- 16 Haziran 2007
- 171
- 22
- 643
slm kızlar asya öncelikle şahane olmuşsun canım... kızlar benim erkek kardeşim burnundaki rahatsızlıkdan dolayı ameliyat oldu estetikde şarttı neyse ameliyat tın akşamı ben görebilmiştim hastanede dedim ki aman Allahım bu kadar kalkık bir burun mu olur hemde erkek burnu o kadar korkmuştum ki kardeşimde doktora acaip sinirlenmişti pişman oldu yaptırdığına neyse bir ayda baya bi indi ama hala belli şişlikler vardı neyse bi süre sonra başka şehirdee okuduğu için gitmek zorundaydı (bu arada ben eski hali daha ii diye düşünüyordum ama sölemedim tabi)neyse benim canım kardeşim gitti 3 ay sonra geldi ve akşam iş çıkışı buluşcaktık ve inanırmısınız kardeşimi tanıyamadım nerdeyse, burnuna hayran kaldım o burun bumu fln oldum,süper oldu yaaaa bende yaptırmak istiyorum ama ya daha kötü olursa diye korkuyorum e tabi günahınıda düşünmüyo değilim ha kızlar bide kardeşimin doktoru dedi burun düşmesi diye bişey yoktur burun yapıldıktan ancak 1 yıl içinde tam olarak oturur bu sürede bütün şişlik ve ameliyatın verdiği sertlik,kalınlık olur bunlar geçip kıvamına glince bazı insanlar düştüğünü sanır ama öle bişe yoktur dedi
merhaba asya sana birkac sorum olacak.öncelikle b urnun süper olmus cok yakismis ve dogal duruyor.ankarada yaptirmissin herhalde hangi hastane ve doktor.tel veya int.adresini verebilirmisin senin istedigin burun sekli bumuydu yoksa doktorun mu karar veriyo bu sana uyar gibilerinden.senin burnunun öncesi ve sonrasi diye sana bilgisayarda gösterdimi ,eger gosterdi ise aynisi mi oldu ameliyattan sonra iyilesme süresi nekadar sürdü. malliyeti nekadar idi kusura bakma cok soru sordum ama sende bukadar dogal durunca yaptirmaya kesin kararimi verdim .simdiden cevaplarin icin tesekkürler kendine iyi bak
Güzelim Hadi Anlat Nasil Cesaret Ettiğini Hangi Aşamalardan Geçtiğini Bende Burnumu Beyenmiyorum Hatta Nekadar Maliyet ödediğini Lütfen Anlat
canım merhaba ben yeni üyeyim, estetik burun ameliyatı araştırırken siteyi bulup üye oldum. burnun süper bende teoman doğana 1 hafta sonra ameliyat olucam nasıl bir doktor hiç duydunmu?
çok güzel olmuş asyacım,geçmiş olsun.Bende de aynı sende olduğu gibi bir problem var.nefes alamıyorum.Burnumun bir tarafından hiç alamıyorum hem de.Geçen sene bir dr. a gittim ameliyat dedi ama bir türlü denk düşmedi.Senin dr.iyi anladığım kadarıyla.Bana bilgi verirsen çok sevinirim.Tekrardan çok geçmiş olsun:)
Asyacım çok güsel olmuş, bende de böyle bir sorun var düşünüyorum ama maliyeti yüksek midir? Bende Ankaradayım bilgi verebilir misin canım?
merhaba arkadaslar,
burun estetigi ile ilgili yazdiklarinizi okudum, arkadaslarin resimlerini gordum. gercekten , bir burun insani bu kadar mi degistirir?
ben suan amerikada yasamaktayim, kasim, aralik ayi gibi turkiye'ye gelmeyi planliyorum, 1 ay kalacagim ve suan estetik cerrrah arastirmasina basladim. 3-4 doktora mail attim , bilgi icin ve sanirim istanbula geldigimde 3 doktorla da gorusecegim. fakat sizden istedigim, istanbul'da bildiginiz,iyi oldugunu duydugunuz doktor var mi?
gorusmeyi planladigim 3 doktor var;
Op. Dr. Teoman Dogan
Op. Dr. Sureyya Seneldir ve
Dr. Erol Kislaoglu
gercekten karar vermesi cok zor bir durum. Hayatimin hicbir doneminde burnumu begenmedim fakat, son 2 senedir aynaya baktigimda, kendimi gercekten sadece burun olarak goruyorum. sanirim bu pisikolojiden kurtulmak icin yaptirmam lazim.
fakat, acisina katlanmak, ya guzel olmazsa, yaa 2. 3. ameliyat gerekirse gibi endiselerden dolayi cesaret edemiyorum.
lutfen , deneyimlerinizi , fikirlerinizi, ameliyat gecirmis olanlar, benimle paylassinlar.
tesekkurler.:1no2:
canım burnun yüzüne çok güzel uymuş hatta önceki ve şimdiki haline bakılırsa harika olmuş güle güle kullan ve bence çok doğal duruyor bende burun ameliyatı olmak istiyorum ve seni gördükten sonra buna tam olarak karar verdim ameliyatını nerde ve hangi doktora yaptırdın bide fiyat olarak ne ödedin bunları yazarsan çok sevinirim ...:)
merhaba eşimde burun ameliyatı oldu 12 gün oldu ama halen burnunu tıkalı hissediyor ve burnunda nefes alamıyor sendede öyle olmuşmuydu.Buarada burnun gayet güzel olmuş güle güle kullan.
deniz suyu kullanmanizi tavsiye ederim yerimseniben
merhaba eşimde burun ameliyatı oldu 12 gün oldu ama halen burnunu tıkalı hissediyor ve burnunda nefes alamıyor sendede öyle olmuşmuydu.Buarada burnun gayet güzel olmuş güle güle kullan.
deniz duyunu kullanıyorum fayda etmiyor.Doktorun verdiği iliadin atlı damla enfazla 3 gün kullanılıyormuş o 6 gün kullandı biz tıkanıklığı ona bağlıyoruz ama eminde değiliz doktor normal diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?