- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Sorma oğluşum diye sarıldı sahte sahte sözler benim annesigilde yaptığım birşey yok muhabbet hal hatırdan öteye gitmiyor zatenNe var yani bunda kadin oglunun kapisini dahi calamayacakmi.
Esin seni bildigi icin götürmek istemiyor.
Iki dakika kapidan seslendiler diye catladigina göre yarim saatte neler olur artik...
Çünkü davranışları çok sahte bilseniz böyle düşünmezdinizKaynananin yerinde olsam o sofraya oturur, o çorbadan bana da koy hele gelin der yatma vaktine yakın evime dönerdim.
Ne saçma yahu kadın ne yapsa hatalı.
Madem tahammül edemiyorsunuz ayrılın
Valla ya yarım saat insanların gönlünü hoş edemiyorlar ama doğru paralıyız demişlerdi morseveri öyle kandırmışlardı o da haklıBi atara bakar cicim
Morsever beni duyuyorsan, bayramlar büyüklerin gönlünü hoş etmek için güzel fırsattır. Bir tek ziyaret bile dua almaya sebeptir. Zorda olsa katlan
Çünkü annesi abuk subuk konuşuyor buna rağmen ben birşey demiyorum eşimde getirdiğine pişman oluyorMorsever kocasi ses etmedikçe kendini hakli buluyor.
Adamin da sabri tasar birgün diye düşünmüyor hiç.
İnsan karisini niye götürmez annesine ..
.
Kimse paralıyız falan demediValla ya yarım saat insanların gönlünü hoş edemiyorlar ama doğru paralıyız demişlerdi morseveri öyle kandırmışlardı o da haklı
GeçtiMens dönemin yaklaşıyor bence
Olan sadece bu
Ne diyor mesela abuk sabuk.Bir örnek versen...Çünkü annesi abuk subuk konuşuyor buna rağmen ben birşey demiyorum eşimde getirdiğine pişman oluyor
Ya sen değilmiydin konu açıp seni şöyle yaşatır oğlum böyle yaşatır diye kandırdılar beni diyenKimse paralıyız falan demedi
Kv le sorunun kaynagi da buydu.kadini. baska bisey yaptigida yok konulardan anladigimizYa sen değilmiydin konu açıp seni şöyle yaşatır oğlum böyle yaşatır diye kandırdılar beni diyenöyle evlenmeyi kabul etmiştin
Ne demek alttakiyle vedalasmistida bir de sana duyurmak için vedalaştı. Bu nasıl bir terbiyesizlik,nasıl bir edepsizlik mor sever nasıl katlaniyorsun yapma gençliğine yazik.Oda çağırıyor ama eşim kendi gidebildiği halde gitmiyor gerçekten çok anlamsız buluyorum alttakiyle çoktan vedalaşmıştı resmen bana duyuruyor
Gorumcedemi gicik onuda mi sevmiyosun??Konu malesef ki eşimin ailesi.Dışarıdaydık eve geldik dedim bir çorba yapayım da içelim.Daha çorbadan bir iki kaşık almadan kaynanam hem eşime seslendi dışarıdan hemde kapıyı çalıyor ama sanki iki saattir kapıda çalıyorda kimse ses vermiyor gibi.Eşim gitti kapıyı açtı kuaförden geliyorlarmışlarda falanda filan yalandan beni sordu.Görümcemde varmış ben sesleri duyuyorum mutfak camının dibinde olduğumdan.Hiç yerimden kalkmadım eşim içeri çağırdı gelmediler açıkçası sinirlerim bozuldu yine yemek yediğimizi bile bile neden böyle birşey yapar ki eşim yarın gidecekti zaten.Yarın kahvaltıya çağırdı eşime sabah beni annemlere bırakmasını ve kahvaltıya gitmesini söyleyeceğim nasıl oluyor bilmiyorum ama bu kadın benim başımı çatlatıyor sinirden.Birde giderken alttakinr iyi akşamlar deyip bağırıyor biliyorum sırf bana inat ben görüşmüyorum diye yapıyor.
Sakın ha 'oku' yazmayın. Hemen göz ardı ediyor. Ama ne hikmetse göz ardı ettiklerinin mesajlarını okuyup alıntılamadan cevaplıyorYakında sende görmezden gelinen üyelerden olursun gibime geliyo bibi
Böyle eşlere bayılıyorum yıllarca bana hoşgeldin deneyen bir kayinvalidenin evine her hafta sonu gittim ve gidiyorum kimse sen gelme istiyorsan demediEşim götürmek istemiyor benim için yarım saat görmek dert değil
Önceden olan şeyleri olmamış gibi gösteriyor görümcemin hareketlerini es geçip resmen yutmamı istemişti açıkça demedi ama ona getirdi eşimdende cevabını aldıNe diyor mesela abuk sabuk.Bir örnek versen...
Sen bu kadinin herseyine takiksin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?