asya642 Burun Estetiği Ameliyatı

çok güzel olmuş bence...aşırı rahatsızlık veren bi görüntü varsa estetiğe karşı değilim...

neresine ameliyat yaptirdin?
kemer mi alindi sadece? cunku bana biraz genis gibi geldi ?? sislikler olabilirmi?

eski burnunnu onden resimi varmi??

Son düzenleme:
neresine ameliyat yaptirdin?
kemer mi alindi sadece? cunku bana biraz genis gibi geldi ?? sislikler olabilirmi?

eski burnunnu onden resimi varmi??

ewt canım bu kemer alınmış ve küçültülmüş bi burun oldu.ben doktoruma beni ona benzet beni şuna benzet demedim.sıkıntım hem daha iyi nefes alabilmek hemde hoş bir görüntüydü istediğimde oldu sen ne bekliyordun onu anlamadım? neyse sıkıntı değil ben iyiki olmuşum diyorum.herkes begenecek diye de bi kaide yok sanırım iyi günler.

Son düzenleme:

bu cikismanin sebebi ne?
ben sana normal bi soru sordum:

burnum nasil olmus diye acmisin bu topigi,
bende ne gibi islem yapildi burnunda diye sordum..
birde bana genis gibi geldi o yuzden sis mi diye sordum..

sana saygisizlik olsun yada giciklik olsun diye kotu birsey de yazmadim

sen begenmemiste kotu/gicigina/asagliyici bir yorum yaptigimi dusunerek bana bu cvbi verdin.. halbuki (ben burnunu begenmedim diye birsey demedim) illaki herkeste burnunu begenecek diye birsey yok.. boyle cikismanin anlamida yok bence yasakkelime

malzeme bu artık yapacak bişey yok ki ben bu konuyu açalı 2 sene oldu cevapsız kalamsın diye yazıyorum.çıkışmak değil sadece sölüyorum.ben doğal bi burun istedim adamda yaptı.şişlik falan kalmadı.

çok Doğal çok güzel olmuş cnm..Benimde ameliyatımın 12 .günü ama aynanın tepesinden ayrılmıorum ucu çok şiş benimde geçicek dedi doktorum..Masaj yapıyorum bende ama uyuşuk olduğu içinn çok kötü bi his veriyo ((Dokunamıyorum tam olarak doktorum bastırarak yaptı ama ben yapamıorum

hayırlı olsun :)))benim doktorda nasıl bastırıyordu.ben kıyamıyordum.o şişliği 1 2 sene boyunca hissedeceksin.benim burun ucum hala kazık gibidelikafadulden alışırsın yani aynayada fazla bakma şekerim.

asya642 burnun gercekten çok güzel olmuş çok dogal duruyo ben seni dısarda görsem estetik oldugunu anlamam ne kadar güzel burnu var derim çokda yakışmış yüzüne güle güle kullan:lepi:

merhabalar gercekten bir burun bir yuzu boyle degistirebilirmis. cok guzel olmussun bende ameliyat olmayi dusunuyordum ama bir turllu karar veremiyorum. ameliyat sonrasi kac gun yeterli normal hale donmek icin yani morluklari falan gecmesinden bahsediyorum. cunku ben yurt disinda yasiyorum ve sadece 10 yada 15 gunluk bir vaktim varrr. bu sure yeterlimi acaba normale donmek icin simdiden tesekkurler

Küçük gibi gözükse de aslında büyük bir değişim yaşamılşsın. Senin için ne kadar moral arttırıcı ne kadar özgüven getirici bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum. Yeni görüntünle mutluluklar diliyorum canım Ben de kişinin kendisini rahatsız edecek ve ruhsal problemlere yol açacak kadar ciddi sonuçlar doğuran görüntülerin estetiğini destekliyorum şahsen Ona buna benzemek için değil de kendini daha iyi hissetmek için (;

Ben de burundan yana çok şanslı doğanlardanım,minik ve kalkık arkadaşlar dalga geçerler hatta biraz daha erken doğsan burunsuz olacakmışsın diye haha

çok tatlısın canım benim ne mutlu darası benim başıma allah hepimize o mutluluğu yaşatsın

bence zaten seni güzelleştiren o benin acayip böle otantik bi hava veriyo sakın aldırmayı düşünme benini. arkadaşımın dudak üstünde bi benini vardı sivaslı sindy derdik ona acayip güzeldi gitmiş aldırmış gizlice şimdi hiç bi özelliği yok bana göre insanı diğer insanlardan farklı ypan bişeyler olmalı öle değilmi

cnm güle güle kullan burnuşunu :) çok güzel ve doğal durmuş sende , bende 29 mayısta düşünüyorum, bnm doktorumda tasarım falan yapıp göstermedi bana sadece resimlerimi çkti ve üzerşnde çalışıcam dedi bana gösterir mi göstermes mi bilemiyorum çünkü çok deneyimli bir hoca işine karışmakta istemiyorum açıkçası benim burnum senin eski burnuna benziyor kemeri seninkinden daha az sadece bende kemerim alınmasını ve birasda küçülmüş bir burun istediğimi belirttim bakalım nolcek sonucu görcez

Resimleri albümünde konu baslıgında sadece yan ve ön var burdan net anlayamazsınız .Hayırlı olsun yakışmıs ilk fotonda ilk göze carpan burnunken simdi gözlerin Başrolü almıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…