Astrolojik Doğum Haritası Yorumu

Merhabalar umarım bir ara benim mesajımı da görür ve ilgilenirsiniz.17 Nisan 1993 Ankara doğumluyum.Ailem doğum saatimi tam olarak bilmiyor fakat 03 ile 04 arası(yüksek ihtimal 03:30 civarı ).

11 Eylül 1996 Sakarya gece 3-5 arası doğdum

Haritanızda çok güzel bir bir konumlanmalar görüyorum. Genel olarak şunu diyebilirim fazlasıyla ateş grubu yoğunlugun var ateş elementi hareket enerjisidir çoşkuludur öncüdür ve hava grubundaki Merkür'ün de desteği ile fazlasıyla belki ön plana çıkıyor olabilirsin. Kendini motive etme açısından gayet güzel konumlanma. Güneş Başak titiz bir yapı dikkatlilik verebilir senin baba karekterinde bu şekilde bir yapıya sahip olabilir. Dışarda okudugun Başak burcu ile ilgili yazıların aslında çokta seni anlatmadını dusunebilirsin çünkü haritanda Başak etkisi az ve sadece 2. ev yani sahip oldugun seyler maddi gucun yeteneklerin evinde etkili. Sen az az ama sağlam şekilde biriktirirsin. Yalnız Güneş'in tek açısı Neptün'le bu ise sende özellikle sanatta yetenek verebildigi gibi baba karakterinin hayatında biraz silik göründüğü söz konusu olabilir ya da sanatçı sprituel bir baba enerjisi verebilir. Ay burcun Aslan anne karekterin oldukça neşeli keyifli biri olmalı senin yükselen evinde sen neşe dolu keyifli bir imaj sergiliyorsun dışarıdakilere karşı duygusal ihtiyacın insanlar tarafından farkedilmek görülmek ve insanların bir nevi sana itaat etmesini de istiyorsun aşırı cömertliğe itebilir bu durum. Mars ve Venüs 'te Aslan'da sen hayatının her dakikasında sanki bir tiyatro sahnesinde binlerce kişinin önünde sanatını icra ediyormuş gibi davranabilirsin. Aslan gösterişi sever süslü eşyalar vs ilgi gösterdiğin şeyler fakat klasik Aslan gibi de tam olamıyorsun çünkü Güneş'in Başak ldukça utangaç bi yapı ile bu gösteriş arasında gidip geliyorsun. 7. evin Kova sen karşındaki kişinin entellektüel farklı aykırı diyebileceğimiz yanları olan ilgi çekici cesur kişilere çekiliyorsun. 7. evin yöneticisi 9. evde uzaklardan baska kültürlerden insanlar senin ilgini daha çok çekiyor diyebilirim. Ayrıca Juno da 9. evde Koç burcunda sen savaşçı bir tip istiyorsun ve aynı zamanda kültürel birikimi de olmalı. Eş adayınla uzaklarda veya akademik ortamlarda felsefik vs herhangi bir etkinlikte karşılaşma ihtimalin fazla diyebilirim ya da eş adayın senin şehrinden degilde baska şehirden biri olabilir ya da senin memleketlin ama uzakta yasayan olabilir. Tabiki tek buna bakarakta eş sevgili partner adaylarını sınırlama bu çok yüzeysel bakış. Mesleki açıdan Boğa meslek evinde güzellik bankacılık yemek restorant işleri sanat dalları sana oldukça uygun özellikle sahne sanatları. Şu an bir ilişki var mı acısını mı yasıyorsun bilemiyorum ama satürn seni aşk konusunda zorlayıcı bi süreçten geçiriyor ama 2018 itibariyle geçecek kalan kalır biten bittiyle gider.

Amor-a acaba unutmuş olabilir misin beni..
Hatirlatayim kendimi dedimm.

[QUOTEiask, post: 49561107, member: 146657"]Hayat alanları hakkında bilgi vermeem ama tabiki normal doğum tarihinizle ilgilide yazacaklarım olur.

Ben özelden yazdım orayı da dikkate alıyor musun?
Sadece burdan yazanlara mı bakıyorsun[/QUOTE]

Özeller biraz karışıyor burada sıralamayı görebiliyorum ama orada fark edemiyorum özel bilgilerini vermek istemeyenler buraya sadece bakar mısın yazıyor özelde ben mesajolarak yazıyorum.

Ben özelden yazdım orayı da dikkate alıyor musun?
Sadece burdan yazanlara mı bakıyorsun

Özeller biraz karışıyor burada sıralamayı görebiliyorum ama orada fark edemiyorum özel bilgilerini vermek istemeyenler buraya sadece bakar mısın yazıyor özelde ben mesajolarak yazıyorum.[/QUOTE]

Özelden de yazdım tekrar.
Acelesi yokk canım ne zaman istersen bak sabirliyimdir

Özeller biraz karışıyor burada sıralamayı görebiliyorum ama orada fark edemiyorum özel bilgilerini vermek istemeyenler buraya sadece bakar mısın yazıyor özelde ben mesajolarak yazıyorum.

Özelden de yazdım tekrar.
Acelesi yokk canım ne zaman istersen bak sabirliyimdir [/QUOTE]
Tamam şimdi size bakacagım karışmış iyice :) jan_jundi den hemen sonra yazmışsınız.

Sırada sizin haritanız var.

Yüreğine, emeğine sağlık canım ♥♥♥

Özelden bilgilerimi attım müsait olduğunuzda bana da bakabilirseniz çok sevinirim,teşekkürler

Merhaba, özelden bilgilerimi gönderdim. vaktiniz olursa benim haritama da bakabilirseniz çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…