çok sevindim 30,12,85 doğum yeri bolu saat öğlen 2.55 te doğmuşum şimdiden teşekkürler
merhaba. :)
07.06.1997 istanbul-bakırköy de 17:45 te doğmuşum.
teşekkür ederim şimdiden :)
Doğum esnasında olmuş mu bi problem ?yükselen burcumu ikizler die biliyodum çok şaşırdım sanırım zorlanmış hemen olmamışım 2 yıl beklemişler sıkıntı bu olabilirmi 4 kg civarı doğmuşum
yükselen burcumu ikizler die biliyodum çok şaşırdım sanırım zorlanmış hemen olmamışım 2 yıl beklemişler sıkıntı bu olabilirmi 4 kg civarı doğmuşum
Tamam harita çıkardıgım yer 02:55 i gece olarak almış pm am dikkat edilmemiş kendi programımdan çıkardım şimdi başlayacağım yorumlamaya
Yükselen burcun İkizler uzun boy sportif yapı verebilir. Yöneticisi Merkür'ünde Yay'da olması sebebiyle sporla uğraşmanı kesinlikle tavsiye ederim. Yükselen burc kişinin kendisi olarak dış dünyadakilere nasıl göründüğünü gösterir. Sen herseyi merak eden iletişimi yoğun bilgi üzerine odaklanmış birisi olarak algılanıyorsundur. Merkür'ün de uygun bir burçta olması seni bilgi insanı olarak gösteriyor olabilir. Lakin seni sen yapan yükselen burcun arka planındaki görünen gezegenlerin söylediğine bakarsak eğer öncelikle Güneş Oğlak insanısın. Sen ciddi, muhafazakar eğilimli, mantıklı, her zaman ilerlemeyi mücadale etmeyi seven, birşey elde etmek için karşılığında çalışılması gerektiği fikrinde olan birisin. Büyük ihtimal babanı da temsil eden Güneş burcu babanın ciddi otoriter ama sana çok şey katan seni geliştiren destekleyen fakat bunu bir yengeç gibi duygusal sulu değilde dünyanın karanlık taraflarını da farkettirerek yapan biri olduğunu gösteriyor. Sana çok şey katmış ama mesafeli de. Sen hayatındaki erkek karekterlerde soğuk mesafeli olma ama çalışan emek sarf eden kuralcı ve bu takım elbiseli diye tabir ettigimiz kişileri arayacaksındır. Mars da kadın haritasında erkek figürunu gösterir. Mars ise Akrep burcunda sen erkekte evet biraz kuralcı disiplinli üst makamlarda belki soylu geleneksel dedigimiz aileden birini arıyorsun ama arka planda birazda karanlık özellikleri olsun onları keşfedeyim isteyen bir insansın. İllaki duygusal açıdan biraz daha metafizik derinlikli soğukluk esrarengiz karizmatik tipler direk çekildiğin kişiler diyebilirim. Venüs Oğlak ve Güneş'inle birleşiyor. Ayrıca Neptün'le de kavuşuyor. Haritada gördüğüm ortaklık işlerinden ya da başkalarının paraları yoluyla gelir elde etmeden para kazanabileceğini gösteriyor ama Neptünün orda olması kayıplarının aldanma ve yanılmalarını da çok olacağına işaret eder. Dikkatli olmalsıın zaten o alandaki sınavını büyük ihtimal Pluto 2008 de Oğlak transitine başladığında 2009 2010 da yaşamışsındır. Ciddi transitlerdir bunlar. Şu an eş evlilik partner gibi konularda 7. evinde Satürn transiti yaşıyorsun. İlişkilerde yaptıgın yanlışları yanlış kalıpları 2015 den beri göstermek icin Satürn bu evinde ilerliyor. Belki o döneme kadar ilişkileri çok dikkate almadın önemsemedin. Ama ciddiyete binmesi gerektigi ya da ciddiye alınması gerektigini görmüş oldun 2017 ye kadar bu transit var. Ay burcun Aslan Oğlak ın kasvetinden sonra aslında sen duygsal olarak oldukça neseli birsin annende bu şekilde görünüyor. Ay Aslan olarak gururuna düşkünsün cömertlik seni duygusal olarak besliyor. Liderlik yapmak, verici olmak bir Aslan kral gibi hakim olmak istegin yogun. Parıltılı şeyler, abartıya varacak kadar duygularını ifade etme görünebilir ama tabi haritada bir Venüs Güneş Oğlak, Mars Akrep varken ne kadar yapabilirsin bilemem ama için duygusal durumun bu
7. evinde Satürn transiti var adamı boğma derimduygularımı saklayamam hiç abartılı oladabiliyo olmayada biliyo yükselenin etkisimi acaba evliyim bu arada aslan özelliğim bu durumda daha mı ağır basar zira yaşamadığım kıskançlık gibi duyguları eşimle yaşıyorum tezcanlıyım ve kontrolcüyümde
Şimdi sizinkine bakacağım :) Arada kaynamasın.Merhaba , 02.01.1990 bursa-osmangazi sabah 04.30
7. evinde Satürn transiti var adamı boğma derimEş evlilik ikili ilişkiler ortaklıklarda bazı sınanmalar yaşama özgürlükler açısında çıkan sorunlara işaret edebilir.
tatlı tatlı yapıorum
Merhaba , 02.01.1990 bursa-osmangazi sabah 04.30
2017 genel olarak dedigim gibi Satürn transiti öncelikli etki yani ikili ilişkilere dikkat edin diyebilirim. Sadece eş degil herkesle olan ilişki zorlayıcı olabilir. En görünen temel transit bu.bide 2017 yorumunu alabilirmiyim bakabiliyosan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?