Biraz işlerim yoğunlaştı buraya bakamadım en kısa zamanda devam edeceğim yorumlamaya.
11 Eylül 1996 Sakarya gece 3-5 arası doğdum
Şimdi sizin haritaya bakacağım.banada bakar mısınız özelden bilgilerimi paylaştım
Listeden sırayla gidiyorum arada ara veriyor olsam da bakarım inşallah :)Sonra banada bakabilir misiniz bilgilerimi yazmıştım size :)Amor-a
Tamamdır teşekkür ederim bekliyorum :)Listeden sırayla gidiyorum arada ara veriyor olsam da bakarım inşallah :)
[QUOTEiask, post: 49561107, member: 146657"]Hayat alanları hakkında bilgi vermeem ama tabiki normal doğum tarihinizle ilgilide yazacaklarım olur.
Ben özelden yazdım orayı da dikkate alıyor musun?
Sadece burdan yazanlara mı bakıyorsun
Özeller biraz karışıyor burada sıralamayı görebiliyorum ama orada fark edemiyorum özel bilgilerini vermek istemeyenler buraya sadece bakar mısın yazıyor özelde ben mesajolarak yazıyorum.
Sırada sizin haritanız var.Yaa çok sevindim şuan 1 yıl oldu hala aklıma gelip gelip üzülüyordum sadece bu olsa iyi daha neler söyledi.vaktiniz olduğunda bana da bakar Mısınız en azından aklımdaki bu yanlış anlaşılma düzelsin istiyorum .
Çok teşekkürler bekliyorum :))Sırada sizin haritanız var.
Peki 2015 yılında hastalık anne çalışma ortamınız konusunda bir gelişme bir olay yasadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?