bu hikaye o kadar tanıdık ki bana az dertleşmedik arkadaşımla .. ücretli öğretmenlik yapıyordu bizim okulda kazandığını düğün parası dye biriktirdi harcamalarına dikkat ederdı sırf katkım olsun diye aynı şeyleri yaşadı o da düğüne on gün kala bitti her şey çocuk hiç bişey demeden kayboldu ortadan resmen

( Allah korusun böyle olmasın inşallah,herkes aynı değil tabi ama yazmadan geçemedim,aklıma arkadaşımla konuşmalarımız geldi :/)
düşünüyorum da arkadaşım atanamadıgı yıllarda hep erkek arkadaşının baskısını düşünüyor hep üzülüyordu belki de o baskılar engel oldu ona..
aynı yıl ücretli çalışan 3 bayan arkadaşımız daha vardı ikisi de evlilik öncesi garanti bir iş istiyorlardı ama nasip oldu ikisi de o sene evlendi maşallah şimdi çalışmıyor çocukları ile ilgileniyorlar Allah bozmasın çok mutlu evlilikleri var el üstünde tutuluyorlar ,biri de şu an kolejde çalışıyor uzun yıllar atanamadı ve erkek arkadaşı hiç baskı yapmadı onların da yakında düğünü olacakmş.. yani diyeceğim arkadaşının ve ailesinin sana yaptığı baskı iyilik değil her şey devlette öğretmen olmak da değil..
erkeğin tavri ve sabri her ilişkide çok önemli diye düşünüyrm özellikle para konusu bir kere araya girince unutması çok zor oluyor..
kalan son günleri iyi değerlendir ve kendinden başka hiçbişey düşünme .. Allahın izniyle atandığında yeniden gözden geçirirsin her şeyi ..Rabbim senin ve bu yıl sınava girecek tüm meslektaşlarımın hakkında hayırlısını versin gönlünü ferah tut