• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atacağım adımı geri almak üzereyim...

Ya sen değilmiydin konu açıp seni şöyle yaşatır oğlum böyle yaşatır diye kandırdılar beni diyen :işsiz: öyle evlenmeyi kabul etmiştin
Hayır kendisi herşeyin en güzeli olacağını vaadetti hiçbir konumda öyle birşey yazmadım eşim hiç yalandan palavra atmadı

Dinimizde haremlik selamlik oturma derdinden once, ana babaya saygi gösterme durumu onemlidir.
Ne yasadiniz bilemem ama cok muhim seyler olsa zaten ayrilirdiniz eşinizden oyle tahmin ediyorum. Size cok benzeyen bir arkadasim var, hic mutlu olamıyor cunku insanlara davranislariyla kendi kalbindeki mutluluk adina ne varsa öldürüyor.
Kadin sizin sofrada oldugunuz bilemezdi, bilse de sizin çıkıp davet etmeniz gerekiyordu. Kanli bicakli dusmaniniz degil herhalde.

Neticede amiyane tabirle koynunuza aldiginiz esinizi o dogurup büyüttü ve sırf bunun icin dahi biraz saygi kırıntısını hakediyor olmalı
Ben saygısızlık yapacak hiçbirşey yapmadım görüşsem biliyorum ki sıkıntı olacak o sebepten eşim beni uzak tutuyor onlar sağ ben selamet.
Onlarla yaşadığım olumsuzluklardan dolayı neden eşimden ayrılayım ne alaka yani onunla bir sorunum yok ki.
Eşimi doğurmuş olması onunla yüzgöz olmamama sebep oluyor ben pısırık sessiz biri değilim eşimin hatrına susuyorum

Kayınvalideniz anladığım kadarı ile kapıyı çalmış, siz de o sırada çorba içtiğiniz için sinirlenmişsiniz.
Ancak şu var ki kadın siz kapıyı açmadan içerde ne yaptığınızı nasıl bilecek ki?
Ayrıca bir tas çorba ona da verseydiniz ne olacaktı ki?
Kayınvalidenizden hazetmediğiniz için her sözü her davranışı sizi irrite ediyor zannımca.
Bayramdan birgün önce belki işim var belki ev dağınık belki eşimle özel bir zaman o şekilde kapıyı çalıp eşimin boynuna atlaması çok garip gerçekten benim bildiğim büyükler bu tür şeyleri düşünür resmen beni huzursuz etmekti bu hareket

Ne demek alttakiyle vedalasmistida bir de sana duyurmak için vedalaştı. Bu nasıl bir terbiyesizlik,nasıl bir edepsizlik mor sever nasıl katlaniyorsun yapma gençliğine yazik.
Çünkü zaten alttakiyle olan muhabbeti bitmişti yukarı doğru çıkmıştı benim için yapıldığını biliyorum yaptığım bir terbiyesizlik edepsizlik yok şükür

Sorun ne anlamadim? Siz corba icerken kapiyi calmalari mi? Müneccim mi bunlar, ne bilsinler corba ictiginizi? Ayrıca siz devam etmissiniz, esiniz acmis kapıyı ve göndermiş. Herkes bayram sabahi ailesine kahvaltiya gider, bayramin tadi budur. Yok gitmeyecegim diyorsaniz da kendiniz bilirsiniz. Kadinin kahvaltıya cagirmasi da mi suc?
Bayramdan bir önceki gece ama.Belki işim var belki ev dağınık belki eşimle özel bir zaman bunu düşünüp rahatsız etmemesi gerekmez miydi?Ben zaten kahvaltıya gitmem gider kendi ailemle güzel güzel vakit geçiririm eşimin gitmesine birşey dediğim yok annesi dediğinde daveti reddeden oydu git diyen benim

Böyle eşlere bayılıyorum yıllarca bana hoşgeldin deneyen bir kayinvalidenin evine her hafta sonu gittim ve gidiyorum kimse sen gelme istiyorsan demedi
Çok fazla dırdır Edip bunaltmayin adamı birden anasına donuverir bunların sağı solu belli olmaz
Valla eşim gitmek istememe rağmen çoğunlukla beni götürmedi benden yana olumsuz birşey görmediği için.
Dırdır edip bunaltmıyorum hatta dün onlar gittikten sonra sohbet kaldığı yerden devam etti hiç çalmamışlar gibi benim moralim düştü tabi ama birşey demedim

Bence abartiyosun.kvden herkesinkinden farklı bi kv degil.
Valla biz hiç bunları yapmadık benim annemde kayınvalide bende görümceyim o kadar garipsiyorum ki...Abimler bizden uzak şehirde biz saate bakar ararız açmadığı zaman ısrar etmeyiz gerçekten çok anlayışlı davrandık abim huzursuz olmasın diye.

Alttaki ne demek anlamadim. Alt komsuyla mi problem yasadiniz?

Bilmem yaa insan evladinim kapisini calabilir iki dakika ayak ustu konusulur ne var ki bunda. Iceri de girmemisler. Cat kapi gelip iceri girseler ayip olurdu ama ayak ustu ne var ki?

Neye kizdiniz? Corba keyfinin bolunmesine mi? Ciddi anlamadim. Gecerken ugramis bayramda kahvaltiya davet etmis. Musait olmayabilirsiniz diye eve girmemis bence ince dusunmus.

Sorun nerede?

Alttaki ne demek anlamadim. Alt komsuyla mi problem yasadiniz?

Bilmem yaa insan evladinim kapisini calabilir iki dakika ayak ustu konusulur ne var ki bunda. Iceri de girmemisler. Cat kapi gelip iceri girseler ayip olurdu ama ayak ustu ne var ki?

Neye kizdiniz? Corba keyfinin bolunmesine mi? Ciddi anlamadim. Gecerken ugramis bayramda kahvaltiya davet etmis. Musait olmayabilirsiniz diye eve girmemis bence ince dusunmus.

Sorun nerede?
Evet alttakiyle kastım alt komşum ilkkez evi görmeye geldiğimde eşimin daha önceki görüştüğü bir kızdan söz etmişti birbirlerini beğenmişler ama kızın babası bozmuş işi falan filan kadın beni görüp hiç görmediği o kıza resmen üzüldü.Bakışlar hal hareket konuşma bir tuhaf dahası bir bardak su bile ikram etmedi bunun teklifinde bile bulunmadı bunun gibi birkaç hareketi oldu ve eşime söylediğimde gördüğünde selamlaş gidip gelme dedi şükür bir senedir denk gelmedik dışarıda böyle işte.
Saat erken değil yatsı namazı vaktiydi benim rahatsız olduğum kadar eşimde rahatsız oldu gördüm çünkü öyle bir kapı çalma yok yani.
Rahatsız edilmeye kızdım çat kapı olayını sevmem belki eşimle özel bir zamandı o onu böldü bence bunu düşünmek zor değil bende görümceyim annemde kayınvalide tekbirgün bile böyle davranmadık abimlere

Evet alttakiyle kastım alt komşum ilkkez evi görmeye geldiğimde eşimin daha önceki görüştüğü bir kızdan söz etmişti birbirlerini beğenmişler ama kızın babası bozmuş işi falan filan kadın beni görüp hiç görmediği o kıza resmen üzüldü.Bakışlar hal hareket konuşma bir tuhaf dahası bir bardak su bile ikram etmedi bunun teklifinde bile bulunmadı bunun gibi birkaç hareketi oldu ve eşime söylediğimde gördüğünde selamlaş gidip gelme dedi şükür bir senedir denk gelmedik dışarıda böyle işte.
Saat erken değil yatsı namazı vaktiydi benim rahatsız olduğum kadar eşimde rahatsız oldu gördüm çünkü öyle bir kapı çalma yok yani.
Rahatsız edilmeye kızdım çat kapı olayını sevmem belki eşimle özel bir zamandı o onu böldü bence bunu düşünmek zor değil bende görümceyim annemde kayınvalide tekbirgün bile böyle davranmadık abimlere

O saatte baska biri de gelebilirdi kapiya 5 dk ligina kapiniza bu kadar tepki verirmiydiniz ? Esinde cidden cok rahatsiz olmus ki iceriye cagirmis :) Valla siz kendinize suni gundem ariyorsunuz ve bulmussunuz da.Konunda elle tutulur bir numara yok.Acmissin o an esmis iste.

O saatte baska biri de gelebilirdi kapiya 5 dk ligina kapiniza bu kadar tepki verirmiydiniz ? Esinde cidden cok rahatsiz olmus ki iceriye cagirmis :) Valla siz kendinize suni gundem ariyorsunuz ve bulmussunuz da.Konunda elle tutulur bir numara yok.Acmissin o an esmis iste.
Başka biri işi varsa gelirdi heralde o saatte boş muhabbet için gelmezdi.Annesi sonuçta el mi içeri çağırmasın rahatsız olduğunu net gördüm neden yalan söyleyeyim.

Başka biri işi varsa gelirdi heralde o saatte boş muhabbet için gelmezdi.Annesi sonuçta el mi içeri çağırmasın rahatsız olduğunu net gördüm neden yalan söyleyeyim.

Kadin iceri girmemis, diyorsunuz ya hani belki ozel durumumuz vardi,belki icerisi daginikti,bunda bile onyargiyla yaklasip AFAKI konusuyorsunuz.Arkadas,o an basit bir eylem yapiyorsunuz-corba icmek-.5 dk ugramis ki sen yuzunu dahi gormemissin,neyin sorununu ediyosun olmayan bir durum icin.Hep -se ,-sa.Ya.soyle olsaydi boyle olsaydi.Olmus mu? Olmamis.Ogluna ugramak hakki mi bu kadinin ? Hakki..Bitti.ihtimaller uzerine sorun yaratilmaz..Suni gundem iste.Baska isin mi yok dert edecek.

Kadin iceri girmemis, diyorsunuz ya hani belki ozel durumumuz vardi,belki icerisi daginikti,bunda bile onyargiyla yaklasip AFAKI konusuyorsunuz.Arkadas,o an basit bir eylem yapiyorsunuz-corba icmek-.5 dk ugramis ki sen yuzunu dahi gormemissin,neyin sorununu ediyosun olmayan bir durum icin.Hep -se ,-sa.Ya.soyle olsaydi boyle olsaydi.Olmus mu? Olmamis.Ogluna ugramak hakki mi bu kadinin ? Hakki..Bitti.ihtimaller uzerine sorun yaratilmaz..Suni gundem iste.Baska isin mi yok dert edecek.
Sorun zaten bu ihtimalleri düşünmeyerek kapıyı o şekilde çalmak ben böyle davranmıyorum kimseye davranılmasınıda istemem o saatte hiçbiryere uğramak kimsenin hakkı değil huzursuzluğa sebep olacağını bile bile yapıyor beni sorup selam bile yollamıyor bile bile gitmedim daha neden soruyor gerçekten çok anlamsız ve tutarsız

Kvye de acidim. Gorucu usulu gelin al,sonra seni begenmesin. Corbasi yarim kalmis hanimefendinin sanki hiltonda yiyor.

Esinin corbasi sogumus ya ondan bozulmustur siniri.Bunu kesin kv bilerek yapt cunku
Sorun zaten bu ihtimalleri düşünmeyerek kapıyı o şekilde çalmak ben böyle davranmıyorum kimseye davranılmasınıda istemem o saatte hiçbiryere uğramak kimsenin hakkı değil huzursuzluğa sebep olacağını bile bile yapıyor beni sorup selam bile yollamıyor bile bile gitmedim daha neden soruyor gerçekten çok anlamsız ve tutarsız

O zaman siz insan yabanisisiniz.Bu kadar kati ve net o saatte asla kat'a kimse kapimi calamaz diyorsaniz.Iyiki ayni apartmanda komsum degilsiniz.Allah vere o saatte bir isim duser de calsaydim kapinizi buraya giyabimda konu acardiniz.Evlerden irak bir dusunce tarziniz var.

Esinin corbasi sogumus ya ondan bozulmustur siniri.Bunu kesin kv bilerek yapt cunku

O zaman siz insan yabanisisiniz.Bu kadar kati ve net o saatte asla kat'a kimse kapimi calamaz diyorsaniz.Iyiki ayni apartmanda komsum degilsiniz.Allah vere o saatte bir isim duser de calsaydim kapinizi buraya giyabimda konu acardiniz.Evlerden irak bir dusunce tarziniz var.[/QUO
İnsanın işi olur yardıma ihtiyacı olur acil birşey olur tamam ama boş muhabbet için o saatte kapıya gelip hem cama vurmak hem kapının zilini çalmak bangır bangır saçmalığın daniskası yani

Back
X