Astrolojik Doğum Haritası Yorumu

13.06.1988
21:30 dogum saati
Istanbul dogum yeri

Ozellikle haritamin ask-evlilik tarafini / gelecegini merak etmekteyim. Bir de astrolji icin kitap kaynaklari paylasirsniz cok memnun olurum. Bende basladim ogrenmeye. Cok tesekkur ederim.
Sırada sizin haritaya bakacağım.

Merhaba Maviask,
Bana da bakar misin, özelden bilgillerimi atsam?

Bana da bakabilir misiniz özelden atsam bilgilerimi ?
09.12.1989 saat 22:00 de Samsun doğumluyum

Lütfen bana da bakın lütfen lütfen :)) 17.12.1993 saat:13.30 İstanbul doğumluyum cevabınızı bekliyorum evlilik konusunda merak ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim :)

merhaba, 25 eylül 1991 saat 12:45 istanbul doğumluyum. Bakabilir misniz?

Bakıyor musunuz acaba hâlâ?

Çok doğru.. Sanatı seviyorum Sakarya da bir abla var tiyatro okumuş ondan oyunculuk eğitimi alacağım Onur Bay yani Arka Sokaklar da ki Tekin in hayranıyım sarı vardı ya. Onunla tanışmak istiyorum.. Konuştuğum biri vardı olmadı bu arada hepsi doğru.. Teşekkür ederim

Merhaba ben 2010 dan beri atanamayan bir ogretmenim 22 12 1984 saat 10 da yorum yapabilirmisiniz umarim bu mesajimi görürsünüz

Rica etsem oglum icin bakabilirsiniz.
11. 02. 1995 dogumlu
Dogum yeri IZMIR
Dogum saati. 15:00
Meslegi ile alakali bakabilirmisiniz.
Cok tsk ederim.

Merhaba. Özelden yazdım ama gönderildi mi emin değilim. Bana da bakabilir misiniiiz? :)

09.05.1994 12:45 istanbul bağcılar doğumluyum. Teşekkürler

8.7.1988 saat gece 01.35 ankara. iş konusuyla ilgili öğrenmek istiyorum. teşekkürler.

03.08.1989 17:00 sakarya ili akyazi ilçesi
Eşimin ailesi ile ilgili sorunlarım var iş arıyorum 2 ay önce düşük yaptım .bakarsanız çok sevinirim Hakkınızı helal edin çok teşekkür ederim

Merhabalar... Böyle şeylerle çok ilgiliyimdir. Benim haritamı da yorumlarsanız çok mutlu olurum.
09.04.1993
Istanbul/Göztepe
Saat 13.25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…