• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atacağım adımı geri almak üzereyim...

Açmayın telefonlarını? Sizin görüşmek istemediğinizden haberi yok mu kadının?
Zaten açmıyorum eşime soruyor bugün bayram için arayıp anneme beni sormuş görüşmek istesem giderim en son ramazan bayramında gittim aramıyorum sormuyorum daha ne yapmam lazım

Bakın sizin asıl derdiniz ne söyliyim. Siz eşinizin de kayınvalidenizin de sizin sözünüzden çıkmayan size biat eden adeta sizin kölelerinizmiş gibi size itaat eten kuklalar olmasını istiyorsunuz. Ama başaramıyorsunuz. Ne eşiniz annesiyle görüşmeyi kesiyor, ne de kayınvalideniz sizin görüşmediğiniz kişilerle görüşmeyi. Ehh hal böyle olunca anlamsız bahanelerin arkasına sığınıp öfke kusup için için kendinizi yiyorsunuz.

Belli ki eşiniz de kayınvalideniz de mantıklı insanlar da size boyun eğmemişler. Hayır çat kapı geldi dediğinizde sanki yatılı gelmişler. Kapıdan oğlunu görmüş gitmiş kadın. Nedir yani bir de oğlunu görmek için sizden izin mi isteyecek??

BU Kadın bu kadar nefretini kazanacak ne yaptı banabenigeriver banabenigeriver
Nefret etmiyorum gerçekten bizi salak yerine koydu bunu sindiremiyorum yüze gülüp arkadan iş çevirmek bana göre değil hep derim sokaktaki insanlar bana daha sempatik geliyor diye çünkü onlar beni hiç üzmedi kızının tek takılan takısını almamış bizim ki öyle hava oldu ki eşim inanmıyor annem öyle birşey yapmaz diyor ama yaptı görenler var eşimin takı kurdelesini kardeşi gidip almış koymuş yanına görüntüsü var ve daha birsürü şey oldu sustum ama sustukça tiksindim gerçekten muhabbetimiz hal hatırı ötesine geçmiyor

Bakın sizin asıl derdiniz ne söyliyim. Siz eşinizin de kayınvalidenizin de sizin sözünüzden çıkmayan size biat eden adeta sizin kölelerinizmiş gibi size itaat eten kuklalar olmasını istiyorsunuz. Ama başaramıyorsunuz. Ne eşiniz annesiyle görüşmeyi kesiyor, ne de kayınvalideniz sizin görüşmediğiniz kişilerle görüşmeyi. Ehh hal böyle olunca anlamsız bahanelerin arkasına sığınıp öfke kusup için için kendinizi yiyorsunuz.

Belli ki eşiniz de kayınvalideniz de mantıklı insanlar da size boyun eğmemişler. Hayır çat kapı geldi dediğinizde sanki yatılı gelmişler. Kapıdan oğlunu görmüş gitmiş kadın. Nedir yani bir de oğlunu görmek için sizden izin mi isteyecek??
Gerçekten kaynanamın benimle iyi olması gibi bir derdim yok keşke öyle bir seçeneğim olsada beni hafızasından silsem beni unutsa çünkü ben onu unutmaya çalışıyorum.Eşimin onlarla görüşmemesini istediğim yok öyle olsa sabah kahvaltıya yollamıştım sürekli ara sor git gör demezdim.
Kimsenin bana boyun erdiği yok valla kaynanam hiçbirşey olmamış gibi yüzüme bakıyor çok rahat sustum diye kendini haklı sandı sanırım.

Hayır çat kapı gelemez en sinir olduğum şey orası benim özel alanım ne alaka oğlundan ayrı olamayan evlendirmez yada gelinini aynı eve getirir her aklına estiğinde tak diye gelecekse nerde kaldı benim mahremim özelim?

Annem evime gelecek, eşim kapıdan da olsa hoş geldin bile demeyecek, senin eşin çok sabırlı adam çok, ben olsam anneme yaptırmam böyle bir saygısızlık. Yok yatsı vaktiymiş, yok çorbaymış, mübarek gün dert arıyorsun kendine. Eşini o boya getirmiş bir kadının anneliğine yapmacık diyecek kadar da cüretin var yani, kaç çocuk büyüttün de biliyorsun yapmacık anneliği. Yaşın çok genç , beni abla ya da teyze ne istersen kabul et artık, törpüle bu huylarını, benim eşim ilk eşini bu sebeplerden boşamış hem de iki çocuk ve 17 yıl evliliğin üzerine. Dünya güzeli olsan huyun doğru olmadığı zaman bir yere kadar çekilirsin, sonra ilk eşin durur karşında, o munis adamı tanıyamazsın bile, insanların sabrıyla oynama, sana bugün ses etmez ama bunları biriktirir içinde, gün gelir önüne döker tek kelime edemezsin, kendi huzurun için armutun sapına üzümün çöpüne takılma, hayırlı bayramlar dilerim

Annem evime gelecek, eşim kapıdan da olsa hoş geldin bile demeyecek, senin eşin çok sabırlı adam çok, ben olsam anneme yaptırmam böyle bir saygısızlık. Yok yatsı vaktiymiş, yok çorbaymış, mübarek gün dert arıyorsun kendine. Eşini o boya getirmiş bir kadının anneliğine yapmacık diyecek kadar da cüretin var yani, kaç çocuk büyüttün de biliyorsun yapmacık anneliği. Yaşın çok genç , beni abla ya da teyze ne istersen kabul et artık, törpüle bu huylarını, benim eşim ilk eşini bu sebeplerden boşamış hem de iki çocuk ve 17 yıl evliliğin üzerine. Dünya güzeli olsan huyun doğru olmadığı zaman bir yere kadar çekilirsin, sonra ilk eşin durur karşında, o munis adamı tanıyamazsın bile, insanların sabrıyla oynama, sana bugün ses etmez ama bunları biriktirir içinde, gün gelir önüne döker tek kelime edemezsin, kendi huzurun için armutun sapına üzümün çöpüne takılma, hayırlı bayramlar dilerim
Benim annemde eşime onun annesinin yaptıklarını yapsaydı oda kapıda karşılamaz buyur etmezdi.Birsürü hataları oldu eşimde bunu net biliyor çok şükür benim yaptığım sadece uzak durmak oldu ne birgün tartıştım ne kavga ettim 3.5 ay nişanlı kaldım sürekli ağladım onların tavırları yüzünden eşim hep yanımda oldu kına günü bile benim için ailesini karşısına almış çünkü bizim yaptığımız hiçbirşey yoktu.Ben ne eşimin görüşmesine karşıyım ne bize gelmelerine ama benim ailem çat kapı dayanmıyorsam kapıya onlarda dayanmasın beklediğim saygı başka hiçbirşey değil bütün gecem bayram sabahım zehir oldu eşime birşey söylemedim ama huzurum bozuldu.

Eşine git ara sor diyorsun ama icinden gelerek değil amaç göz boyamak.Adam bak karim ne iyi niyetli desin..

Benim annem kapidan ugrayacak esimde masadan bile kalkmayacak o corbayi tenceresiyle yer kafasina.
Esinede ayrica hayret ediyorum bu saygisizligi anneye reva gordugu için.(simdi buna cevabin ne olduklarini biliyor da ondan olur kesin)

Bu tavirlarinin dönüşü sana çok agir olabilir benden söylemesi

Eşine git ara sor diyorsun ama icinden gelerek değil amaç göz boyamak.Adam bak karim ne iyi niyetli desin..

Benim annem kapidan ugrayacak esimde masadan bile kalkmayacak o corbayi tenceresiyle yer kafasina.
Esinede ayrica hayret ediyorum bu saygisizligi anneye reva gordugu için.(simdi buna cevabin ne olduklarini biliyor da ondan olur kesin)

Bu tavirlarinin dönüşü sana çok agir olabilir benden söylemesi
Hayır git ara sor dememin sebebi kayınvalidem eşini ailesinden koparmış görüştürmemiş onunla bir değilim bunu anlaması başka hiçbir sebebim yok çünkü onlar gözümde yok eşimde bunu net biliyor ne diye göz boyayayım.
Herkesin yaşadığı şeyler başka ben bütün yaşadıklarıma rağmen birgün bile tartışıp kavga etmedim onlarla eşimin sabrı bu sebepten olsa gerek.
Saygısızlığı yapan ben değilim annesi kapı o saatte öyle sudan bir sebepten çalınmaz.Gittiklerinde tek laf etmedim sohbetimiz kaldığı yerden devam etti.
Benim tek tavrım uzak durum soğuk davranmak eee bunuda yapayım bari

Hayır git ara sor dememin sebebi kayınvalidem eşini ailesinden koparmış görüştürmemiş onunla bir değilim bunu anlaması başka hiçbir sebebim yok çünkü onlar gözümde yok eşimde bunu net biliyor ne diye göz boyayayım.
Herkesin yaşadığı şeyler başka ben bütün yaşadıklarıma rağmen birgün bile tartışıp kavga etmedim onlarla eşimin sabrı bu sebepten olsa gerek.
Saygısızlığı yapan ben değilim annesi kapı o saatte öyle sudan bir sebepten çalınmaz.Gittiklerinde tek laf etmedim sohbetimiz kaldığı yerden devam etti.
Benim tek tavrım uzak durum soğuk davranmak eee bunuda yapayım bari
Annenin kapi calmasini saygisizlik olarak adlandiran bir insNa agziyla kus tutsa sabredemem.
Bence esin sana sabretmiyor aslinda görmezden geliyor davranislarini umursamiyor..

Neyse gideyim ben. ne desek boş 1 senede bir arpa boyu yol alamamissin zira.

Annenin kapi calmasini saygisizlik olarak adlandiran bir insNa agziyla kus tutsa sabredemem.
Bence esin sana sabretmiyor aslinda görmezden geliyor davranislarini umursamiyor..

Neyse gideyim ben. ne desek boş 1 senede bir arpa boyu yol alamamissin zira.
Kimin davranışları görmezden geliniyor ortada sen merak etme.
Eşimde bende samimi insanlarız davranışımı garip bulsa neden böyle yaptın der demek ki garip olan ben değilim bizim öyle hesaplarımız yok başkaları gibi.
Son cümlemizdeki küçümsemeyi görmezden geliyorum bencede gidin yol alın yani ben alamıyorum siz alın o yolu güle güle i:)

Hiçte bile aynı şekilde davranmıyor çünkü annem gerçek bir anne gibi davranıyor tek birgün üzmemiştir eşimi laf söylememiş kırmamıştır iyi niyetliyim ki eşimin annesine yok gelmeyiz demesine rağmen onu kahvaltıya yolladım eşimi alıp annemlere kahvaltıya gelmeyi bilirdim ama insan evladıyım çok şükür
Masallah cok insan evladisin bu iyi niyetle(!) Kv ne kadar iyilikler yaptin kimbilir ahhh bu kocalar yokmu boyle sozde iyi niyetli gelinler onlar sayrsinde artiyor

Masallah cok insan evladisin bu iyi niyetle(!) Kv ne kadar iyilikler yaptin kimbilir ahhh bu kocalar yokmu boyle sozde iyi niyetli gelinler onlar sayrsinde artiyor
Sorma 3.5 aylık nişanlılığımı görümcemle kıyas yaparak geçirdi o kadar iyilikler yaptı kş

Sorma 3.5 aylık nişanlılığımı görümcemle kıyas yaparak geçirdi o kadar iyilikler yaptı kş
Ben senin yaptigin iyiliklerden bahsetmistim cok insancilsin ya esin bile seni onemsemiyordu yanlis hatirlamiyosam hani eski sevgilin aramis yada mesaj atmisti esin tepki vermemisti ve sen bunada sinir olmustun insanlarla ugrasmayi birak bence artik kendine oyalancak biseyler bul

Ben senin yaptigin iyiliklerden bahsetmistim cok insancilsin ya esin bile seni onemsemiyordu yanlis hatirlamiyosam hani eski sevgilin aramis yada mesaj atmisti esin tepki vermemisti ve sen bunada sinir olmustun insanlarla ugrasmayi birak bence artik kendine oyalancak biseyler bul
Evet canım ya eşim beni önemsemiyor eşimle gidip o luzümsuzu bulduk ifadesini aldık üzülme sen yaptığına yapacağına pişman ettik güncelleme yapmamışım haberin yok kusura bakma:))Kaynanama ne gibi bir kötülük yapabilirim evlerini basmadım mesela bizim ev basıldı ama ayrılmamız için saçma sapan konuşup canını sıkmadım laf çarpmadım birtek uzak durdum buda onu üzdüyse üzdü umrumda bile değil yani başkası olsa iyi yüz göz olmuştu onunla şükür o seviyeye düşmedim.

Back
X