asure

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Asure yapicam kismetse diyorum ki evimde kuran okunsun asure yapilmisken evimde yensin yaninda baska bir seye gerek varmi pratik ne yapilabilir pilav agir oluyo daha once yaptim guzel olmadi

Oglumun mevlidini asureye denk gelmisti tavuk pilav ayran asure yapmistim ama millet daha bitirmeden asure gitti asurem kaldi yenmedi

Asure yapicam kismetse diyorum ki evimde kuran okunsun asure yapilmisken evimde yensin yaninda baska bir seye gerek varmi pratik ne yapilabilir pilav agir oluyo daha once yaptim guzel olmadi
Allah kabul etsin aşûre yeter bence,Kur'an okunduktan sonra aşûre dağıtırsınız.

Aşure günü biteli ooo ne kadar zaman oldu.

Biraz geç kalmışsın sen.

Hımmm...
Bence aşure tek başına yeterli.
Ama içine sinmiyorsa bir iki tepsi poğaça yapabilirsin...
Hani tuzlu niyetine.
Allahım kabul etsin inşallah.
Bir de ben Kuran okutabilsem,hep istemişimdir bugüne dek.

Ya arkadaşlar aşure zamanı ekim sonu kasım başı değil mi?

Hımmm...
Bence aşure tek başına yeterli.
Ama içine sinmiyorsa bir iki tepsi poğaça yapabilirsin...
Hani tuzlu niyetine.
Allahım kabul etsin inşallah.
Bir de ben Kuran okutabilsem,hep istemişimdir bugüne dek.
Okutursun insallah ben okuttum bikac kere

24 kasimda muharrem bitiyor ozamana kadar yapilmiyor mu evet firsatim olmadi yada hemen yapip dagitayim mevlit seneye kalsin
O kadar ince bilmiyorum da yani aşurenin adı sanı kalmadı, en azından sanki herkes başında yaptı bitirdi.. Ben gerçekten bitti diye biliyorum.

O kadar ince bilmiyorum da yani aşurenin adı sanı kalmadı, en azından sanki herkes başında yaptı bitirdi.. Ben gerçekten bitti diye biliyorum.
Muharrem ayının 10.gününden itibaren başlıyor,bitinceye kadar yapılabiliyor.

Ya arkadaşlar simgeci olmayın lütfen.

İlla birilerinin kalabalıkla okumasına gerek yok ki..

Yani herkes kendi bireysel de okuyabilir.

“Öyle yapmadığımızı nereden biliyorsun?” diyecekler de mutlaka olacaktır ama sözüm onlara değil, bazıları evde Kur’an okumayı çok abartıyor. Aslında her yer cami gibi bir şey bu.

Back
X