asya642 Burun Estetiği Ameliyatı

vavvvvvvvv süper olmuş yaa ii günlerde kullan canım keşke benimde param olsa yaptırsam kemerli benimde şimdi ameliyatsız varmış haberlerde izledim iğne vuruyorlar acıyordur oda :uhm:

teşekkür benimde param yoktu.ama aklıma koymuştum ailemden hiç yardım almadım.gidip kredi çektim.öle ödüyorum verdiğim paraya gerçekten değdi.inş sende yakın zamanda olursun canım

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de senin gibi, ben de iki kere oldum : 3.dr tekrar çağırdı. HErşey nasip kısmet bakalım ne olck.
sen de yaptırmak istiyorsun ama üzerinden 1yıl geçmesi lazım çnkü: burun yine düşüyormuş o yüzden.bende bekliyorum aradan zaman geçsin diye

ya şimdi benim düşüncem ben böle mutluyum.allah yardım etti die düşünüyorum çünkü insanın içini bilir ben zaten güzel olayım burnum ona benzesin şuna benzesin demedim.doğal dursun beni olmadıgım biri gibi göstermesin dedim.allah herşeyin iisini bilir insanı rezilde vezir de eden o halime çok şükür burnu kalkık domuzlara benzemedim...:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

canım çok güzel olmuş burnun bende yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. yaralarım çok yavaş iyileşiyor. kulağımı deldirdim ve iyileşmesi 1 yıl aldı sanırım estetik uzun yıllar iyileşmez....

asya canım:resimlerden bakılınca, önceki foton ile şimdiki arasında biraz azcık seninkinde düşme warmı¿öyle görünüyo sanki,doktorun bişi dedimi sana:düşme olabilirmi diye optum

şişleri inmeye başlayınca burnun ucu da hafif iner bence giderek oturuyo burun güle güle kullan asya.. ben de yeni ameliyat oldum 30 nisan da daha inmeyen şişlikler var şu anda çok memnunum.. seninki de bence gitgide güzelleşecek...

asya canım:resimlerden bakılınca, önceki foton ile şimdiki arasında biraz azcık seninkinde düşme warmı¿öyle görünüyo sanki,doktorun bişi dedimi sana:düşme olabilirmi diye optum

canım valla burnumun ucu misket gibi şişti yavaş yavaş inmeye başlıyor ama düşme farketmedim.onun içinde doktoruma sormadım açıkcası

inşallah canım ya birde gözlük takmaya başladın mı?

ywni başladım ama çok uzun süredir takmıyorum doktorum bir ay demişti ben iki ay boyunca nolur nolmaz diye takmadım ama şimdi takıyorum acı sızı hissetmiyorum...

neden ne oldu ki tekrar ameliyat gerekiyor.birde ikinci ameliyatta da senden ücret alıyor mu?

2 mi bu benim 3 olucak . ücret ödedik ama tamamını diil,bakalım şimdikinde ücret ne kadar wericez.hiç bi bilqim yok.çnkü:eylülde qidicez kontrol war o zmn konuşcaz, ne olcak diye.ama eylülde hemen yaptırmam belki 1 yılı doldurmasını beklerim daha oturması için.Hayırlısı artık ..

3.mü ya ne yapmış ki 3. ameliyat gerekio üstüne birde para mı veriyorsun ben olsam o doktoru param parça etmiştim.çok sabırlısın...çok rahat sölüyorsun birde şatım kaldım :))))

nasıl rahat olmiyim ki:görünen bir daha ameliyat olacağım ondan kendimimi yıpratıyım,çok sakinim we eskisi gibide üzülmüyorum,yoksa annem kızıyo,sen sakin ol diyo,Herşeyin hayırlısı,Sonunda inşallaH olcak..burnumda düşme oldu.benimki estetik diildi.o yüzden.

slm kızlar asya öncelikle şahane olmuşsun canım... kızlar benim erkek kardeşim burnundaki rahatsızlıkdan dolayı ameliyat oldu estetikde şarttı neyse ameliyat tın akşamı ben görebilmiştim hastanede dedim ki aman Allahım bu kadar kalkık bir burun mu olur hemde erkek burnu o kadar korkmuştum ki kardeşimde doktora acaip sinirlenmişti pişman oldu yaptırdığına neyse bir ayda baya bi indi ama hala belli şişlikler vardı neyse bi süre sonra başka şehirdee okuduğu için gitmek zorundaydı (bu arada ben eski hali daha ii diye düşünüyordum ama sölemedim tabi)neyse benim canım kardeşim gitti 3 ay sonra geldi ve akşam iş çıkışı buluşcaktık ve inanırmısınız kardeşimi tanıyamadım nerdeyse, burnuna hayran kaldım o burun bumu fln oldum,süper oldu yaaaa bende yaptırmak istiyorum ama ya daha kötü olursa diye korkuyorum e tabi günahınıda düşünmüyo değilim ha kızlar bide kardeşimin doktoru dedi burun düşmesi diye bişey yoktur burun yapıldıktan ancak 1 yıl içinde tam olarak oturur bu sürede bütün şişlik ve ameliyatın verdiği sertlik,kalınlık olur bunlar geçip kıvamına glince bazı insanlar düştüğünü sanır ama öle bişe yoktur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…