Atacağım adımı geri almak üzereyim...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Konu malesef ki eşimin ailesi.Dışarıdaydık eve geldik dedim bir çorba yapayım da içelim.Daha çorbadan bir iki kaşık almadan kaynanam hem eşime seslendi dışarıdan hemde kapıyı çalıyor ama sanki iki saattir kapıda çalıyorda kimse ses vermiyor gibi.Eşim gitti kapıyı açtı kuaförden geliyorlarmışlarda falanda filan yalandan beni sordu.Görümcemde varmış ben sesleri duyuyorum mutfak camının dibinde olduğumdan.Hiç yerimden kalkmadım eşim içeri çağırdı gelmediler açıkçası sinirlerim bozuldu yine yemek yediğimizi bile bile neden böyle birşey yapar ki eşim yarın gidecekti zaten.Yarın kahvaltıya çağırdı eşime sabah beni annemlere bırakmasını ve kahvaltıya gitmesini söyleyeceğim nasıl oluyor bilmiyorum ama bu kadın benim başımı çatlatıyor sinirden.Birde giderken alttakinr iyi akşamlar deyip bağırıyor biliyorum sırf bana inat ben görüşmüyorum diye yapıyor.

Sinir olucak dert arıyorsun biz her bayram kvdeme namazdan sonra kahvaltıya gideriz
Oda çağırıyor ama eşim kendi gidebildiği halde gitmiyor gerçekten çok anlamsız buluyorum alttakiyle çoktan vedalaşmıştı resmen bana duyuruyor

Görüşmüyorsanız niye kapınıza dayanıyorlar? Niye eşiniz içeri davet ediyor? Görüşmediğinizden onların haberi yok galiba.
Görüşmeme şu şekilde en son ramazan bayramında gitmiştim gelsinler ama çat kapı en sevmediğim şey hemde öyle kapı çalmak falan gerçekten sinir bozucu

Oy oy su gecen bayram ne can sıkıcı olaylar yasadimda vah demedim. İnsaniz,evliyiz ömür bitmediği sürece can sıkıcı olaylar yaşayacaz,yasiyoruz.Hepsine şikayet etsek ömür bitmez.
Demek ki onları görmeye tahammül edemeyeceğiniz derecede şeyler olmamış benim oldu malesef

Görmek değil,yok olmalarını diledim Allah'tan sadece kayinpederimin,şimdi ipleri kopardim bundan sonra selamün aleyküm,ve aleyküm selam bundan öteye geçemez öncesinde çok verdim ama bu denli de şikayet etmem çok ta onemsimiyorum o insanı çünkü siz de böyle yapın.

Esin huyunu biliyorda ondan seni oraya goturmuyor daha kadın kapıdayken başlamissin höt höt etmeye adam niye alsında gitsin bu mikemmel karısını.
Aman sen adımını sakin ileri atma, en sonunda kocan cinnet geçirip aile boyu katialam yapacak, Allah muhafaza

Morsever kocasi ses etmedikçe kendini hakli buluyor.
Adamin da sabri tasar birgün diye düşünmüyor hiç.
İnsan karisini niye götürmez annesine ..
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…