- Konu Sahibi Tutti furitti
Sizin dediginiz uzman cavusluk. Askerden sonra kalabiliyorsun ama astsubaylik için myo okumak zorunda ayrıca mülakat geçmek zorunda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kura ile oluyor biliyorum..ama doğu yani şark görevi mecburen birgün olacak o da 2 yıl biliyorum...Kızlar eşim kayinbabamla aynı işte çalışıyordu evlerimiz kaynanamla yakin birde
Kayınvalidem çok beklentiye sahip biri beni aşırı yıprattı
Kayinbabamda cok sinirli o da iş yerinde eşimi bıktırdi her zaman küfür ediyor bir de esnaflar artık bıktı eşimde
Bir gün arkadaşın biriyle dertlersirken askere git hem askerliğini aradan çıkar hem de astsubayliga başvur onda askerlik şartı yok dedi
O olmazsa uzman çavuş ol al evini burdan nereye tayin olursan taşının
Şimdi eşim askerde 4 ay oldu gideli bende kendi ailemin yanında kalıyorum
Şundan korkuyorum 1.5 yıldır evliyim çocuk yapmadım sırf bebek olursa taşınma işi zor olacaktı
Hemde eşimin askerliği yoktu
Eşim astsubay olursa ilk tayin yeri direk doğu mu olacak yoksa batı mi bu işler nasıl oluyor
Kura yoluyla mi yoksa
Şimdi şöyle diyim şundan korkuyorum eşimin doğu görevi olur tutup giderse
Ben ailesinin yanında asla kalamam kayınvalidem benim annem ölürken bana etmediğini koymadı
Şimdiden sonra iyi olsa bile yuzgoz oldu hep
İnan suratına bakasim yok
Ki bırak çocuğumla kalayım onlar da
Canım muvazzaf astsubaylık sınavına giriyor eşim 3 gün sonra ..Sizin dediginiz uzman cavusluk. Askerden sonra kalabiliyorsun ama astsubaylik için myo okumak zorunda ayrıca mülakat geçmek zorunda.
Yok canım Myo okumak zorunda değilOhal den sonraki şartları bilmiyorum ama
Astsubay msö bitirmesi gerekti
O süre boyunca işsiz olacak, gelir?
Şu şartlar altında asla istemesin
Şurda babasından küfür duyuyor, askeriyede
Kendinden yaşça küçüklerden bile.
Ortalık karışık, esnafın durumu kötüye gidiyor, diğer taraftan bu var.
Hayırlısı, çıkamadım çözüme ben
Uzmanlık o şekilde olmuyor sınava gidiyorsun önceden öyleydi . Son zamanlarda KPSS şartı geldiSizin dediginiz uzman cavusluk. Askerden sonra kalabiliyorsun ama astsubaylik için myo okumak zorunda ayrıca mülakat geçmek zorunda.
Duruma göre değişiyor o jandarmada olursa 2 yılda bir şehir değişikliği oluyor . Biz kara kuvvetlerindeyiz 5 yıl Doğu 5 yıl batıkura ile oluyor biliyorum..ama doğu yani şark görevi mecburen birgün olacak o da 2 yıl biliyorum...
doğru evet oğlum şu an okulda o da böyle demişti..jandarma sandım siziDuruma göre değişiyor o jandarmada olursa 2 yılda bir şehir değişikliği oluyor . Biz kara kuvvetlerindeyiz 5 yıl Doğu 5 yıl batı
Yok biz kara kuvvetlerindeyiz Doğu görevindeyiz şuandoğru evet oğlum şu an okulda o da böyle demişti..jandarma sandım sizi
Bazen eşime diyorum ki ölsek kapımızı çalacak kimsemiz Yok
sizin eşiniz uzman mıUzmanlık o şekilde olmuyor sınava gidiyorsun önceden öyleydi . Son zamanlarda KPSS şartı geldi
Evetsizin eşiniz uzman mı
doğuda mısınız
Eşiniz gorev yeri belgesi alacak.Sizde nüfustan nüfus kayıt örneği alacaksınız. Calistiginiz kurumun tayin dönemi varsa o dönemde yoksa direk tayin için başvuru yapıyorsunuz.Tayin için nikah yeterli düğünle bir ilgisi yokbenimde eşim astsubay resmi nikah oldu ama düğün olmadı bende memurum bu durumda tayin nasıl olur bilen var mı
kurumumun tayin sorunu pek olmuyor dönemi yok eş durumundan ama doğuda eş götürülemeyen yer oluyor veya benim çalıştığım kurum olmayabiliyor dediler ona kafam takıldıEşiniz gorev yeri belgesi alacak.Sizde nüfustan nüfus kayıt örneği alacaksınız. Calistiginiz kurumun tayin dönemi varsa o dönemde yoksa direk tayin için başvuru yapıyorsunuz.Tayin için nikah yeterli düğünle bir ilgisi yok
Benim bildiğim askerlik yapınca hemen astsubay olunmuyor belirli şartları var üni mezunu olması gibi...Uzman çavuş olabilirKızlar eşim kayinbabamla aynı işte çalışıyordu evlerimiz kaynanamla yakin birde
Kayınvalidem çok beklentiye sahip biri beni aşırı yıprattı
Kayinbabamda cok sinirli o da iş yerinde eşimi bıktırdi her zaman küfür ediyor bir de esnaflar artık bıktı eşimde
Bir gün arkadaşın biriyle dertlersirken askere git hem askerliğini aradan çıkar hem de astsubayliga başvur onda askerlik şartı yok dedi
O olmazsa uzman çavuş ol al evini burdan nereye tayin olursan taşının
Şimdi eşim askerde 4 ay oldu gideli bende kendi ailemin yanında kalıyorum
Şundan korkuyorum 1.5 yıldır evliyim çocuk yapmadım sırf bebek olursa taşınma işi zor olacaktı
Hemde eşimin askerliği yoktu
Eşim astsubay olursa ilk tayin yeri direk doğu mu olacak yoksa batı mi bu işler nasıl oluyor
Kura yoluyla mi yoksa
Şimdi şöyle diyim şundan korkuyorum eşimin doğu görevi olur tutup giderse
Ben ailesinin yanında asla kalamam kayınvalidem benim annem ölürken bana etmediğini koymadı
Şimdiden sonra iyi olsa bile yuzgoz oldu hep
İnan suratına bakasim yok
Ki bırak çocuğumla kalayım onlar da
Eşiniz eş goturulemeyen bölgede mi? Bunu en iyi o bilirkurumumun tayin sorunu pek olmuyor dönemi yok eş durumundan ama doğuda eş götürülemeyen yer oluyor veya benim çalıştığım kurum olmayabiliyor dediler ona kafam takıldı
kendisi de net bilemiyor eğitimde şuan temmuzda tayini olacakEşiniz eş goturulemeyen bölgede mi? Bunu en iyi o bilir
Evet ama şuan afrinde görevdedoğuda mısınız