- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Oda çağırıyor ama eşim kendi gidebildiği halde gitmiyor gerçekten çok anlamsız buluyorum alttakiyle çoktan vedalaşmıştı resmen bana duyuruyorSinir olucak dert arıyorsun biz her bayram kvdeme namazdan sonra kahvaltıya gideriz
Görüşmeme şu şekilde en son ramazan bayramında gitmiştim gelsinler ama çat kapı en sevmediğim şey hemde öyle kapı çalmak falan gerçekten sinir bozucuGörüşmüyorsanız niye kapınıza dayanıyorlar? Niye eşiniz içeri davet ediyor? Görüşmediğinizden onların haberi yok galiba.
Demek ki onları görmeye tahammül edemeyeceğiniz derecede şeyler olmamış benim oldu malesefOy oy su gecen bayram ne can sıkıcı olaylar yasadimda vah demedim. İnsaniz,evliyiz ömür bitmediği sürece can sıkıcı olaylar yaşayacaz,yasiyoruz.Hepsine şikayet etsek ömür bitmez.
Eşim götürmek istemiyor benim için yarım saat görmek dert değilBayramda herkes bir arada olur ne kadar abartmışsın. Hayır tamam çorba içiyordun eşin diyemiyor mu çorba içiyorum diye?
Kaynananda sorun yok asıl sorun eşinde!
Yakında sende görmezden gelinen üyelerden olursun gibime geliyo bibiSinir olucak dert arıyorsun biz her bayram kvdeme namazdan sonra kahvaltıya gideriz
Hiç sanmam çok hayranım var kıyamazYakında sende görmezden gelinen üyelerden olursun gibime geliyo bibi
Morsever kocasi ses etmedikçe kendini hakli buluyor.Esin huyunu biliyorda ondan seni oraya goturmuyor daha kadın kapıdayken başlamissin höt höt etmeye adam niye alsında gitsin bu mikemmel karısını.
Aman sen adımını sakin ileri atma, en sonunda kocan cinnet geçirip aile boyu katialam yapacak, Allah muhafaza
Bi atara bakar cicimHiç sanmam çok hayranım var kıyamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?