Astrolojik Doğum Haritası Yorumu

Merhaba :)
03.06.1994 saat 08.00 ve evde doğmuşum. İstanbul / Sultangazi. Simdiden teşekkür ederim :)

Sen Yükselen, Venüs, Merkür Yengeç olarak tam bir aile insanısın. Yengeç duygusal hassas ama kırıldıgında korktugunda veya tehlike hissetiginde kabuğuna çekilip kendini korumasını bilen ailesi için yapmayacağı şey olmayan bir insansın. Zevklerin beğenilerin gelenekseldir daha çok duygusal bağ kurdugun seyleri alırsın. Fiyatı da önemlidir tabiki Venüs Asc derecenle yakın açıda eğer doğum saatin doğruysa bu senin çok güzel yuvarlak parlak bir yüze sahip olduğunu orta ya da minyon tam anaç bir görüntüde olduguna işaret. Jupiter sana fazla kilo alma ya da vücudunda belli bölümlerin özellikle gögüsler kalça gibi yerlerin daha belirgin olmasına sebep olabilir. Yengeç çok duygusal burç ama endişeli sevdiklerini aşırı düşkün onlar icin evhamlanan yapı da verebilir. Eşine aşırı düşkünlük olabilir evham yapabilirsin aşırı sahiplencisin. Mars bi de Boğa da Hareket tarzın yavaş seni kolay kolay sinirlendiremezler ama sinirlenince de tutamazlar. Anaçlık yönün haricinde gruplar içerisinde arkadaşlar arasında özellikle zevk sahibi , güzel yemekler yapan, grubu bir arada tutan sabit görüşlü bir yapıda görünüyor olabilirsin. Yalnız bu gruplar içindeki kadınlardan zarar görme durumu da oluşabilir Lilith orada çünkü. Zarar veren kadın figürleriyle karşılaşabilirsin seni zor durumda bırakabilirler. Aradağın erkek ya da hayatında eş olarak görmek istedigin erkek icin önce Güneş e bakılır Güneş 12. evde bu da eğer doğum saati doğruysa baba figürünün kayıp veya uzun süreli yolculuklar sebebiyle görmediğine işaret edebilir. Ama konuşkan bilgili bir babaya işaret ediyor. Eş adayı bilgili konuşkan ama aynı zamanda maddi açıdan yeterli ayaklarını yere sağlam basan biri olmalı diyebilirim. 7. evinde Oğlak burcunda takım elbiseli tarzda olabilir sana öncelikle maddi açıdan güven vermeli. 2008 den beri eş ilişkiler alanında yoğun dönüştürücü sınnavlardan geçiyorsun. Bir de geçen sene ikinci yarıdan itibaren de sağlık konuları ön planda olmuş ya da çalışma hayatı iş yaşantısındaki konumun. 2017 sonu gibi bu durumlar hafifleyecek.

Teşekkür ederim :)

ben 29.9.1984 10:12 balıkesir.eşim 16.1.1989. 08:45 susurluk.evliliğimiz nasıl etkiler altında çocuk görünüyor mu bize.eşim olgunlaşıp adam gibi evli bir adam olacak mı?hastalıklarım son bulacak mı aldığım etkilerle. şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, benim 05 nisan 1977 sabah 07 civarı doğduğumu söyler annem tam bilememekte bana da yorum yapabilirmisiniz. Şimdiden Çok Teşekkürler Sevgiler :)

Sağol canim tesekkurler :) ewet karamsar ve tutumlu bir tipim en kötü yanim. Ama yay dan dolayi hareketli biriyim. Erkeklere de mesafeliyimdir

Sizin haritanıza bakayım eşiniz olursa sinastri olur o alanla ilgili degilim. Sordugunuz soruların cevabı sizin haritanızdan da belli olur.

Yükselen burcunuz Akrep siz dışardan sezgileriyle hareket eden çok fazla ön plana çıkmayıp durumlara göre davranan bir kişi imajı sunuyor olabilirsiniz. Yükselen Akrep'e göre 2012-2015 süreci oldukça zorlayıcı geçmiş olabilir çünkü Satürn döngüsü yaşamışsınız. Özellikle 2013 sizin çok zorlayıcı olmuş yani dip dediğimiz noktalar olur insan hayatında aynen öyle olmuş. Ama şimdi daha güçlüsünüz ilişkileriniz kendinizi ifa ediş tarzınız insanlara karşı tavırlarınız o seneler arasında defalarca değişim gösterip size bazı dersler vermiş. Hayatınızda bu seneler içinde bazı elemeler davranış degişiklikleri veya kalıcı kararlar almış olabilirsiniz. Güneş burcunuz Terazi 12. evinizde görünmüyor ama ben 12. ev baba figürü hayatınızda çok yokmuş sanki. Belki uzaklardaydı iş sebebiyle veya duygusal açıdan soğuk davranış içinde veya yeterli ilgiyi bulamamış olabilirsiniz. Hayatınızdaki erkek figürleri çok fazla geri planda kalmış hayatınızda. Ayrıca siz gizli çalışma arka planda olma içe dönük bir karekter sergiliyor olabilirsiniz. Güneş Terazi uyum ahenk insanlarla iyi anlaşma kavga gürültü gibi ortamlardan uzak durma gibi özellikler verebilir bu konuda takıntılısınız diyeblirim. Kavga çıkmasın diye kendi isteklerinizden bile vazgeçebilirsiniz ama Ay burcunuz Yay. Dolayısıyla duygularınızı ifade etmede de oldukça dobra en neşeli keyifli haliyle yaşamaya eğilimlisiniz. Ayrıca Ay Uranüs'le kavuşuyor ani duygu değşimleri ruh hallerinde fazla değişim yaşıyor olabilirsiniz. Hareket tarzınızı da ifade eden Mars'ta bu burçta spor ile ilgilenmelisiniz derim. Basitte olsa hareket edin Ay Uranüs Mars Neptün 2. evinizde maddi konular sahip olduğunuz şeyler evinde dolayısıyla hayatınızda sık sık kayıplar ani kazançlar yaşamış olabilirsiniz. İletişim eğitim öğretim veya hesap kitap işleri gibi konularda kazanç var. Ama şöyle diyebilirim kazanç konunuz oldukça dalgalı. Çocuk konusunda 5. evinizi Balık kesiyor ve Neptün Chiron transiti var yani dispozitoru Jupiter Oğlak'ta biraz zorlanma olduğunu gösteriyor ama şifalanacaksınızdır umarım. Ben çocuk konusunda olabilir diyorum. Çocuk sahibi olma konusunda bilgi edinmeye çalışın. Çünkü 4. ev sizin eğer kalırsanız hamilelik alanınız ve Kova normalde çok çocuk vermez yöneticisi Satürn Akrep'te Venüs'le kavuşumu var şans gösteriyor. 5. ev Yöneticiniz Jüpiter Oğlak Onunda Venüs'le olumlu açısı var. Bana kalırsa geç olur ama olur. İnşallah tabi. Sağlık konusunda 6. eve bakarız 6. evinizi Uranüs kesiyor bas bölgesi ile ilgili sıkıntılar mı oldu ? Uranüs ani sağlık durumunda değişimler verebilir. 2017 itibariyle o durumlar azalacak gibi.

Merhaba, benim 05 nisan 1977 sabah 07 civarı doğduğumu söyler annem tam bilememekte bana da yorum yapabilirmisiniz. Şimdiden Çok Teşekkürler Sevgiler :)
Bakarken bazı sorular sorarak doğum saatini netleştirmeye çalışırız.

Yükselen burcunuz Akrep siz dışardan sezgileriyle hareket eden çok fazla ön plana çıkmayıp durumlara göre davranan bir kişi imajı sunuyor olabilirsiniz. Yükselen Akrep'e göre 2012-2015 süreci oldukça zorlayıcı geçmiş olabilir çünkü Satürn döngüsü yaşamışsınız.
satürn baya bir başımı döndürdü.Allaha havale ediyorum üzenleri
Özellikle 2013 sizin çok zorlayıcı olmuş yani dip dediğimiz noktalar olur insan hayatında aynen öyle olmuş. Ama şimdi daha güçlüsünüz ilişkileriniz kendinizi ifa ediş tarzınız insanlara karşı tavırlarınız o seneler arasında defalarca değişim gösterip size bazı dersler vermiş. Hayatınızda bu seneler içinde bazı elemeler davranış degişiklikleri veya kalıcı kararlar almış olabilirsiniz.
2013 de evlendim hayatım film şeridi gibi geçti.
Güneş burcunuz Terazi 12. evinizde görünmüyor ama ben 12. ev baba figürü hayatınızda çok yokmuş sanki. Belki uzaklardaydı iş sebebiyle veya duygusal açıdan soğuk davranış içinde veya yeterli ilgiyi bulamamış olabilirsiniz. Hayatınızdaki erkek figürleri çok fazla geri planda kalmış hayatınızda.
arkamda bir babam yoktu dediğiniz gibi buz dağı gibiydi hatta.ama arkadaş olarak erkekler ile daha iyi geçinirim.

Ayrıca siz gizli çalışma arka planda olma içe dönük bir karekter sergiliyor olabilirsiniz. Güneş Terazi uyum ahenk insanlarla iyi anlaşma kavga gürültü gibi ortamlardan uzak durma gibi özellikler verebilir bu konuda takıntılısınız diyeblirim. Kavga çıkmasın diye kendi isteklerinizden bile vazgeçebilirsiniz ama Ay burcunuz Yay. Dolayısıyla duygularınızı ifade etmede de oldukça dobra en neşeli keyifli haliyle yaşamaya eğilimlisiniz. Ayrıca Ay Uranüs'le kavuşuyor ani duygu değşimleri ruh hallerinde fazla değişim yaşıyor olabilirsiniz.
sevmem kavgayı dışardan ciddi dururum bu kavga olmasın vazgeçeyim kısmını kocama yapıyorum.bazen çıldırıyorum yani keşke hep sabrım taştığındaki gibi arasam hakkımı.duygularım çabuk değişse de eşim gibi 360 derece dönmem sinastri için değil de bilgilerinden belki haritasında vardır. neden bu kadar dönüp durduğu eşimin.
Hareket tarzınızı da ifade eden Mars'ta bu burçta spor ile ilgilenmelisiniz derim. Basitte olsa hareket edin
aah aaah plates kursu kapılmasaydı.salon spoarlarını seviyorumartık ne yakında salon kaldı ne bir faaliyet.kendime spor egzersiz organize etmem ve diyet yapma becerim 0
Ay Uranüs Mars Neptün 2. evinizde maddi konular sahip olduğunuz şeyler evinde dolayısıyla hayatınızda sık sık kayıplar ani kazançlar yaşamış olabilirsiniz. İletişim eğitim öğretim veya hesap kitap işleri gibi konularda kazanç var. Ama şöyle diyebilirim kazanç konunuz oldukça dalgalı.
inşallah büyük kayıplar yaşamam.çok tutumluyumdur.
Çocuk konusunda 5. evinizi Balık kesiyor ve Neptün Chiron transiti var yani dispozitoru Jupiter Oğlak'ta biraz zorlanma olduğunu gösteriyor ama şifalanacaksınızdır umarım. Ben çocuk konusunda olabilir diyorum. Çocuk sahibi olma konusunda bilgi edinmeye çalışın. Çünkü 4. ev sizin eğer kalırsanız hamilelik alanınız ve Kova normalde çok çocuk vermez yöneticisi Satürn Akrep'te Venüs'le kavuşumu var şans gösteriyor. 5. ev Yöneticiniz Jüpiter Oğlak Onunda Venüs'le olumlu açısı var. Bana kalırsa geç olur ama olur. İnşallah tabi.
inşallah zaten bu özelliklerle ancak 2 tane çocuk yapabilirim.bir tüp negatifim var. seneye hazirana gideceğim şuan korunmuyorum oluruna bıraktım.
Sağlık konusunda 6. eve bakarız 6. evinizi Uranüs kesiyor bas bölgesi ile ilgili sıkıntılar mı oldu ? Uranüs ani sağlık durumunda değişimler verebilir. 2017 itibariyle o durumlar azalacak gibi.
inşallah azalır. saçlarım kurumamasından sinüzit ağrısı çekiyorum.saçlarım çabuk kurusun diye kısalttım yine kar etmedi.kurumuyor.bende şuan haşimato tiroidi ve gizli şeker var ikisi için ilaç kullanıyorum.bağışıklığım berabat kansızlıktan hep grip oluyorum aşım olmasına rağmen adet olmak beni tüketiyor. doğum kontrol hapı içsem zaten engeller çocuğumun olmasını.

Emeğiniz için teşekkür ederim bahtınız talihiniz güzel olur inşallah Amor-a

Harita yorumuna geçmeden önce 2004 2005 yılında özellikle aşk ilişkiler alanında bir yara mı aldınız ama bu sizi güçlendirmiş sonrasında. Ya da ev şehir değişkliği mi yaptınız sarscı bir deneyim olarak.

2004 - 2005 yılında bir aşk ilişkisi vardı sanırım net hatırlayamasam da bazı şeyleri çok unuttum gibi beni aldatmıştı ve ben günlerce beddua etmiştim.. 1992 yılında ev Avrupa yakasından asya yakasına geçmiştik.

Doğum yeri İstanbul olarak aldım. Harita doğru gibi 1992 çok eski bir tarih.

Merhaba benimde doğum haritamı yorumlar mısınız?
31 ağustos 1999 istanbul saat 15.15 civarı şimdiden teşekkürler.

Yükseleniniz Güneş Venüs Koç burcunda. Siz oldukça aktif bir görünüşe sahipsiniz. Savaşçı prenses tanımlaması sizin için uygun olabilir yani çevreye öyle bir görüntü verirsiniz. Fakat Koç yöneticisi Mars Balık burcunda yani o kadar aktif olmayan enerjisini daha çok sprituel bilinmeyen olaylara aktaran bir yapı vermiş olabilir size. Özellikle bilinçaltı psikoloji kapalı alanlar içeren binalarda çalışmalar hastane hapishane vs gibi verebilir. Güneş sizin baba figürunuz. Babanızdan oldukça etkilenmişsiniz o da sözünü sakınmayan dobra biri olabilir. Venüs Koç Asc ile kavuşumu size güzel bir yüz demeyelimde çekici farklı bir enerji vermiş olabilir. Yani hoş bir yüzünüz var ama aktif enerji dolu bir görünüş. Güneş hayatınızdaki baba otorite konumundaki erkekleri açıklar hep mücadeleci agresif tarzlarla karşılaşmış makamlarla ilgili mücadeleleriniz olmuş olabilir. Ama Mars Balık siizn aradıgını erkekte birazda derinlik aradıgınız gösteriyor. Sprituel metafizik belki romantik kişiler etkiliyor. Evlilik işaretcisi 7. ev Terazi siz genelde aktif tarafken ilişkide uyum ahenk arayan birisiniz. Sanatkar hassas kişiler gene etkiler bir de Juno var o da Akrep burcunda illa duygusal derinlik arayışını gösterir. Eş adayınız ortak iş yaptıgınız sizi dönüştürücü özelliğe sahip kişilerden biri olabilir. Onunla nerde karşılaşabilirsiniz dersem Akrep karakteri ölümle ilişkili ve davalarla böyle bir iş anında belki çıkar karşıınıza. Merkür düşünme yapınız Boğa burcunda siz çok tezcanlı olmanıza rağmen düşünceleriniz sabit ve ağır işliyor doğrulamadan emin olamıyorsunuz. Maddi kazançlarınızda sabitlik düzenle gelen bir gelir var. Ay burcu sizin annenizi onunla ve kadınlarla ilişkiniz gösterir. Terazi burcunda olması duygusal açıdan zerafet sanat uyum gibi ihtiyaçlarınız var. Güneş Koç yani özünüz savaşçı mücadeleci ama duygusal ihtiyacınız uyum zerafet işte bu noktada zorlanmalar olabilir. Eş adayınızda da ilişkilerde de aradıgınız bu düzen ahenk. Bir bilgi öğrenmiştim astroloji öğrenirken Ay burcu Terazi olanlar genelde anne ile babası boşanma ayrılma aşamasindayken doğar ve evliliğin devam etmesini sağlar sizde böyle bi durum oldu mu bilgiyi teyit etmek amacıyla soruyorum? Ama gene de Ay Terazi anneniz nazik kibar çevreye karşı oldukça uyumlu sosyal normlara uyan bir karekter ama Terazi burcunun zerafetinde birazda sogukluk vardır. Siz annenizden duygusal açıdan bir yakınlık görmemiş olabilirsiniz. Şu an Yay Satürn transiti 8 ve 9. ev olarak alabiliriz. Geçen seneden beri ya davalarla ölüm tehlikesi olaylar atlatmakla uğrasıyorsunuz ya da yüksek eğitim akademisyenlik felsefe din alanlarında ciddi çaba veya uzaklara seyahat konularında uğrasıyorsunuz.

anne baba ayrılma aşamasında doğdum mu bilmiyorum ama ikisinizde 2.ci evlilikleriydi. geçen seneden beri ölüm tehlikesi davalar değilde maddi sıkıntılar çok yoğundu onlar uğraştım..
benim aslında öğrenmek istediğim bir konu var?
geçen sene bir astroloji uzmanına evlilik analizi yaptırdım bana evlilik için 2017 yılında eski geçmiş bir ilişki veya hoşlandığın biri geçmiş enerjisi aldığım biriyle görüyorum demişti.. ki şu zamanlarda öyle birini çok kafayı takmış durumdayım oğlak burcu biri siz bu konuda yorum yapabiliyorumusunuz. hem de uzak akrabalık olan biri!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…