asya642 Burun Estetiği Ameliyatı

güzel olmş gerçekten gözlerin ön plana çıkmış. güle güle kullan yeni burnunu.
bende istiyorum ameliyat burnum çok küçük fakat eğrilik var

doğal durması en önemlisi yüzüne yakışması çok önemli bir unsur. ki bence ikiside gerçekleşmiş. senin adına çok sevindim.

çok güzel olmuş bende sağlık nedeniyle burun ameliyatı olmuştum doktor 6 ayı bulur tam iyileşmesi demişti şişlik inince dahada güzel olacak daha çok yeni senin geçmiş olsun

nihayet gördüm fotoğrafını :)
çok hos olmuş bence, çok geçmiş olsun, başarılı bi sonuçla atlatmışsın ne güzel :)
ben de görüşmeye gittim ferruh beyle, ilgili bir doktor, doktor konusunda kararımı verdim ancak hastanede mi yoksa muayenehanesinde mi olacagima karar veremedim
sen hastanede mi olmustun???

EWT CANIM BEN HASTANEDE OLDUM

asinem öncelikle geçmiş olsun bende yaklaşık iki aya yakın burun ameliyatı oldum ama ben adanada yaşıyorum ve ankara uzun yılla doktorluk yapan işinde uzman bir doktora ameliyatımı oldum.benimde şişliklerim daha çok fazla benimde burnumun ucu bana büyük geliyor ama çok normal çünkü sonuç olarak burnun saatlerce işlem görüyor sakın moralini bozma zamanla inicektir.arkadaşım eger menun kalmazsan doktorunla konuş düzeltme yapmak zorunda.ama şimdilik sabırlı ol bekle birkaç ay.benimde her hafta kontorllerim var ve her gittigimde doktorum benimle uzun uzun ilgileniyor bana bütün bunların çok normal oldugunu moralimi bozmamam gerektigini anlatıyor.aslındaben biraz fazla abartıyorum benim ameliyat oldugumu bilmeyen anlamıyor şiliklerimi ve burnum çok dogal oldu sanki kendi doguştan burnum gibi.sende gelişmelerini yazarsan sevinirim çünlü benimde ameliyatım yeni seninkide yeni

asinem son durum nedir burnun nasıl oldu iyileştinmi?
Bende ferruh beye ameliyat olmaya karar verdimde o yüzden soruyorum.

asinem son durum nedir burnun nasıl oldu iyileştinmi?
Bende ferruh beye ameliyat olmaya karar verdimde o yüzden soruyorum.

canım ii gayet doğal bi burnum oldu kimse anlamıyor biraz nefes almada problem yaşıyorum.ama o da ne olur pek bilgim yok bir sene oldu sadece burun ucunda %5lik bi şiş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…