Çok teşekkürler bekliyorum :))
Mesaj attım simdiSizin bilgileri göremedim sadece 8. evle ilgili konuşmuşuz burdan ya da özelden yazabilirsiniz bilgilerinizi.
Sırada sizin haritaya bakacağım.13.06.1988
21:30 dogum saati
Istanbul dogum yeri
Ozellikle haritamin ask-evlilik tarafini / gelecegini merak etmekteyim. Bir de astrolji icin kitap kaynaklari paylasirsniz cok memnun olurum. Bende basladim ogrenmeye. Cok tesekkur ederim.
Sırada sizin haritaya bakacağım.
Çok doğru.. Sanatı seviyorum Sakarya da bir abla var tiyatro okumuş ondan oyunculuk eğitimi alacağım Onur Bay yani Arka Sokaklar da ki Tekin in hayranıyım sarı vardı ya. Onunla tanışmak istiyorum.. Konuştuğum biri vardı olmadı bu arada hepsi doğru.. Teşekkür ederimHaritanızda çok güzel bir bir konumlanmalar görüyorum. Genel olarak şunu diyebilirim fazlasıyla ateş grubu yoğunlugun var ateş elementi hareket enerjisidir çoşkuludur öncüdür ve hava grubundaki Merkür'ün de desteği ile fazlasıyla belki ön plana çıkıyor olabilirsin. Kendini motive etme açısından gayet güzel konumlanma. Güneş Başak titiz bir yapı dikkatlilik verebilir senin baba karekterinde bu şekilde bir yapıya sahip olabilir. Dışarda okudugun Başak burcu ile ilgili yazıların aslında çokta seni anlatmadını dusunebilirsin çünkü haritanda Başak etkisi az ve sadece 2. ev yani sahip oldugun seyler maddi gucun yeteneklerin evinde etkili. Sen az az ama sağlam şekilde biriktirirsin. Yalnız Güneş'in tek açısı Neptün'le bu ise sende özellikle sanatta yetenek verebildigi gibi baba karakterinin hayatında biraz silik göründüğü söz konusu olabilir ya da sanatçı sprituel bir baba enerjisi verebilir. Ay burcun Aslan anne karekterin oldukça neşeli keyifli biri olmalı senin yükselen evinde sen neşe dolu keyifli bir imaj sergiliyorsun dışarıdakilere karşı duygusal ihtiyacın insanlar tarafından farkedilmek görülmek ve insanların bir nevi sana itaat etmesini de istiyorsun aşırı cömertliğe itebilir bu durum. Mars ve Venüs 'te Aslan'da sen hayatının her dakikasında sanki bir tiyatro sahnesinde binlerce kişinin önünde sanatını icra ediyormuş gibi davranabilirsin. Aslan gösterişi sever süslü eşyalar vs ilgi gösterdiğin şeyler fakat klasik Aslan gibi de tam olamıyorsun çünkü Güneş'in Başak ldukça utangaç bi yapı ile bu gösteriş arasında gidip geliyorsun. 7. evin Kova sen karşındaki kişinin entellektüel farklı aykırı diyebileceğimiz yanları olan ilgi çekici cesur kişilere çekiliyorsun. 7. evin yöneticisi 9. evde uzaklardan baska kültürlerden insanlar senin ilgini daha çok çekiyor diyebilirim. Ayrıca Juno da 9. evde Koç burcunda sen savaşçı bir tip istiyorsun ve aynı zamanda kültürel birikimi de olmalı. Eş adayınla uzaklarda veya akademik ortamlarda felsefik vs herhangi bir etkinlikte karşılaşma ihtimalin fazla diyebilirim ya da eş adayın senin şehrinden degilde baska şehirden biri olabilir ya da senin memleketlin ama uzakta yasayan olabilir. Tabiki tek buna bakarakta eş sevgili partner adaylarını sınırlama bu çok yüzeysel bakış. Mesleki açıdan Boğa meslek evinde güzellik bankacılık yemek restorant işleri sanat dalları sana oldukça uygun özellikle sahne sanatları. Şu an bir ilişki var mı acısını mı yasıyorsun bilemiyorum ama satürn seni aşk konusunda zorlayıcı bi süreçten geçiriyor ama 2018 itibariyle geçecek kalan kalır biten bittiyle gider.
Rica etsem oglum icin bakabilirsiniz.Uzun süredir astrolojiye ilgiliyim ve bu konuda pek çok kaynaklardan bilgi edinmeye çalıştım. Burda ki üyelere elimden geldiği kadar yorum yapacağım. Tabii ki bir kişiye ait doğum haritası yorum 70 80 sayfada olabilir üc cümleyle hayatının özeti de yorumlanabilir yani bunun bir sınırı yok. Burada ben bakarken öncelikli olarak gezegenler arasındaki en temel açıları, önemli gezegenlerin bulundugu evdeki etkileri ve şu an olan yoğun etkili uranüs satürn pluto gezegen transitlerinin etkisine bakacağım. Varsa şu an sizi etkileyen özel bir sıkıntı onu belirtirseniz daha iyi olur ona göre harıtaya yoğunlaşmış olurum. Sağlığı kötü olan birine aşktan meşkten söz etmek çok anlamlı degil sonuçta. Bir de ilişki yorumu sormayın bireysel harita bakıyorum ilişki yorumu yani sinastri haritası yorumu yapabilecek arkadaşlar vardır eminim onlara sorarsanız daha verim elde edersiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. Öncelikle doğum yeri(eğer alanı geniş bir ilde doğduysanız doğduğunuz ilçeyide belirtebilirsiniz benim haritada çünkü 1 derece farketti) doğum yıl ay gün ve saat bilgisini yazmanız. Doğum saati aralık olarak 1 2 saatlik tahmin payı olabilir sıkıntı olmaz soru sorarak netleştirmeye çalışırım. Doğum saati hic belli olmayanlar için başka bir yöntem deneyeceğim ama o alanla ilgili bilgim daha tam oturmadı. Fakat genel transitlerin etkisini en azından yazabilirim. Sevgiler :)
09.05.1994 12:45 istanbul bağcılar doğumluyum. TeşekkürlerUzun süredir astrolojiye ilgiliyim ve bu konuda pek çok kaynaklardan bilgi edinmeye çalıştım. Burda ki üyelere elimden geldiği kadar yorum yapacağım. Tabii ki bir kişiye ait doğum haritası yorum 70 80 sayfada olabilir üc cümleyle hayatının özeti de yorumlanabilir yani bunun bir sınırı yok. Burada ben bakarken öncelikli olarak gezegenler arasındaki en temel açıları, önemli gezegenlerin bulundugu evdeki etkileri ve şu an olan yoğun etkili uranüs satürn pluto gezegen transitlerinin etkisine bakacağım. Varsa şu an sizi etkileyen özel bir sıkıntı onu belirtirseniz daha iyi olur ona göre harıtaya yoğunlaşmış olurum. Sağlığı kötü olan birine aşktan meşkten söz etmek çok anlamlı degil sonuçta. Bir de ilişki yorumu sormayın bireysel harita bakıyorum ilişki yorumu yani sinastri haritası yorumu yapabilecek arkadaşlar vardır eminim onlara sorarsanız daha verim elde edersiniz. Elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. Öncelikle doğum yeri(eğer alanı geniş bir ilde doğduysanız doğduğunuz ilçeyide belirtebilirsiniz benim haritada çünkü 1 derece farketti) doğum yıl ay gün ve saat bilgisini yazmanız. Doğum saati aralık olarak 1 2 saatlik tahmin payı olabilir sıkıntı olmaz soru sorarak netleştirmeye çalışırım. Doğum saati hic belli olmayanlar için başka bir yöntem deneyeceğim ama o alanla ilgili bilgim daha tam oturmadı. Fakat genel transitlerin etkisini en azından yazabilirim. Sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?