Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin aşûre yeter bence,Kur'an okunduktan sonra aşûre dağıtırsınız.Asure yapicam kismetse diyorum ki evimde kuran okunsun asure yapilmisken evimde yensin yaninda baska bir seye gerek varmi pratik ne yapilabilir pilav agir oluyo daha once yaptim guzel olmadi
Bitmedi henüz.Aşure günü biteli ooo ne kadar zaman oldu.
Biraz geç kalmışsın sen.
24 kasimda muharrem bitiyor ozamana kadar yapilmiyor mu evet firsatim olmadi yada hemen yapip dagitayim mevlit seneye kalsinAşure günü biteli ooo ne kadar zaman oldu.
Biraz geç kalmışsın sen.
Bana sanki geç gibi geldi.Bitmedi henüz.
Bitmedi henüz canım.24 kasimda muharrem bitiyor ozamana kadar yapilmiyor mu evet firsatim olmadi yada hemen yapip dagitayim mevlit seneye kalsin
Okutursun insallah ben okuttum bikac kereHımmm...
Bence aşure tek başına yeterli.
Ama içine sinmiyorsa bir iki tepsi poğaça yapabilirsin...
Hani tuzlu niyetine.
Allahım kabul etsin inşallah.
Bir de ben Kuran okutabilsem,hep istemişimdir bugüne dek.
O kadar ince bilmiyorum da yani aşurenin adı sanı kalmadı, en azından sanki herkes başında yaptı bitirdi.. Ben gerçekten bitti diye biliyorum.24 kasimda muharrem bitiyor ozamana kadar yapilmiyor mu evet firsatim olmadi yada hemen yapip dagitayim mevlit seneye kalsin
Muharrem ayının 10.gününden itibaren başlıyor,bitinceye kadar yapılabiliyor.O kadar ince bilmiyorum da yani aşurenin adı sanı kalmadı, en azından sanki herkes başında yaptı bitirdi.. Ben gerçekten bitti diye biliyorum.
Anladım. Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.Muharrem ayının 10.gününden itibaren başlıyor,bitinceye kadar yapılabiliyor.