Şampuan ve Saç Kremleri At kuyruğu Şampuanı'nı deneyen varmı?

Esra05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
1
0
1
35
mrba arkadaşlar,
son dönemlerde internette sürekli at kuyruğu Şampuanı reklamı görür oldum. Saçları daha hızlı uzattiği söyleniyor.
Acaba faydası olurmu gerçekten? Kullanmış ve faydasını görmüş olan varmı ?

Merhabalar,eda taşpınarın at kuyruğu şampuanını kullanmaya başladım.saçlarım ince telli ve yağlı olduğundan tam bana göre bir şampuan.Henüz bir kutu bitirdim uzama konusunda bir tespitim yok.Tavsiye ederim.

ben de gördüm watsons da ilginç geldi
nasıl bişey bu yaw

Sakın kullanmayın Şapkasiz çıkamaz oldum kafam kabuk kepek dolu cildiyeye gidicem umarım düzelir ilk 1 ay güzeldi sonradan boyle oldu umarım kurtulurum

Sakın kullanmayın Şapkasiz çıkamaz oldum kafam kabuk kepek dolu cildiyeye gidicem umarım düzelir ilk 1 ay güzeldi sonradan boyle oldu umarım kurtulurum
Canim cok uzuldum. Ben de tam Eda T. in sampuanini merak edip alacaktim. Benim sac derim de cok kuru, seninkini de kurutmus belli ki. Kabuklanma icin en iyi sampuan Vichy dercos. Dermmatologa ben de gittim ama cozemiyorlar genelde. Umarim gecer seninki.

Sağol canım. Doktora gittim bir daha asla kullanmamamı söyledi egzema olmuş saç derim. burdan okuyan arkadaşlar olursa da asla kullanmayın 20tllik şampuan hem sağlığınıza hemde butcenıze zarar veriyor.

Sağol canım. Doktora gittim bir daha asla kullanmamamı söyledi egzema olmuş saç derim. burdan okuyan arkadaşlar olursa da asla kullanmayın 20tllik şampuan hem sağlığınıza hemde butcenıze zarar veriyor.
Seninkinin markasi da mi Eda T. di ?
Bir de doktor ne onerdi egzaman icin, bende de var

ben kullandım bır kutu ama uzamaya bı faydasını gormedım
normal bı şampuan gıbı

Bir karışım verdi eczacı hazırladı onu da. Bide şampuanla vitamin verdi.,Egzamadan dolayı dökülme arttığı için. Ducray ve medobiohtin. Ama asıl egzama için karışım verdi onuda çok bilmiyorum canım içerisinde neler var

Anladim, cok sagol canim

yaglı saçlara iyi geliyormu anlamadım tüm saçlar için yazmıyorsa size iyi gelmemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…