Gelinbaşı ve Gelin Tacı Atalay prens düğün salonunda gelin saçı yaptıranlar.

seyma123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
101
2
98
Kızlar benim düğünüm 24 ağustosda atalay prensde ve kendi bünyesindeki kuaföre saçımı yaptırıcam ama bir korkum var acaba kendi bünyesindeki kuaför yeterlimidir ve dışarıdaki kuaförler kadar iyi sonuçlar verebilir mi? Sanki düğün salonlarının kendi bünyesinde olan kuaförler daha özensiz olur gibi bir düşünce içine kapıldım daha önce burada saç yaptıran var mı?

hayırlısı olsun umarım çok mutlu olursunuz

Kızlar benim düğünüm 24 ağustosda atalay prensde ve kendi bünyesindeki kuaföre saçımı yaptırıcam ama bir korkum var acaba kendi bünyesindeki kuaför yeterlimidir ve dışarıdaki kuaförler kadar iyi sonuçlar verebilir mi? Sanki düğün salonlarının kendi bünyesinde olan kuaförler daha özensiz olur gibi bir düşünce içine kapıldım daha önce burada saç yaptıran var mı?

benim nişanım atalay da oldu ben oraya yaptırmadım ama yakınlarımızdan çok yaptıranlar oldu . güzel olanda var kötü olanda var kına ve nişanda genelde klasik arkası kıvırcık postişli model yapıyor yada sen bi model götür aynısını yapsın . makyajı güzel yapıyorlar ama

benimde kardeşimin düğünü atalay prenste oldu. gelinle birlikte 4 kişi gittik kuaföre.. hepimizin saçları güzel oldu, ama makyajlarda güzel olanda vardı olmayanda.. benim göz makyajım çok ağır oldu mesela :20: herşey gönlüne göre olsun, çok kötü sonuç alacağını düşünmüyorum, beğenmediğin bişey olursada söylersin değiştirirler makyajında ya da saçında, gelinsin naz yapma hakkın var sonuçta :34:

bizimde düğünümüz atalay da olacak bende çok merak ediyorum çevremden 3 kişinin düğünü orada oldu biri çok güzel olmuştu dağınık topuz yapmışlardı diğerlerini pek beğendiğim söylenemez bende dağınık topuz yaptırmayı düşünüyorum hayatımızda bi kre geln olacağız inşallah istediğimiz gibi olur:26::26::26:

Benim dugunumde atalay prenseste kuafor konusunda cok basarili olduklarini soyleyemem en ozel gununuzu riske atmayin derim kuzenimde oraya gitti ve cok pisman oldu makyaji gercekten kotu yapiyorlar

Back
X