Astrolojik Doğum Haritası Yorumu

Amor-a

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
7.163
8.019
723
Uzun süredir astrolojiye ilgiliyim ve bu konuda pek çok kaynaklardan bilgi edinmeye çalıştım. Burda ki üyelere elimden geldiği kadar yorum yapacağım. Tabii ki bir kişiye ait doğum haritası yorum 70 80 sayfada olabilir üc cümleyle hayatının özeti de yorumlanabilir yani bunun bir sınırı yok. Burada ben bakarken öncelikli olarak gezegenler arasındaki en temel açıları, önemli gezegenlerin bulundugu evdeki etkileri ve şu an olan yoğun etkili uranüs satürn pluto gezegen transitlerinin etkisine bakacağım. Varsa şu an sizi etkileyen özel bir sıkıntı onu belirtirseniz daha iyi olur ona göre harıtaya yoğunlaşmış olurum. Sağlığı kötü olan birine aşktan meşkten söz etmek çok anlamlı degil sonuçta. Bir de ilişki yorumu sormayın bireysel harita bakıyorum ilişki yorumu yani sinastri haritası yorumu yapabilecek arkadaşlar vardır eminim onlara sorarsanız daha verim elde edersiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. Öncelikle doğum yeri(eğer alanı geniş bir ilde doğduysanız doğduğunuz ilçeyide belirtebilirsiniz benim haritada çünkü 1 derece farketti) doğum yıl ay gün ve saat bilgisini yazmanız. Doğum saati aralık olarak 1 2 saatlik tahmin payı olabilir sıkıntı olmaz soru sorarak netleştirmeye çalışırım. Doğum saati hic belli olmayanlar için başka bir yöntem deneyeceğim ama o alanla ilgili bilgim daha tam oturmadı. Fakat genel transitlerin etkisini en azından yazabilirim. Sevgiler :)

çok sevindim 30,12,85 doğum yeri bolu saat öğlen 2.55 te doğmuşum şimdiden teşekkürler

merhaba. :)
07.06.1997 istanbul-bakırköy de 17:45 te doğmuşum.
teşekkür ederim şimdiden :)

çok sevindim 30,12,85 doğum yeri bolu saat öğlen 2.55 te doğmuşum şimdiden teşekkürler

Haritana baktığımda Yükselen burcun Akrep olduğunu ve yönetici gezegeni Marsında burada oldugunu görüyorum. Doğum saatini teyit etmek açısından soruyorum. Annen doğum esnasında ya da sana hamileliğinde zorlandı mı? Çünkü Pluto ve Mars ciddi zorlayıcı gezegenler bunlar senin Yükselen çizgine çok yakın ve hamilelik ama büyük ihtimal doğum esnasında annenin yaşadıgı bi sıkıntı var. Aşırı kanama olabilir, erken doğum olabilir ya da ölü doğum sanılmış bile olabilirsin. Değilse doğum saatinde biraz düzeltme yapacağım.

yükselen burcumu ikizler die biliyodum çok şaşırdım sanırım zorlanmış hemen olmamışım 2 yıl beklemişler sıkıntı bu olabilirmi 4 kg civarı doğmuşum

merhaba. :)
07.06.1997 istanbul-bakırköy de 17:45 te doğmuşum.
teşekkür ederim şimdiden :)

Sizin de Yükselen Burcunuz Akrep :) Yöneticisi Mars 10. evde ama 11. ev sınırında Başak burcunda. Siz oldukça araştırmayı seven, herşeyi didik etme ihtiyacı duyan birisisiniz. Özellikle gruplar içinde veya meslek yaşamınızda ayrıntı ve titizlik hakim. Ay burcunuz Yengeç 9. evde ve Yükselen Burc derecenize üçgen açı yapmış bu sizin metafizik olaylara yatkınlıgınızı, durugörü olayına yatkınlıgınıza işaret edebilir. Duygularınız oldukça gelişkin. Ay Yengeç insanı özellikle ailesine yakınlarına sevdigiği kişilere oldukça düşkündür bir de Akrepten destek alınca siz insanlara kolay kolay duygusal olarak bağlanmayıp iyice tarttıktan sonra ise ölümüne ayrılmayan bir insansınız. Ay anneyi ve etrafınızdaki kadınları da temsil eder. Sizin fikirlerinizin oluşmasında, hayat felsefenizde annenizin etkisi çok yüksek. Anne oldukça fedakar verici biri ya da hayatınızdaki kadın arketipleri bu şekilde. Fakat şu varki siz duygusal olarak çabuk yıkılmaya, evham endişe haline yatkınsınız. Metafizik, şıfacılık konuları aslında bu sıkıntınızı gidermeye yönelik çabanız. Çok çabuk çaptan düşebiliyorsunuz. Bu durumda Güneş İkizler burcu özelliğinizi çalıştırın derim. İkizler yüzeyseldir sadece bilgiye bakar herhangi bir duygusal bağ kurmaz. İkizler için sadece iletişim önemlidir bu yazılı olur görsel olur konuşmalar olur hersekilde. Çabuk sıkılır her alanda birşeyler bilmek ister büyük ihtimal siz bu meraklı tarafınızı ölüm, dönüşüm, öte alem konuları ve maddi konularda başkalarının paraları mal varlıklarıyla ilgili alanlarda çalışarak gidermeye calısıyorsunuzdur. Güneş İkizleriniz sizin mesela muhasebe yatırım danışmanı gibi mesleklerde parlayabileceğinize işaret ediyor. Mars sizin hayatınızda olmasını istediginiz ya da ilginizi çeken profili açıklar ama aynı zamanda hareket tarzınızı tepki şeklinizi de gösterir. Mars Başak sizin öncelikle karşınızdaki erkekte zeka çalışkanlık gibi ve temizlik hijyene dikkat etme özelliklerini aradıgınızı gösterir. Nazik olmalı,düşünceli davranmalı ve tembel işe yaramayan bir tip sizin uzak duracağınız türdedir. Güneşte hayatınızdaki baba figürünü açıklar babanız meraklı bilgiye açık bir kişi olma ihtimali yüksek. Kadın haritasında Mars ve Güneş hayatındaki erkekleri açıklıyor ikisinde de Merküryen burçlarda olması sizin kafa dengi insan aradıgınızı gösteriyor. Bir de Juno vardır evlilik icin aradığınız eş profilini gösterir. İlla Juno burcunda olması şart degil o burcun özelliklerini taşıyor olması istenen durumdur. Sizin Juno Yengeç illaki koruyucu kollayıcı şefkatli ve ailenin değerlerine uygun bir tip istiyorsunuz. Biraz anaç karakteri evlilikte size göstermeli ve en önemlisi şüpheci güvensiz olan duygusal yapınızı tatmin edebilmeli. Eş adayınız uzaklardan birisi olabilir ama sizin senin ailenin kültürüne illaki yakın olmalı. Anne tarafından biri olabilir. Memleketinden olması ihtimali vardır. Şu anki transitlere bakarsak Satürn senin Yay 2. evinden geçiyor yani meslek edinme para kazanma veya yetenekleri sorguladıgın dönem bu dönem. 2015 ten beri bu dönemde kalıcı gelir elde etme yollarını araştırmış ileride para kazandıracak eğitimlere başlamış olabilirsin. Bu süreç bittiğinde gelir konusunda kendini güvenceye alacağını düşünüyorum ama bu ara sıkıntı çekiyor olman aslında seni canlandırmak farkettirmek icin bunu bu şekilde dusunursen daha rahat atlatırsın. Pluto 2008 den beri senin 3. evinde kardeslerle yakın akrabalarla iletişim tarzında resmen değişmiş dönüşmüşsün. Ayrıca Annenle zevklerinle ilgili konularda da hic eskisi gibi değilsin. Ben daha çok eğitim hayatında bazı zorlanmalar yaşadıgını düşünüyorum.Anne, duygular, kadınlar ile ilgili meseleler geçen sene seni oldukça yıpratmış olabilir. Uranüs Koç burcu senin 5. evinde sana çok farklı partner adayları karşına çıkarmış olabilir sene 2010 dan beri. Bu kişiler geçicidir buyuk ihtimal ama her biri sana bazı dersler verip kalıcı ilişkin yolunda veya en genel itibariyle hayat yolunda dersler vermiştir.

yükselen burcumu ikizler die biliyodum çok şaşırdım sanırım zorlanmış hemen olmamışım 2 yıl beklemişler sıkıntı bu olabilirmi 4 kg civarı doğmuşum

Tamam harita çıkardıgım yer 02:55 i gece olarak almış pm am dikkat edilmemiş kendi programımdan çıkardım şimdi başlayacağım yorumlamaya

Tamam harita çıkardıgım yer 02:55 i gece olarak almış pm am dikkat edilmemiş kendi programımdan çıkardım şimdi başlayacağım yorumlamaya

tam emin değilim olmadı die biliyorum sadece geç olmam sorun olmuş

Yükselen burcun İkizler uzun boy sportif yapı verebilir. Yöneticisi Merkür'ünde Yay'da olması sebebiyle sporla uğraşmanı kesinlikle tavsiye ederim. Yükselen burc kişinin kendisi olarak dış dünyadakilere nasıl göründüğünü gösterir. Sen herseyi merak eden iletişimi yoğun bilgi üzerine odaklanmış birisi olarak algılanıyorsundur. Merkür'ün de uygun bir burçta olması seni bilgi insanı olarak gösteriyor olabilir. Lakin seni sen yapan yükselen burcun arka planındaki görünen gezegenlerin söylediğine bakarsak eğer öncelikle Güneş Oğlak insanısın. Sen ciddi, muhafazakar eğilimli, mantıklı, her zaman ilerlemeyi mücadale etmeyi seven, birşey elde etmek için karşılığında çalışılması gerektiği fikrinde olan birisin. Büyük ihtimal babanı da temsil eden Güneş burcu babanın ciddi otoriter ama sana çok şey katan seni geliştiren destekleyen fakat bunu bir yengeç gibi duygusal sulu değilde dünyanın karanlık taraflarını da farkettirerek yapan biri olduğunu gösteriyor. Sana çok şey katmış ama mesafeli de. Sen hayatındaki erkek karekterlerde soğuk mesafeli olma ama çalışan emek sarf eden kuralcı ve bu takım elbiseli diye tabir ettigimiz kişileri arayacaksındır. Mars da kadın haritasında erkek figürunu gösterir. Mars ise Akrep burcunda sen erkekte evet biraz kuralcı disiplinli üst makamlarda belki soylu geleneksel dedigimiz aileden birini arıyorsun ama arka planda birazda karanlık özellikleri olsun onları keşfedeyim isteyen bir insansın. İllaki duygusal açıdan biraz daha metafizik derinlikli soğukluk esrarengiz karizmatik tipler direk çekildiğin kişiler diyebilirim. Venüs Oğlak ve Güneş'inle birleşiyor. Ayrıca Neptün'le de kavuşuyor. Haritada gördüğüm ortaklık işlerinden ya da başkalarının paraları yoluyla gelir elde etmeden para kazanabileceğini gösteriyor ama Neptünün orda olması kayıplarının aldanma ve yanılmalarını da çok olacağına işaret eder. Dikkatli olmalsıın zaten o alandaki sınavını büyük ihtimal Pluto 2008 de Oğlak transitine başladığında 2009 2010 da yaşamışsındır. Ciddi transitlerdir bunlar. Şu an eş evlilik partner gibi konularda 7. evinde Satürn transiti yaşıyorsun. İlişkilerde yaptıgın yanlışları yanlış kalıpları 2015 den beri göstermek icin Satürn bu evinde ilerliyor. Belki o döneme kadar ilişkileri çok dikkate almadın önemsemedin. Ama ciddiyete binmesi gerektigi ya da ciddiye alınması gerektigini görmüş oldun 2017 ye kadar bu transit var. Ay burcun Aslan Oğlak ın kasvetinden sonra aslında sen duygsal olarak oldukça neseli birsin annende bu şekilde görünüyor. Ay Aslan olarak gururuna düşkünsün cömertlik seni duygusal olarak besliyor. Liderlik yapmak, verici olmak bir Aslan kral gibi hakim olmak istegin yogun. Parıltılı şeyler, abartıya varacak kadar duygularını ifade etme görünebilir ama tabi haritada bir Venüs Güneş Oğlak, Mars Akrep varken ne kadar yapabilirsin bilemem ama için duygusal durumun bu

Merhaba :)
03.06.1994 saat 08.00 ve evde doğmuşum. İstanbul / Sultangazi. Simdiden teşekkür ederim :)

duygularımı saklayamam hiç abartılı oladabiliyo olmayada biliyo yükselenin etkisimi acaba evliyim bu arada aslan özelliğim bu durumda daha mı ağır basar zira yaşamadığım kıskançlık gibi duyguları eşimle yaşıyorum tezcanlıyım ve kontrolcüyümde

7. evinde Satürn transiti var adamı boğma derim Eş evlilik ikili ilişkiler ortaklıklarda bazı sınanmalar yaşama özgürlükler açısında çıkan sorunlara işaret edebilir.

Merhaba , 02.01.1990 bursa-osmangazi sabah 04.30

Yükselen burcunuz Yay görünüyor eğer doğum saatiniz doğruysa. Doğum esnasında bişeyler yaşandı mı ya da anneniz hamilelik esnasında bir durumla karşılaştı mı diye sorayım öncelikle. Ama genel olarak gezegen yorumlarına bakarsak sizde çok yoğun bir Oğlak yığılımı var. Bende bir Ay Oğlak olarak cidden çok zor bir burç. Kendiniz sevmeye değer bulmuyor olabilirsiniz ya da Özsaygı Özdeğer gibi konularda sıkıntılar var. Birileri beni sevmesi için bişeyler yapmalıyım düşüncesine sahipsiniz. Karamsarlık endişe denizinde yüzmeye oldukça meyillisiniz diyebilirim. Aslında insanların sevgisinden ziyade saygısını istiyorsunuz. Muhafazakar gelenekci yapıya sahipsiniz. Eş adayınız soylu köklü bir aileden olsa ne güzel olur degil mi :) Siz de aile köklerine düşkünsün belki araştırıyorsunuz onları. Güneş Oğlak'ta babanızla ve çevrenizdeki erkek figürleriyle resmi bir ilişkiniz var. Babanızdan ciddiyet gördünüz belki mesafeli davrandı veya Neptün'le kavuşum icinde yoktu gibi birşey diyebilir miyim? Sürekli uzun mesafeli yolculuklu iş sahibiydi veya uzun çalışma şartları vardı ya da kayıp vs mi yaşadınız. Erkeklerle ilişkiniz aslında fazlasıyla da flu ama ciddiyet meselek sahibi olması çalışkan olması önemli. Sizin 2. evinize denk geliyor Oğlak burcundaki yığılma ve siz maddi konularda oldukça endişeli bi yapıda olabilirsiniz eğer haritada doğum saatiniz doğruysa. Siz insanların yazın kış için biriktiridiği erzağın kullanıldığı ve en hesaplı şekilde belki azar azar kullanarak bahara ulaşılmaya çalışıldıgı mevsimde doğdunuz. Dolayısıyla hep bir yokluk kaygısı endişe karanlık duygular size yakın olacaktır. Sizin öncelikli olarak ben sevilmeye layıkım demeyi öğrenmeniz gerek. Siz sevilmeye layıksınız bunun olması için hiç birşey yapmanıza gerek yok. Siz zirveyi düşünen birisiniz ama zirvede yalnız kalırsınız demem o ki evet kazanın çabalayın ama sevdiklerinizi sevenlerinizi de uzaklaştırmayın bu da bir ihtiyaç. Ay Balık burcu duygusal açıdan aşırı fedakar yapıda bir anne figürü var. Karşılıksız size vermiş. seninde yumuşak karnın kardeslerin haritana göre. Aşırı fedakarlıkta bulunuyorsun ya da kendini bu konuda kurban rolunde görüyor olabilirsin. Ay Balık duygusal olarak çok yogundur ama metafizik konularda derinliiği vardır. Sizin rüyalarınız çoğunlukla doğru çıkar bunu değerlendirin. İçgörünüz kuvvetli diyebilirim. Kollektif bilinçten bilgi almanız kolay özellikle 12. ev Akrep Plutosu varken. Jüpiter de Yengeç. Aile düşkünlüğü vericilik çok yoğun siz ikili ortaklıklarda aşırı verici taraf olabiiyorsunuz derim.

bide 2017 yorumunu alabilirmiyim bakabiliyosan canım
2017 genel olarak dedigim gibi Satürn transiti öncelikli etki yani ikili ilişkilere dikkat edin diyebilirim. Sadece eş degil herkesle olan ilişki zorlayıcı olabilir. En görünen temel transit bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…