At gibi giden it gibi dönermiş

gidip dönmeyende var herkes aynı değil kafasında kalbinde bitirip gitmişse o insan sonra yine aşık olur başka birine ve seni hatırlamaz bile ben de onlardan biriyim gitmişsem dönmem bir daha

gidip dönmeyende var herkes aynı değil kafasında kalbinde bitirip gitmişse o insan sonra yine aşık olur başka birine ve seni hatırlamaz bile ben de onlardan biriyim gitmişsem dönmem bir daha
Evet haklısınız ama anlatmak istediğim bu değil. Gitmek sadece ayrılmak değildir ki . Biri size zarar verdikten sonra yalanlar söyledikten sonra sizi yıprattıktan sonra senin kahrını çekemem deyip gidiyorsa it gibi de doner.
Gitmek aslında benim yaptığımdı. İyiydim iyi biri oldum ve vakti geldiğinde affedip arkamı döndüm.
Ama o it gibi geri döndü.

Evet haklısınız ama anlatmak istediğim bu değil. Gitmek sadece ayrılmak değildir ki . Biri size zarar verdikten sonra yalanlar söyledikten sonra sizi yıprattıktan sonra senin kahrını çekemem deyip gidiyorsa it gibi de doner.
Gitmek aslında benim yaptığımdı. İyiydim iyi biri oldum ve vakti geldiğinde affedip arkamı döndüm.
Ama o it gibi geri döndü.

ben de haklı sebeplerden gittim ve dönmeyi de düşünmem ama haksız yere beni terkeden bir sevgilim vardı hiç geri dönmedi dönmezde var böle insanlarda haklı haksız dönmeyen de var yani kimse gideni beklemesin diye çünkü böyle geri dönüş örnekleri olunca umutlananlar var o yüzden acı gerçekleride vurgulamak istedim

ben de haklı sebeplerden gittim ve dönmeyi de düşünmem ama haksız yere beni terkeden bir sevgilim vardı hiç geri dönmedi dönmezde var böle insanlarda haklı haksız dönmeyen de var yani kimse gideni beklemesin diye çünkü böyle geri dönüş örnekleri olunca umutlananlar var o yüzden acı gerçekleride vurgulamak istedim
Elbette herkes bir olacak değil. Yaşanılanlar karakterler farklı farklı.
Ama birşey bitiyorsa bitmesi gerektiği içindir bunu gördüm.Istisnalar tabiki olabilir.

Kötü bir şekilde mi ayrılmıştınız? Hakaret etti mi bir daha olmaz filan demiş miydi? :)

Kötü bir şekilde mi ayrılmıştınız? Hakaret etti mi bir daha olmaz filan demiş miydi? :)
Valla bana birkaç ay boyunca o kadar kötü davrandı ki.Yalanlarını yakaladım, hakaretler etti.Ama o zamanlar duygusaldım vazgeçemiyordum. Bana senin kahrını çekemem felan diyordu. Ama ben bak şu kavgamızı bile ararsın çok pişman olursun göreceksin dedim. Sonra ayrıldık. Birseyi yediremedim kendime en son bir yalanını yakaladım ve ayrıldım. Ama işte duygusallık had safhada olduğu için bir kaç ay boyunca ara ara mesaj attım. İçim çok doluydu ona karşı. Kinlenmiştim. Hatta sevmediğim bir kızla bi kafede oturunca felan çok ağırıma gitmişti. Sonra ben daha da mantıklı düşünmeye başladım her geçen gün. 1 sene boyunca kimseyle görüşmedim. Hani çivi çiviyi söker mantığını yapmadım. İçimde tamamen bitirdim kinlerimden arındım ve tamamen sildim onu.
Sonra bu erkek arkadaşım çıktı karşıma. Arkadaştık aslında. Sonra iyiliği, dürüstlüğü merhameti o kadar etkiledi ki beni onunla bir yola başladım. Çok çok güzel giden bir ilişkim var. Bunu yediremedi.
Hatta bir kaç gün önce işte okulda gördüm lavaboya gidiyordum peşimden geldi tam ben çıkacakken sesini duydum o da lavaboya giriyordu. Bende karşılaşmamak için çıkmadım. Sonra çıktım ve arkadaşlarımın yanına gittim baktım tam karşıma oturdu. Bakmadım. Neden bakayım ki .
Dünyanın adaletine inanırım ben. Gün gelir devran döner. İşte böyle kusura bakmayın biraz uzun oldu ama

Elbette herkes bir olacak değil. Yaşanılanlar karakterler farklı farklı.
Ama birşey bitiyorsa bitmesi gerektiği içindir bunu gördüm.Istisnalar tabiki olabilir.

biz ayrılalı 9 ay oldu ama dönmesini istemedim hiç o da dönmez zaten en ufak bir iletişim bırakmadım bir sevgilim olsa bile haberi olmaz ne ortak arkadaş bıraktım ne de ailesinden biriyle görüşüyorum herkesi sildim onun karakterini biliyorum bitiyse bitmiştir oturup eski anıları bile düşünmez aklına gelmez bile bi ara gelsint ekmeyi basayım isteği çok vardı ama şimdi zerre umrumda deil

biz ayrılalı 9 ay oldu ama dönmesini istemedim hiç o da dönmez zaten en ufak bir iletişim bırakmadım bir sevgilim olsa bile haberi olmaz ne ortak arkadaş bıraktım ne de ailesinden biriyle görüşüyorum herkesi sildim onun karakterini biliyorum bitiyse bitmiştir oturup eski anıları bile düşünmez aklına gelmez bile bi ara gelsint ekmeyi basayım isteği çok vardı ama şimdi zerre umrumda deil
9 ay yeterli bi zaman bunu düşünmek için. Bende çünkü neredeyse 9 ay kadar bekledim tekmeyi basmak için. Ama belli olmuyor işte bu kadar sorumsuz karaktersiz biri bile döndüyse o da dönebilir . Gerçi içimiz soğuduktan sonra mühim olmuyor.
En iyisi dünyanın ve Allahın adaletine bırakmak. O zaten gerekeni yapiyor

9 ay yeterli bi zaman bunu düşünmek için. Bende çünkü neredeyse 9 ay kadar bekledim tekmeyi basmak için. Ama belli olmuyor işte bu kadar sorumsuz karaktersiz biri bile döndüyse o da dönebilir . Gerçi içimiz soğuduktan sonra mühim olmuyor.
En iyisi dünyanın ve Allahın adaletine bırakmak. O zaten gerekeni yapiyor

Evet Allah çok büyük ama ben kötülüğünüde iyiliğinide duymak istemiyorum yolda bile karşılaşmak istemem bazı şeyleri hisseder insan ben onun geri dönmeyeceğini hep hissetim ve kendimi hiç kandırmadım tüm gücümle onu unutmaya uğraştım ve zaman gerçekten herşeyin ilacı unutuluyor kesinlikle ama işte böle konular açılınca ister istemez aklına geliyor insanın gerçi kötü bir hissiyat oluşmuyor artık ben de olabilir diyorum bu hayatta herşey olabilir Allah sağlık sıhhat versin gerisi en kolayı bence

Back
X