• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atacağım adımı geri almak üzereyim...

Esinin corbasi sogumus ya ondan bozulmustur siniri.Bunu kesin kv bilerek yapt cunku

O zaman siz insan yabanisisiniz.Bu kadar kati ve net o saatte asla kat'a kimse kapimi calamaz diyorsaniz.Iyiki ayni apartmanda komsum degilsiniz.Allah vere o saatte bir isim duser de calsaydim kapinizi buraya giyabimda konu acardiniz.Evlerden irak bir dusunce tarziniz var.
Bir cocugu olsun goruruz konu sahibini. O corbayi hep soguk icecek,milyon defa sofradan kalkacak. Boyle sacmaliklarla beynini doldurmak ne anlamsiz

Hmmm anladimda ben sahsen gorumceyi sevmesem dedigin kadar beter biriyse kocasinida umursamam gorumce kocasi icin esini sikayet edip sonrada gorumce ve annesini sikayet etmek garip
Bana zararı olmamış bir insan hakkında neden böyle düşüneyim ki ben hiçkimseye sebepsiz yere tavır göstermedim o zaman onların yaptıkları karşılığında eşimede tavır alayım ne alaka herkes aklı başı yerinde davranışları onu bağlar

Evet alttakiyle kastım alt komşum ilkkez evi görmeye geldiğimde eşimin daha önceki görüştüğü bir kızdan söz etmişti birbirlerini beğenmişler ama kızın babası bozmuş işi falan filan kadın beni görüp hiç görmediği o kıza resmen üzüldü.Bakışlar hal hareket konuşma bir tuhaf dahası bir bardak su bile ikram etmedi bunun teklifinde bile bulunmadı bunun gibi birkaç hareketi oldu ve eşime söylediğimde gördüğünde selamlaş gidip gelme dedi şükür bir senedir denk gelmedik dışarıda böyle işte.
Saat erken değil yatsı namazı vaktiydi benim rahatsız olduğum kadar eşimde rahatsız oldu gördüm çünkü öyle bir kapı çalma yok yani.
Rahatsız edilmeye kızdım çat kapı olayını sevmem belki eşimle özel bir zamandı o onu böldü bence bunu düşünmek zor değil bende görümceyim annemde kayınvalide tekbirgün bile böyle davranmadık abimlere

Yatsı 9.30 civarı olmuyor mu

Arife akşamı için erken saat

Kadın kapıyı çalmış kapıdan konuşmuş evinde işin varsa ona ne oğlu ile konuşup gitmiş

Ha alt komşu da bir şey yapmamış ama siz zırhı kuşanıp gitmişsiniz her yere

Yatsı 9.30 civarı olmuyor mu

Arife akşamı için erken saat

Kadın kapıyı çalmış kapıdan konuşmuş evinde işin varsa ona ne oğlu ile konuşup gitmiş

Ha alt komşu da bir şey yapmamış ama siz zırhı kuşanıp gitmişsiniz her yere
21de olsa yatsı 23de olsa yatsı ne farkeder geç bir vakit saat 23 olsa haklısınız mı diyecektiniz?
Kapıyı çalma şeklini anlattım eşim çıktı aralarında geçen boş muhabbette oydu.
Alt komşunun önceki bir meseleden bahsetmesi çok gereksizdi ben kıyafet değiştirecektir odaya girme fikri ve kınadaki hareketlerini hiç anlatmıyorum bile.
Ben bir davranışla birini silecek insan değilim birçok hareketleri oldu ve bendeki kredileri tükendi.

Bana zararı olmamış bir insan hakkında neden böyle düşüneyim ki ben hiçkimseye sebepsiz yere tavır göstermedim o zaman onların yaptıkları karşılığında eşimede tavır alayım ne alaka herkes aklı başı yerinde davranışları onu bağlar
Bence sen annesi kiz kardesi olmayan birisiyle evlenseymisn herseyi sorun yapiyosun yok kapiyi caldilar corba ocerken yok alt komsuyla vedalasti napcaktiki sen corba iciyorum diye yerinden kalkma ama kv sen konusmuyosun diye alt komsuyla vedalasmasin senin corba ictigini dusunerek kapini calmasin vay arkadas vay

Başka biri işi varsa gelirdi heralde o saatte boş muhabbet için gelmezdi.Annesi sonuçta el mi içeri çağırmasın rahatsız olduğunu net gördüm neden yalan söyleyeyim.

Morsever sen ne istersen de ve dusun

Bir annenin evladini ve onun hayat arkadasini bayram sabahina kahvaltiya davet etmek icin kapidan 2 dakika ugramasi "boş muhabbet" degildir.

Sen boyle dusunuyorsan dag basina git tek basina yasa. Cok icice aile iliskilerine ben de karsiyim ama sen bir anneyle oglunun arasina bu denli giremezsin. Evlendi diye kimse annesiyle iliskisini kesmez, kesmemeli de... Amaci rahatsiz etmek olsa eve girerdi. Davet bile beklemez kapi acilinca hemen daliverirdi.

Morsever sen ne istersen de ve dusun

Bir annenin evladini ve onun hayat arkadasini bayram sabahina kahvaltiya davet etmek icin kapidan 2 dakika ugramasi "boş muhabbet" degildir.

Sen boyle dusunuyorsan dag basina git tek basina yasa. Cok icice aile iliskilerine ben de karsiyim ama sen bir anneyle oglunun arasina bu denli giremezsin. Evlendi diye kimse annesiyle iliskisini kesmez, kesmemeli de... Amaci rahatsiz etmek olsa eve girerdi. Davet bile beklemez kapi acilinca hemen daliverirdi.
Annesinin sözde eşime gösterdiği düşkünlük eşimde gram yok evin girişine daldı zaten oraya dalmak huyudur ben gitmeyince ilerisine gelemedi. Ben göstermelik analığa karşıyım eşimde öyle olsa tamam ama adam gram değil.

Düşünmüş düşünmüş bugün ne anlatsam da kk'da saçma bulunsun diye konu açmaya karar vermiş.
Olayın özeti budur.
Konu saçmaysa sizin gibi yorum yazma zahmetinde bulunmazdım bu yorum daha saçma oldu vaktinizi saçma yerlerde harcamayın lütfen güle güle

Annesinin sözde eşime gösterdiği düşkünlük eşimde gram yok evin girişine daldı zaten oraya dalmak huyudur ben gitmeyince ilerisine gelemedi. Ben göstermelik analığa karşıyım eşimde öyle olsa tamam ama adam gram değil.

Iceri cagirdi girmediler diyorsun
Sonra evin girisine daldilar diyorsun.

Bence yaniliyorsun. Esin annesini gayet seviyor.
Madem esinde de gram duskunluk yok, gorusmeyin. Soyle esine de. Gorusmesin. Bir evladin annesine gram duygusunun olmasi ancak cok buyuk olaylardan sonra olabilir. Oyle bir durum varsa gorusmesin. Ama kapiya gelen anaya bunu yapmayin. Bu da iki yuzluluk olmuyor mu? Kadin bir yerde evlatlarim var diye mutludur.

Iceri cagirdi girmediler diyorsun
Sonra evin girisine daldilar diyorsun.

Bence yaniliyorsun. Esin annesini gayet seviyor.
Madem esinde de gram duskunluk yok, gorusmeyin. Soyle esine de. Gorusmesin. Bir evladin annesine gram duygusunun olmasi ancak cok buyuk olaylardan sonra olabilir. Oyle bir durum varsa gorusmesin. Ama kapiya gelen anaya bunu yapmayin. Bu da iki yuzluluk olmuyor mu? Kadin bir yerde evlatlarim var diye mutludur.
Annesi içeri daldı oğluşum diye sarıldı öptü konuştuktan sonra eşim çağırdı.
Allah rızası için görüşüyor eşim başka nedeni yok bu yaşına kadar yaşamış etmiş ki bu halde.Onun bir evladı var kızı hiç sanmıyorum ki öyle baksın öyle düşünmesi için evinden çıkmamamız gerekiyor ben en son ramazan bayramında gittim eşimse haftada bir gider ben sürekli git dememe rağmen bir iki yüzlülük yok yani çok sevsek bizde anneciğim der iki taraftan sarılırız öyle birşey yok.

Annesi içeri daldı oğluşum diye sarıldı öptü konuştuktan sonra eşim çağırdı.
Allah rızası için görüşüyor eşim başka nedeni yok bu yaşına kadar yaşamış etmiş ki bu halde.Onun bir evladı var kızı hiç sanmıyorum ki öyle baksın öyle düşünmesi için evinden çıkmamamız gerekiyor ben en son ramazan bayramında gittim eşimse haftada bir gider ben sürekli git dememe rağmen bir iki yüzlülük yok yani çok sevsek bizde anneciğim der iki taraftan sarılırız öyle birşey yok.
Surekli esine git diyosunda annesi kapiyi calinca niye sorun yapiyosun kadin evine bile girmemis kapidan oglunu gormus gitmis kalkma zahmetinde bile bulunmamisin gormemisin oglunun kapisinidami calamicak yani sonucta sana merakli oldugu ve seni gormek icin gelmemis

Beni engelledigi icin hurce yazabiliyorum. Basina kramplar sokacak kadar ne olmus biri bana anlatabilir mi ? Corba bu ya sogur isitirsin. Insan oglunu kapidan ziyaret edemez mi ? Nasilsin diyemez mi ? Kadin ne bilsin corba icildigini ona gore calsin kapiyi ? Kuran okuyorsun kapi caliyor onu bile boluyorsun ne muhim hadise corba icmek .Akillara zarar.

Back
X