmiş oluyorsunuz ve tüm yüreğinizle istiyorsunuz ve en önemlisi de bunun olacağını hayal ediyorsunuz ve buna değer olduğunuza inanıyorsunuz. Bu önemli çünkü o zaman insan bunun olması için gerekenleri yapmaya başlıyor. insanın bazen de önündeki en önemli engel yine kendisi oluyor, bu engeli ortadan kaldırmış oluyorsunuz. olumlu bir enerji ile yaklaşıp gerekeni yapıyorsunuz, çalışıp çabalıyorsunuz ve bu çalışma ve çabaların sonucunda o şey de oluyor. Oysa olumsuz bakarsanız sizin şimdiki durumunuz gibi ne içinizden çalışmak gelir ne de çabalamak. Bu yüzden "bundan kurtulmak için" artık çaput mu bağlarsınız ne yaparsanız yapın bu olumsuz düşüncelerden sıyrılın, olumlu bakın.

Psikologtan bı önce ki aşama astroloji, fal, Tarot merakı sürekli geleceği merak etme. Bı sure sonra iyi şeyler duyulsa bile tatmin olamama, sonrasi buhran.

Konu sahibi arkadaşım, sen boyle olduğun için demedim. Ama bir kerelik baktirdigin şeyden bu kadar etkilenmende iyi değil. Güzel şeyler soyleseydi etkisi enfazla 24 saat surecekti. Ama kötüye hiç tahammulumuz yok. Onun etkisi daha uzun. Üstelik gaybi konuda tahmin yürütmüş birinin lafıyla iman etmiş olursun. Kazanmayı niyet ettiğin yoldan dönerek.
Gaybin bilgisi sadece Allah in elinde. Kendine surekli bunu hatırlat.

Belki yeri zamanı değil de ben çok merakliyim bu astroloji olaylarına. fiyat olarak ne kadar verdiniz acaba. Özelden de yazabilirsiniz rica etsem

Geleceği bu kadar net görebilse astrolog mu olurdu allasen? Ama bi falcının lafıyla geleceğiniz için önemli bir sınava çalışmayı birakabilecek potansiyeli sizde gördüyse o yüzden boşuna çalışma demek istemiş de olabilir

Belki yeri zamanı değil de ben çok merakliyim bu astroloji olaylarına. fiyat olarak ne kadar verdiniz acaba. Özelden de yazabilirsiniz rica etsem
Ya bunların çoğu ücretsiz yabancı astroloji sitelerinden copy paste yapıyor. Bildiğim bir site var öyle, yıldız haritası, sinastri minastri ne varsa döküyor önünüze. Siteyi google chrome ile açınca otomatik türkçe oluyor, özelde atayım oradan bakın. Şu ortamda artık gerçek bir astrolog bulmak çok zor boşuna para kaptırmayın çoluk çocuğa

Çok teşekkür ederim

İnanırsan olur, inanmazsan boşa çıkar.
Gerçek astrologlar öyle bedava sorulu reklama ihtiyaç duymuyor. Zor bela soru soruyorsunuz onlara.
Astroloğun söylediği yanlış çıkan şeyleri yazsam kitap olur burda.
Kendini inandırırsan başına gelir ama.
Evren teorisi dandik astologdan büyüktür.

Bana da atar mısın

Thetahealing konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Ben şahsen buraya yazarken bir sonraki dakikada ne olacağını bilmiyorum. Hepimiz tecrübelerimizi edinerek bu dünyadan göç edip gidiyoruz. Geleceği iyi ki de bilmiyoruz, yoksa pek de bir anlamı, heyecanı kalmazdı bu "kısacık" ömrün.

Yaa saçmalıkk yapmayın Allah askına Astrolojiye genel olarak inanan birisiyim ben arastırırım takip ederim kendi çapımda ve inanın bu böyle bakılıp bilgi verilmiyor yani resmen atmasyon.. içiniz tatmin olacaksa arastırabilirsiniz de, zaten basaramazsanız sebebi sırf olumsuz dusunceleriniz yuzunden olacak düsündükce kafanıza takıp büyüteceksiniz bu moddan acilen çıkınnnn

bacım sana zahmet bide dolar ne olacak onu sor ya iyimisin arkadaşım bunlar bi halt bilse yerdeki gömüleri bulurlar asla inanma geçmişten haber verilebilir belki ama geleceği asla bilemezler bu %100 sen falcının lafıyla ders çalışmazsan nasılsa atanamıyacam diye zaten atanamazsın yok nasılsa kazanacakmışım deyip yine ders çalışmayacaksın yine olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…