Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok uzuldum. Ben de tam Eda T. in sampuanini merak edip alacaktim. Benim sac derim de cok kuru, seninkini de kurutmus belli ki. Kabuklanma icin en iyi sampuan Vichy dercos. Dermmatologa ben de gittim ama cozemiyorlar genelde. Umarim gecer seninki.Sakın kullanmayın Şapkasiz çıkamaz oldum kafam kabuk kepek dolu cildiyeye gidicem umarım düzelir ilk 1 ay güzeldi sonradan boyle oldu umarım kurtulurum
Canim cok uzuldum. Ben de tam Eda T. in sampuanini merak edip alacaktim. Benim sac derim de cok kuru, seninkini de kurutmus belli ki. Kabuklanma icin en iyi sampuan Vichy dercos. Dermmatologa ben de gittim ama cozemiyorlar genelde. Umarim gecer seninki.
Seninkinin markasi da mi Eda T. di ?Sağol canım. Doktora gittim bir daha asla kullanmamamı söyledi egzema olmuş saç derim. burdan okuyan arkadaşlar olursa da asla kullanmayın 20tllik şampuan hem sağlığınıza hemde butcenıze zarar veriyor.
Seninkinin markasi da mi Eda T. di ?
Bir de doktor ne onerdi egzaman icin, bende de var
Anladim, cok sagol canimBir karışım verdi eczacı hazırladı onu da. Bide şampuanla vitamin verdi.,Egzamadan dolayı dökülme arttığı için. Ducray ve medobiohtin. Ama asıl egzama için karışım verdi onuda çok bilmiyorum canım içerisinde neler var
yaglı saçlara iyi geliyormu anlamadım tüm saçlar için yazmıyorsa size iyi gelmemiş olabilir