asya642 Burun Estetiği Ameliyatı

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ya asyacım cok guzel olmus hakikaten, bu resimleri ameliyattan ne kadar sonra çektin acaba sis görünmüyor bende oldum da henüz sislerim var

Harika olmuş ya,geçmiş olsun canım,çok beğendim gerçekten

Şu Ferruh bingül''ü nerden bulabilirizsırnaşık şey

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa gerçekten muhteşem. ben bu kadar güzel bir sonuç daha önce hiç görmedim.
bende yılbaşından sonra yaptıracağım. ama hala doktor konusunda kesin kararımı verebilmiş değilim. aklımdaki isim nazım çerkeş.
dün gece rüyamda ameliyat olduğumu gördüm ama hiç beğenmemiştim. çok küçük bir burundu. umarım gerçekte kötü bir sonuçla karşılaşmam.

teşekkürler canım umarım karşılaşmazsın.ama çok ii araştır ben istdaki doktorlardan şkayetçi olan çok duydum.2 3 kez ameliyat olan arkadaşalrım var.korkulacak bi ameliyat değil ama gerçekten seçim çok önemli

asyacım gerçkten çok güzel olmuş çok değişmişsin.benim kardeşim 2sene önce oldu.yaptırmadan önce hepimiz bu halinin gayet iyi olduğunu söylüoduk ama oda senin gibi kafaya koymuştu.gitti buldu doktorunu ve yaptırdı.sonuç muhteşem.şimdi görenler tanımıo.2sene geçtiği için burnu tam oturdu yerine.onunda senin gibi ne ağrısı oldu ne morarması çok şükür hiçbişile uğraşmadık.ben daha fazla eziyet çektim.eve döndükten sonra pansumanlarını ben yapıodum.acıyomu canını yakıomuyum die çok korkuodum:)yaptırmak isteyipte cesart edemyenlere tavsiye ediyorum.sonucu görünce iikide olmuş dioruz.ama dr.çok önemli kızlar.çok ii araştırın ii bi hekim bulmaya çalışın.ondan sonrasınıda Allaha bırakın..
asyacım güle güle kullan.eminim kendine olan özgüvenin artmıştır.artık kendini daha güzel hissediosundur kii kesinlklede öle olmuş..geçmiş olsun cnm

asya benim fikrim biraz daha farklı olucak sana. kendi doğal haline baktığımda o sevmediğin burnun sana farklı bir güzellik veriyordu. keşke kendinle daha barışık olsaydın ve de kendini sevebilseydin. heğimizi yaradan rabbimiz heğimize ayrı bir güzellik vermiştir. şimdiki halinde alışıldık hep gördüğümüz bir yüz omuş tabiki tercih senin nasıl mutluysan öyle yapıcaksın. sakın alınma oldumu benimde fikrim buydu. sevgilerimle

saol düşüncen için bu da bi fikir tabiki kabul ediorum beni seven öle sevsin de derdim ama zaten ameliyat olacaktım nefes problemi için aradan o da çıksın istedim eski halimi bende çok özledim ve gerçekten de seviordum...

Asyacım birşey sormak istiyorum.
Açıkcası ben burnumu seviyorum ama burnumu yaptırsam yani eminim daha güzel bişey olacağım :)
Fakat ben çalışan biriyim. Yani imkanı yok ameliyat yaptırdım diye izin alamam.Yani 3-4 gün sonrada işe gidilir mi sence?

canım en faz<la bir haftada toplanırsın o bünyeden bünyeye değişiyor

selam canım burnun çok güzel olmuş çok değişmişsin bende estetik yaptırmayı düşünüyorum hatta bi doktorla görüştüm ve çok aklıma yattı o zaman bende size gönderirim resimlerimi inşallah bende senin kadar güzel olurum. bişey sormak istiyorum ilk sargılar açıldığında burnun büyükmüydü yoksa yapıldığı gibi küçükmüydü bide kaç günde normal hayatına döndün cevap verirsen sevinirim... hoşçakal

teşekkür ederim ilk önce sargılarım açıldıgında doktorum bana aynaya yakından bakma dedi çünkü çok şişti.ama bu şişlik belirli bi süre sonra iniyor.ilk önce bakıyorsun ki bu ben değilim diorsun gözlerim sanki daha da büyük gibi gelmeye başladı.çok garip bir duygu ilk haftada alçıdan çıktı daha sonra bant takıldı oda bi iki hafta durdu ben açtırmadım.çünkü çok şişti ve inmesine yardımcı oluyordu.15.günde işime tekrar döndüm.çok zor değil yani şekerim

Slm Asya çok Hoş Olmuşşsun Sana özel Msj Atacaktim Ama Yeni Olduğum Için Beceremedim Gerçektende Mennunmusun çünkü Bende Duyudum Ferruh Beyi Araştiriyordum Kararda Verememiştim Nebi Dr Duydum Bide Reha Beyi Karar Veremedim Ama Senin Burnun Hoşluğunu Görünce Kesin Karar Verdim Ok Teşekkürler Ama Bana Dönersen Sevinirim :)9

canım ben memnunum ama karar senin
ferruh bey ii bir doktor diğerleri hakkında bi fikrim yok.ii araştır git görüş öle karar ver derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…