- 23 Mayıs 2014
- 191
- 90
- 48
merhaba kızlar uzun süredir takıp ediyordum kulübü. bana kısmette bu zamanaymıs. kızlar yardımınıza ihtiyacım var . ben baskalarının dertlerıne karsı olumlu düşünür onlara yardım ederken kendime yardım edemıyrm
. kızlar benım 1.5 yıldır devam eden bır ılişkim var. kısmet olursa yazın sözümüz olacak. ama ben cok istedıgım hayalını kudugum seyı evlenmeyı ıstemıyrm. sebepse benım atanamamam. sevgılım atandı işe basladı ama ben okudugum bolumden dolayı atanamıyrm. sevgılımn ailesi çalışan bır eş istıyor. sevgılım benım için farketmez desede bana sureklı ders çalışmam konusunda baskı yapıyor. ben bır eğitimci olmama ragmen böyle bir baskı olması moralimi bozuyor. kendısıne atanmasamda baska bır ıste calısırım dedığımde onu işten saymıyorlar. bazen bu yuzdende kavga ettıgımızde oldu. ve ben böyle olunca benı sevmedıgını dusunuyorum. hersey atanmak mı. napacagımı bılmıyrm. hep alttan almaktan yoruldum. onu sevıyrm ama bu yaşananlarsa sevgımı yıpratıyor kendımı kotu hıssedıyrm böyle düşündüğum için. kızıyorum kendime sevmıyormuyum dıye. ama bana bazen öyle davranıyorkı kendımı zavallı gibi hissedıyrm. örnek verecek olursam ben bır gün matematık calısşmadım dıye kendısının benım için yaptıgı seylri yüzüme vuruyor. ve bana bu yuzden kızdıgı cocuk gıbı azarladıgıda oluyordu. bende karsılıgını terbıyemı bozmadan verıyrm ama onun için benım dusuncelerım önemlı degıl. bende üzülüyorum evlenecegım eşımın böyle düşünmesı canımı sıkıyor. ben aılemde böyle birsey görmedım. onun yaptıkları normal mı kızlar lutfen yardım edın .evlenecegımız eş nasıl olmalı.bırde kızlar sevgılım evlılıge erken dıyen bır kışiydi. benım yasım 25 kendısiyle aynı yaştayız. acaba bu yuzden dolayı sınavı bahane mı edıyor.