vavvvvvvvv süper olmuş yaa ii günlerde kullan canım keşke benimde param olsa yaptırsam kemerli benimde şimdi ameliyatsız varmış haberlerde izledim iğne vuruyorlar acıyordur oda :uhm:
çok güzel olmuş cnm çok yakışmış güle güle kullan..şişlikler inince dahada güzel olur emin ol..bende iki kere burun ameliyatı geçirdim ama pek memnun diliim sonuçtan tekrar olmak istiorum yakın zamanda..bu arada doktorunun ismini söölersen sevinirim..
:1closedeyes:
cok güzel olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yani şimdi eski haline bakıyorumda günah falan deniliyo ya allahın gücüne gitmesinde yani sonraki haliyle olmak varken neden mutsuz olmaya devam etsinki insan(memnun olmadığın ve ameliyat olduğun için mutsuz dedim yanlış anlama cnm)..bence çok güzel olmuş,şanslısında bu arada bazısı felaket oluyo eskisini aratıyo biliyosun(örn;tanyeli,hande yener),doktorunda maharetliymiş...
geçmiş olsun..
Ameliyat zormu...ameliyat sonrasında acı çekiliyormu...
asya canım:resimlerden bakılınca, önceki foton ile şimdiki arasında biraz azcık seninkinde düşme warmı¿öyle görünüyo sanki,doktorun bişi dedimi sana:düşme olabilirmi diye optum
şişleri inmeye başlayınca burnun ucu da hafif iner bence giderek oturuyo burun güle güle kullan asya.. ben de yeni ameliyat oldum 30 nisan da daha inmeyen şişlikler var şu anda çok memnunum.. seninki de bence gitgide güzelleşecek...
bana dr 3 ay gözlük takma demişti.
:):))
offf daha eylülde qidicem kontroledr çağırdı bi daha ameliyat dicek kesin.ALlahım sen yardım eT.alıştım artık.
neden ne oldu ki tekrar ameliyat gerekiyor.birde ikinci ameliyatta da senden ücret alıyor mu?
2 mibu benim 3 olucak . ücret ödedik ama tamamını diil,bakalım şimdikinde ücret ne kadar wericez.hiç bi bilqim yok.çnkü:eylülde qidicez kontrol war o zmn konuşcaz, ne olcak diye.ama eylülde hemen yaptırmam belki 1 yılı doldurmasını beklerim daha oturması için.Hayırlısı artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?