- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 28
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
selam geri mi geldin yahu:) hoşgeldin..Hayatımda hiçbir şeyi erteleyemedim.. Çünkü bekleyen iş varsa huzursuz olurum..
Şunu da yapim de bi rahat edim, şu iş de bitsin de keyfime bakim kafasındayım..
Burda herkesin ismi değişmiş, dünden beri geri dönmüş olsam da bence eskilerden bi ben varım zaten.selam geri mi geldin yahu:) hoşgeldin..
CathyLizzie :) bilmiyorum ki hatırlar mısınız çok istikrarlı yazmazdım ara ara görünüp kaybolan bi tipimBurda herkesin ismi değişmiş, dünden beri geri dönmüş olsam da bence eskilerden bi ben varım zaten.
Sen kimsiniz:) hoşbuldum
engellemenizin bir sebebi olmalı, internette fazla takılmakmı, boş boş oturmamı nedir mesela..bir işi zamanında yapmanın hazzını almanız lazım...zaten bir yerden başlasınız alışkanlığa döner.Merhaba KK'nın güzel kadınları,benim sorunum ataletli olmam.Sürekli bir şeyleri erteliyorum.Hep son anlarda yapıyorum,üstelik bu nedenle zamanımı da çok kötü değerlendiriyorum.Zaman gerçekten en değerli hazine ama ben bunu o kadar kötü kullanıyorum ki.Bir bakıyorum hiçbir şey yapmadan gün bitmiş.Oysa o gün aklımda şu kitabı okuyayım,şu dersin notunu geçireyim,şu derse çalışıp final zamanı rahat edeyim,şu arkadaşlarımı arayayım gibi planlarım oluyor ama hiçbirini yapmıyorum.Sonra ertesi güne erteliyorum bunları.Bu artık döngü halini aldı ve ben bu döngüyü kırmak istiyorum artık.Benim gibi olup bu döngüyü kırabilen var mı?
Ossun bende öyleyim.. Sırf hamilelik takvimini gün gün görmek için geri geldim, görmemişin ikinci bebegi oluyormuş da:)CathyLizzie :) bilmiyorum ki hatırlar mısınız çok istikrarlı yazmazdım ara ara görünüp kaybolan bi tipim
Allah kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin:))Ossun bende öyleyim.. Sırf hamilelik takvimini gün gün görmek için geri geldim, görmemişin ikinci bebegi oluyormuş da:)
+1 aynen bende öyleydim bekleyen bir iş varsa hayatta duramamHayatımda hiçbir şeyi erteleyemedim.. Çünkü bekleyen iş varsa huzursuz olurum..
Şunu da yapim de bi rahat edim, şu iş de bitsin de keyfime bakim kafasındayım..
Bende bu sıkıntı var ama reglim hep ağır geçer.Öncelikle bir kan degerlerine baktirip fiziksel bir sıkıntın olmadigina emin ol. Vitamin eksiklikleri ve kan degerlerinin düşük olmasi insani inanilmaz uyusuklastiriyor. Bunlar yoksa ya da bunlari tedavi etmeye basladiktan sonra aklina gelen şeyi "amaaan yarin yaparim diye dusunme aksine ben bunu yarina birakirsam vicdan azabindan ölürüm de" ya allah bismillah de kalk yerinden birkac sefer sonra kalkmak eskisi kadar zor olmayacaktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?