Atacağım adımı geri almak üzereyim...

Bir de seni davet etmediler mi?
Sadece oglunu mu cagirdi kv?

Ondan mi boyle kan davasina cevirdin olayi resmen?

Hala hayretler icindeyim:)

Vay ki ne vay halime...
Bir erkek bebek annesi olarak kendime uzuldum.

9 ay karninda tasi
Gecelerce uykusuz kal
Sipa buyusun kollarin agriyarak kucaginda tasi
Altini degistir
O emekliyor diye her gun kendine yemek yapmamak pahasina ac veya tostla durmak pahasina yer sil supur
Hastalansin canindan can gitsin sabahlara kadar bekle sabah kalk o iyi sartlarda yasasin diye ise git uykusuz
Isten gel odevine oyununa her seyine yetis.
Askere yolla yuregin agzinda yasa aylarca

Sonra gelin hanim kapidan ugrayip sarilmanizi cok gorsun.
Morseverin kociskosuyla corba keyfisini bölen kaynana... keske sana ulassam da dertlessek biraz

Bu aralar hep gelin kaynana kavgalarinda gelinleri haksiz buluyorum. Biri kaynanam pazara gidiyor cocuguma bakmiyor annem bakiyor bu haksizlik der. Isten geliyorum hazir yemek yiyemiyorum yemek yapmiyor bize der.
Biri kaynanayi full time bakici olarak kullanir. Ama torunun bakacaksin der karsiliginda kadinin bir istegi olmasini tuhaf bulur.
Biri ogluna sarilmasini kapidan ziyareti cok gorur.

Oğlunuza bu derece düşkünseniz ilerde evlendirmeyin bu kadar emeği herkes çocuğuna veriyor ama herkes huzur bozmuyor sahte davranışlarda bulunmuyor.

Bir de seni davet etmediler mi?
Sadece oglunu mu cagirdi kv?

Ondan mi boyle kan davasina cevirdin olayi resmen?

Hala hayretler icindeyim:)
Benide davet etti ben gitmem ki eşime git dedim olayın kan davasına döndüğü yok benim sinirlerim bozuldu kendi içimde

Kimseye karşı nefret beslediğim yok öyle olsa duamda yer vermem onlara benden uzak olsunlar başka birşey istemem

Dostlukla bu konunun hiçbir alakası yok yaşanılanları bilmediğiniz için bunu söylemeniz normal velevki öyle olsun beni salak yerine koyan canımla cicimle göz boyamaya çalışıp kendi çıkarını düşünen vs. kim olursa olsun hayatımda olmasın ister dost olsun adı ister başka.

Siz etrafınızdaki kimseyi istemiyorsunuz, hoş onlar da sizi istemiyorlarmış.
Ne hassas sinirleriniz varmış en ufak bi şeyde bozuluyor.

Kimseye karşı nefret beslediğim yok öyle olsa duamda yer vermem onlara benden uzak olsunlar başka birşey istemem
Nefret etmiyorsan da tahammul de edemiyorsun bu iki duygu birbirine cok da uzak degil.
Kadinin kapi calisindan konusmasina konusmasindan gulmesine gulmesinden komsuya selam verisine kadar bir tahammulsuzlugun var.

Belki de sorun insanlara karsi biraz toleransli olmakla cozulecek.
Insanlar hatali olabilir konusmadan onlara derdini anlatmadan kestirip atmak dogru bir yaklasim olmaz.
Yapici da olmaz yikici olur.
Varolan iliskiler de kopar gider.
Biraz tahammul biraz anlayis hayati kolaylastirir diye dusuniyorum.

Yok benden uzak olsunlar diyorsan da sen bilirsin tabi.
Ama bu anlattigin olayda bu kadar abartilacak bir durum gercekten yok.
Yani bayramlasmaya gidecekken sirf bu zamansiz (!) kapi calip davet etme konusu yuzunden vazgectiysen getcekten fazlasiyla abartmissin.

Ben relax olmaktan yanayim

Aynen öyle oldu o kapı çalma mevzusundan dolayı ziyarete gitmedim eşim isteseydi onun hatrı için giderdim sen bilirsin dedi bende yüzlerini görmek istemedim.

Ne zor bi insansin morsever ....
Omur torpusu timsali .
Allah kocana sabir versin
Ya da vermesin yol yakinken newton gibi bi aydinlanma yasasin ve donsun
Dönse ne olacak size ne faydası olacak ailesine ne faydası olacak bazen burada yazdığınız cümleler ne anlama geliyor diye düşünün biraz bir yuvanın yıkılması kimseye bir fayda sağlamaz iyi günler.

Bende kvyi sevmem ama kapiya gelip bisey soyleyip gitse bunca delirmezdim. Ayni binadasiniz sanirim. Telefonla arayacagina, gelip haber vermistir ne var?
Iceri dalsa yine hak verecegim ama iceri bile gecmemiş.
Ek: Kapiya gelme işini gece yarisi yaptiysa o zaman haklisiniz kizmakta tabi ama cokta cildirmaya gerek yok devamli olmuyorsa...

Çok şükür aynı binada değiliz benim alt katımda samimi arkadaşı var sadece üsttede ben varım.Bunu söylemek için gelmedi geçiyorken uğradı ve evet bu ilk değil bence bu şekilde rahatsızlık vermesiyle eve gelip oturması arasında fark yok

Dönse ne olacak size ne faydası olacak ailesine ne faydası olacak bazen burada yazdığınız cümleler ne anlama geliyor diye düşünün biraz bir yuvanın yıkılması kimseye bir fayda sağlamaz iyi günler.

Sen corba iciyormussun bilmem neymis
Cok mu onemli ..
Iyi niyetin olsa kapiya esinin pesinden cikarsin aaaaaa anne siz mi geldiniz biz de yemek yiyorduk buyrun gelin beraber yiyelim derdin
Dedin mi ????
Yok ..
Sirf bayramda gitmemek icin bunu bahane kabul ettin
Kocan donse yolundan bana ne faydasi olcak
Adam pacasini kurtarcak bu kesmekesten...

kadinin oglu degil mi esiniz?
Gelir selam verir nedir bu ofke?
Sanki onca yil esinizi siz buyutup adam ettiniz.
Corbayi da biraz sonra icin olmez kimse.
Yok mu cocugunuz sizin?
Cocugunuzun esi sizin varliginizdan bu derece rahatsiz olsa mutlu olacaginizi sanmiyorum.

Eşim zaten bayramda görüşmemek niyetindeydi sonra bana bıraktı bahanem bu olmadı yani eşime niye geldiler diye surat asmadım o istersen gideriz dedi ben gitmek istemedim onu yolladım kahvaltıya eşimin ailesi ondan ayrıl dediği gün eşim benden ayrılacak bunun sözünü aldım ondan sizin gibiler ve aileside kına yakarsınız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…