Astrolojik Doğum Haritası Yorumu

Astrolog 2017 icin şöyle bir durum var. 10. ev kişinin kariyer meslek zirvede oldugu noktaları temsil eder sizin o evinize Satürn transiti girecek ve sizi meslek edinme dış dünyada kendinizi temsil etme için gerekli durumları verecek bi toparlama yaşayacaksınız. Bi de juno transiti oraya gelecek. Yani 7. evinizle yöneticisiyle kare açısı var. Ben direk evlilik degilde kariyer alanı derim. Ama evlilikte olabilir evlilik ilişkiler noktası aktif oluyorsa.

Çok teşekkürler yordum sizi :)

16.01.1989 8:45 susurluk eşim transitlerle kötü huylarından kurtulacak mı daha mı kötü olacak acaba maddi manevi rica etsem bakarmısınız.@maviask

16.01.1989 8:45 susurluk eşim transitlerle kötü huylarından kurtulacak mı daha mı kötü olacak acaba maddi manevi rica etsem bakarmısınız.@maviask
Harita insanin basina gelebilecek durumlarla ilgili bilgi verir ve kisinin kendindeki potansiyelini yorumlar. Kotu huylarindan vazgececek mi sorusu kisisel iradeyi yok saymak olur. Esiniz karar verirse ve duzelmeyi istiyorsa olabilir bu haritadan anlasilmaz

canım harita çok gizemli bişey olduğunu düşünüyorum. satürndür uranüstür onların transiti etkisinde kendini tanıyamaz hale gelir diye düşünüyorum o anlamda.

canım harita çok gizemli bişey olduğunu düşünüyorum. satürndür uranüstür onların transiti etkisinde kendini tanıyamaz hale gelir diye düşünüyorum o anlamda.

Yok maalesef o dedigin tarzda insanların kendi içsel gelişimine dair tahminde bulunamıyoruz. İnsanlar transitleri atlatır ama dersini almaz aynen devam eder

25.07.1992 14.00 Bursa

Güzel bir haritan var sen bir kükreyen Aslan kadınısın gösterişlisin konuşmaların çoşkulu beğenilerin ise parıldayan. Güneş Aslan burcunda kendisini tam anlamıyla parıldatır. Neşeli keyifli başkalarına önderlik eden bir karekterdesin. Fakat aşırı tahakküm edici tavırlar insanları senden uzaklaştırır gene de bir şeytan tüyü var diyebilirim. Gruplar içinde parlarsın. Merkür ve Venüs 'ün de Aslan burcunda. Venüs Aslan gösterişi sever, parıltılı şeylerden hoşlanır. Fazlasıyla baskalarına gösterme ihtiyacı hisseeder aslında bunu yaparken kibir degil sadece senin icin bir ihtiyaç. Merkür Aslan motive edici sözler söylemek hayata karşı pozitif düşünce tarzı. Tam olarak Merkür ve Venüs'ünün 10. evde kariyer meslek evinde olması senin yazar güzellik uzmanı akademik alanlarda başarı ihtimalini veriyor. Yönetici yönetim alanları da senin için uygun gibi. Bunlar pozitif yanları Merkür Venüs Güneş'in fakat aldıkları açılar dedigim özellikleri belki hayatında direk göstermemene sebep olmuş olabilir. Öncelikli olarak Güneş Chiron'la kavuşumda. Bu baba hayatındaki erkek karekterlerle ilgili yaralanmaların olduğunu gösteriyor. Sen çok güçlü bir yapıdasın ama kendini zayıf ya da yetersizlik duygusuna kapılmana sebep olmuş olabilir. Merkür Venüs haritanın tam tepe noktasında kendisini fazlasıyla gösterebilecekleri alandalar fakat. Merkür retro olması senin düşüncelerini kendi iç planında tuttugunu belki çoğu şeyi istedigin gibi anlatamadıgını gösterir. Sürekli geriye dönme tekrar etme ihtiyacı duyabiilirsin. Bunun yanında Venüs ve Merkür Plutodan kare açı almış iletişim beğeni zevkler konusunda fazlasıyla dönüşüm yaşamışsın hayatında sürekli krizlerle karşılaşmışsın özellikle seni etkileyen dönem 2012 -2014 sürec. Sadece Pluto degil Merkür ve Venüs'üne exact karşıt açıda Satürn var. Aile ortamında senin konuşmanı kendini ifade etmeni belki istedigin gibi giyinme zevklerin beğenilerin gibi konularda engelleyici bir durum mu vardı? Belki konuşmaya geç başlama olabilir ya da şöyle diyeyim çocuklugunda iletişimle ilgili buna yazma okuma konuşma ile ilgili hersey girer o alanlarda bi geç olma ya da aksama mı yasadın? Diğer harita göstergesi Ay burcun İkizler meraklısın araştırmayı seviyorsun herseyle ilgili bilgin var. Bu öğrenme tutkusu sende bir ihtiyaç. Bilgileri yargılayıcı bir yapın yok sen bilgiyi salt bilgi olarak öğrenmeyi seviyorsun. Annen de büyük ihtimal konuşkan neseli bir kadın. 4. evinde Satürn var Kova burcunda. Satürn oldugu yerde zorlanmalar vardır. Kucuklugunde yaşadıgın ev ortamında kurallar ve kendini baskıda hissedip buna karsı gelme dürtüsü yaşamış olabilrsin. Bu evde Lilith de var akraba çevrendeki kadınların bazılarına dikkat et diyebilrim. Belki çocuklugunda böyle karanlık zarar verici tipte kadınlarla akraba çevrende rastlamış olabilirsin gene de dikkatli olmaya devam et. Aradığın eş profili 7. ev Mars Güneş ve Juno ile bakarak yorumlanabilir. Bunların hepsini birden yorumlarsak eş adayın maddi açıdan sana güven vermeli cömert olmalı, gamlı baykuş tipler sana gelmez, hayattan keyif alan, bilgi düzeyi özellikle yüksek öğrenmeye açık meraklı tipte olması senin genel erkekte aradıgın özellikler. Öyle romantik olsun duygusal olsun istegi pek görmeidm haritada. Ama romantik olmalı da şu var gösterişli mesela sevgililler günü kutlaması hazırlayan tarzda olabilir. Eş adayını annenin akraba çevresinde, kendi mesleğini yaptıgın ortamda veya dava mahkeme tarzı yerlerde karşılaşabilirsin.

Ağzına sağlık yaa, çok teşekkür ederim. Gerçekten tam anlamıyla doğru

Bi de 06.11.1987 23.50 bakarsan çok sevinirim

Merhaba,
Beni de bir terapiye alır mısınız rica etsem?
09.03.1977 Ankara (Merkez) 11-13 arası tahmini :))
Bir de kızım için 05.01.2005 Ankara (Çankaya) 06:15

Sizi çok yoracağım ama..

Merhaba benimde doğum haritamı yorumlar mısınız?
31 ağustos 1999 istanbul saat 15.15 civarı şimdiden teşekkürler.

Şimdi iki farklı harita şekli var onlardan hangisini kullanmam gerek onu size soru sorarak bulmaya calışacağım. Aileniz icin aşırı fedakar mısnız? Aşırı fedakarlık onlar için kendinizi hiçe sayma şeklinde? 2014-2016 tarihleri arasında ev şehir değişikliği oldu mu?

Fedakarlık var diyebilirim. 2014 _2016 tarihleri arasında ev ve şehir değişimi oldu. Yorumunuzu merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba benim rica etsem benim içinde bakar mısınız :) 15.06.1992 Denizli sabah 10-11 arasında doğmuşum

Merhaba rica etsem benim haritamı da yorumlayabilirmisiniz. 07.05.1988 sabah 05.47 istanbul. Bu arada iş arıyorum.İş bulma açısından şanslı zamanlarım var mı.Şimdiden çok teşekkür ederim.

FedakarlıkG var diyebilirim. 2014 _2016 tarihleri arasında ev ve şehir değişimi oldu. Yorumunuzu merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Güneş Başak burcu 8. evde ama biz onu 9. evde sayabiliriz. Yani sen akademik konularda, yazı yazma, kendine ait bir felsefe oluşturma alanlarında yeteneklisin. Hizmet etme dürtün yüksek bu hizmet hak etmeyene degil de ihtiyacı olanlara yol gösterme hatalı olanları düzeltme şeklinde. Mükemmeliyetçi bir yapın var. Güneş kişinin hayatında babayı temsil eder. Baba aşırı eleştirici olabilir. Baba veya hayatındaki erkek figürü otorite konumdaki eril karakterle ilgili yaran var sürekli seni dönüştürecek sende kriz yaratacak sekilde etkiliyorlar. Özellikle geçen sene belki baban belki devlet ile veya hayatındaki eril karakterle ilgili ciddi problem yaşadın. Sende bir takım geçmişte biriktirdiği yaraları açığa çıkardı. Ama sen karakter olarak güçlüsün. Güneş burcu kişinin gücünü yaşamdaki enerjisini gösterir olumsuz açılar yanında çokta güzel etkiler almış. Sen kararlısın hayatında güzel şanslarla karşılaşıyorsun. Titizsin bir işi başladıgında devamını getiriyorsun. Çalışma hayatına atıldığında da oldukça disiplini olacaksındır. Merkür ve Venüs Aslan'da sanat alanı icin basarılısın diyebilirim. Yüksek okul olarak sanat ve yazı ile ilgili bölümler düşünebilirsin diyebilirim. Venüs Aslan pahalı zevkler gösteriş seviyorsun. Aslında bir Başak çekingen ve mütevazidir ama Merkür ve Venüs Aslan olabildigince ortamda parlamak ister. Mütevazi giyinirsin ama illaki kıyafetinde bir parça parlayacaktır. Ay burcu kişinin annesini hayatındaki kadın figürleri temsil eder. Annen eminim güzel yemekler yapan, evin rahatını düşünen planlı bir kadındır. Sen de yemeğe düşkün olmalısın bu düşkünlük şöyle sen öyle aperatif atıştıracak biri degilsin adam akıllı kallavi yiyecek olmalı. Beğenilerin zevklerin yemek olsun kıyafet olsun üst düzeydir. Damak tadı açısından sana güvenilir. Asc Yay ve 2015 den beri sarsıcı değişimler yaşıyorsun ben kimim toplumda ne olmalıyım ne yapmalıyım kendimi nasıl göstermeliyim şeklinde kaygılar yaşamaya başlamışsındır. Bu dönemde özgüvenini yüksek tut ve ileriki hayatın icin hazırlık olarak gör. 2018 basına kadar olan bu süreç senin bundan sonraki 33 seneki hayatını etkileyecek sen şu iki senede ortaya koydugun kendin icin cizdiğin yolla ilerleyecek ve yapı kuracaksın zaten toprak elementi yogunlugu sana bu konuda destek. Fakat depresyon anksiyete gibi tehlikelerden uzak dur. Mesela spor yap veya bir sanat dalıyla uğras ki o karamsarlık denize dalmayasın. Yaşın kücük ama ileride olabilitesi olan eş adayı icin Güneş Mars 7. ev ve Juno ya bakılır. Senin es adayın duygusal derinliği olan esrarengiz basit anlaşılabilir olmayan, zeki, çalışkan olmalı. Eş adayı kongreler, felsefi toplantılar, spor müsabakaları gibi yerlerde gördüğün birisi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…