Astrolojik Doğum Haritası Yorumu

Amor-a lütfen bilginizle beni de aydınlatın. sıkıntım kütü giden hep birbirini tekrar eden ilişkiler.. elimi verip kolumu 23 kaptırıyorum. bu kısırdöngü bitecek mi evlilik olacak mı konularında bilgi istiyorum lütfen.
ebru 23 ağustos 1987 saat 15.30 istanbul bakırköy

Vakit bulabilsem herkese bakacagim da en yogun zamanlarim maalesef Bakinca bastan savma olsun da istemiyorum.

Vakit bulabilsem herkese bakacagim da en yogun zamanlarim maalesef Bakinca bastan savma olsun da istemiyorum.
Astrologa gitmek istiyorum ama.ucretler butcemi asiyor iki secrnek arasinda sikisip kaldim bir yol gosterene ihtiyacim var

Merhaba, bana da bakarsan cooook memnun olurum:)) uzun yıllardır yasadigim agrili bi rahatsizligim var ve simdi hayatımda biri var nisanlım:))) hem yorgun hem umutluyum.. Benim için söyleyecegin seyler gercekten önemli:) ilgin icin simdiden tesekkürler
09.01.1992 yozgat/yerköy saat 08-10.00 arası...

Hastalığın 2008 civarı mı ortaya çıkmaya başladı ? Aslında genel baktıgımda haritanda çok güzel konumlar var. Merkür Venüs kavuşum. Güneş güzel açılar almış Pluto ve Jupiter'den tabi Neptün kavuşum biraz kemiklerle ilgili sorunlar verebilir ya da iskelet sistemi konusunda. Alerjik hastalıklara da eğilim verir. Ama en çok Oğlak burcunun karamsar yapısı vardır insanların onu sevdiğinden emin olamaz ya da sevilmeye layık göremez işte Neptün bu etkiyi daha da arttırabilir. Bu düşüncelerden uzak durmak lazım. Baba ile ilgili kayıplar vs yaşamış olabilirsin ya da vardı ama yoktu şeklinde. Tabi bu yorum doğum saatin doğruysa geçerli. Umutlu ol tabiki evet hayatında zorluklar var onlar yaşandı ya da yaşanacak ama 29 yaş evresinde asıl dönüşüm zamanların başlayacak ama onun öncesinde de çok sınavdan geçeceksin 2018 2020 civarında. Kötü mü olacak dersen hayır sen zaten hayatın sana sundugu mucadelelere alışkınsın ona benzer olacak ve seni geliştirecek olgunlaştıracak.

Uzun süredir bekliyorum bana da bakar mısınız. 09 temmuz 1978 izmir 20. 42 şimdiden teşekkürler.

Öncelikle dönüş yaptıgın icin cook tesekkür ederim:) evet rahatsizligim 2008-9 civarında basladi :) babamla ilgili cok sükür bi üzüntüm olmadı ama abimle alakalı bi kayıp yaşadım malesef.. Söylediklerin bana gercekten hitap ediyo:) el cizgilerime bakan biri Hayatımda cok ciddi bir dönüm noktası olacagini söylemisti ve ben bu noktayı yasadigimi düsünüyodum. Daha yaşamamış mıyım acaba ya:) bu sözler beni korkuttu açıkcası..
İlgin ve dönüsün için tekrar tesekkür ederim:) çok iyisin:)

Amor-a bana da bakabilir misin müsait olduğunda rica etsem 23 Ocak 1990 Dijon/Fransa Fransa saati ile 08:05 en son 6 ay ince ayrılık yaşadım hala unutamadım aşk hayatım ne yazık ki iyi gitmiyor

11.04.1996 sabah 5.20 istanbul. Müsait zamanınızda bana da bakabilirseniz çok sevinirin

Merhaba, bana da bakma şansın var mı? Çok sevinirim bakarsan. 13.07.1987 sabah 05:30 İstanbul

Merhaba, bana da bakma şansın var mı? Çok sevinirim bakarsan. 13.07.1987 sabah 05:30 İstanbul
Yükselen Yengeç duygusal korumacı anaç kendine özgü savunma mekanızması olan geleneksel yapıya sahip orta boy kadınsı hatları olan şeklinde klasik yorum yapılacak olsa da yükselen burç Yengeç'in yönetici gezegeni Ay'ın Kova burcunda ve krizler riskler evi olan 8. sevde olması sana klasik bir yorum yapılamayacağını gösteriyor. Sen annelik aile hareket kendini dış dünyada gösterme konularında sıklıkla krizler yaşıyor olabilirsin. Anne ile ilişkiler klasik anne kız ilişkilerinden farklı olabilir. Duygularını kendini göstermede dışarıdan bir kişinin beklediği şekilde göstermiyor olabilirsin. Anne farklı tarz olsa da baba klasik korumacı bir yana sahip diyebiliriz. Güneş'in 1. evde olması kendinizi gayet açık bi şekilde gösterebiliyorsunuz. Dış görüntü imaj kendi bütünlüğünüz konusunda masraflarınız oluyor olabilir diye düşünüyorum. Merkür Venüs kavuşum halinde ve yine Yengeç'te siz kolay insanlara yaklaşmazsınız ama sizi tanıyanlar çok farklı bir kişilik olduğunu görüyorlardır. Merkür Venüs kavuşum sanatsal yetenekler verebilir. Satürn döngüsünü yaşamışsınız geçen sene ve sanırım hastalıklar veya iş ortamının yoğunlaşması iş yükünün artması şeklinde deneyimlemiş olabilirsiniz. Eğer herhangi bir hastalık teşhisi konduysa geçici tedavi edilebilir diyebilirim. Siz olgunlaştınız buyudunuz bu son iki yıldız çok bunaldınız ama geçecek. Bu sene sonu itibariyle artık o daralma hali bitecek fakat başka sınavlar başlayacak ve siz o sınavlara hazırsınız. Yengeç ve Oğlak burçlarındaki tehlike depresyon karamsarlık hastalığına çabuk kabulmalarıdır siz bu tehlikelerden uzak kalmayı başarır bunun icin mücadele ederseniz her tür zorlugu yenersiniz. Bir de Yengeç büyümeyen çocuktur. Siz büyüdünüz ve her tür zorluğua gücünüz yeter. Ben yapamam edemem deyip köşenize sığınmayın derim ki zaten son iki yılın dersleri genel eksende budur yapabilirsiniz herşeyi yani.

Ay lütfen bana da bak lütfen çok güzel yorumlamışsın herkesin haritasını. Sırf bunun için üye oldum valla.

Doğum saatim 20.20 Doğum tarihim de 24.02.1998

Bana da bakar mısınız?
İstanbul'da akşam 22.30'da doğdum. Doğum tarihim 18.09.1996

Sevgili Amor-a . Öncelikle insanları karşılıksız mutlu ettiğin için teşekkürler. Metafizik, gizli ilimlerle hep ilgileniyordum ama son 1 haftadır daha çok yoğumlaştı. Oğuzhan Ceyhan, Zafer Ceyhun, Semavii
Şenay Yangel, Dinçer Güner, Hakan Kırkoğlu , Didem Şarman hepsini takip ediyor ve astroloji öğrenmek istiyorum. Amcak buna şu durumda vakit yok 18.08.1980 İstanbul Saat: 17:00 diyor annem ama sanırım 16:10 civarı. 4,900 gr doğmuşum. Vakit ayırabilirsen ne mutlu bana.. Allah gönlüne göre versin

Musait oldugunuzda beni de siraya koyar misiniz.01.05.1988.saat 04.20..k.maras.tesekkurler )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…