- 23 Ağustos 2012
- 51.381
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.219
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailenizin sizin üzerinde oluşturduğu bu negatif etkiyle motivasyonunuz daha çok düşer.Önce onları susturmalısınız.Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldım ki anlatamam 22 yaşındayım ve kendimi başarısız hissediyorum çabalıyorum olmuyor ne kadar cabalasam da olumsuz çevrem atanamadım diye üzerime geliyor iş de bulamadım 2 yıldır issizim ve cok bunaldım komşumuzun kızı daha hiç beklemeden atandı onu örnek gösteriyorlar şimdi o kız koltuk takımı almış annesine bu da yalan babası almış ama kız almış gibi gösteriyorlar bu da ailem de bak bu atandı ailesine yardım ediyor diyor işe de giremediğim için ozguvenim tamamen düştü kendim bir şey olmaz diyorum olumlu düşüneyim yine olmuyor moralim bozuluyor bir komşumuzun kızı torpille atandı şimdi onun çocuğu da down sendromlu kuzenim geldi ahın tuttu dedi ne konuda dedim beddua ettin diye oysa ki tüm torpille giren kişileri Allaha havale ediyorum ki benim gibi olanlarda dua ediyordur Allah belalarını versin diye ama o kız bile ailemin gözünde çok iyi ama ben ders çalışmaktan kafami bile kaldırmıyorum çok çalışıyorum artık zihnim bilr almıyor kendimi 100 yaşında hissediyorum geçenlerde tekirdag valiliğinde mulakatim vardı 70 puan mülakat geçme notu bana verdikleri 69.90 vermişler o kadar zoruma gitti ki ailem bile ankaradan tekirdaga boşuna yollamış boşuna masraf ettik zoruma gidiyor artık iş e de giremiyorum olmuyor yoruldum artık
Kusura bakma ama büro personelliğine ben de optisyen almazdım mülakatta senden daha liyakatli cevap verebilecek onlarca büro yönetimi işletme vs mezunu doludur yani torpil olaylarına evet kızıyorum çok da duyuyoruz ama seninki biraz bahane bence nasibin vardır bi yerde ama bakış açını değiştirmen lazım bu kadar milleti gözetlemek yerine kendine donanım kat kpssden kaç aldın mesela? Ya da ingilizcen var mı? Excel? Bilgisayar işletmenliği sertifikası? Hepsi de artık mülakatlarda standart beklenen şeyler senin de ücretsiz erişebileceğin kaynak çokBen onu demiyorum zaten kuzenim dedi ki ben onun başına bu gelsin felan demedim tüm torpille giren Allah belasını verdim yani o bu şu kişiye değil özel değil yani
Bu memur memur ol nedir hala anlayamıyorum, memur olunca ne oluyor ... ABDde yazılımcıyım, dedem bir keresinde astsubay olamıyor musun demişti shsdfsdfsfd
Tek değilsin ben de atanamadım üstelik ben 30 yaş üstü biriyimMerhaba arkadaşlar o kadar bunaldım ki anlatamam 22 yaşındayım ve kendimi başarısız hissediyorum çabalıyorum olmuyor ne kadar cabalasam da olumsuz çevrem atanamadım diye üzerime geliyor iş de bulamadım 2 yıldır issizim ve cok bunaldım komşumuzun kızı daha hiç beklemeden atandı onu örnek gösteriyorlar şimdi o kız koltuk takımı almış annesine bu da yalan babası almış ama kız almış gibi gösteriyorlar bu da ailem de bak bu atandı ailesine yardım ediyor diyor işe de giremediğim için ozguvenim tamamen düştü kendim bir şey olmaz diyorum olumlu düşüneyim yine olmuyor moralim bozuluyor bir komşumuzun kızı torpille atandı şimdi onun çocuğu da down sendromlu kuzenim geldi ahın tuttu dedi ne konuda dedim beddua ettin diye oysa ki tüm torpille giren kişileri Allaha havale ediyorum ki benim gibi olanlarda dua ediyordur Allah belalarını versin diye ama o kız bile ailemin gözünde çok iyi ama ben ders çalışmaktan kafami bile kaldırmıyorum çok çalışıyorum artık zihnim bilr almıyor kendimi 100 yaşında hissediyorum geçenlerde tekirdag valiliğinde mulakatim vardı 70 puan mülakat geçme notu bana verdikleri 69.90 vermişler o kadar zoruma gitti ki ailem bile ankaradan tekirdaga boşuna yollamış boşuna masraf ettik zoruma gidiyor artık iş e de giremiyorum olmuyor yoruldum artık
Bu anneler de koltuk takımı takıntısı varMerhaba arkadaşlar o kadar bunaldım ki anlatamam 22 yaşındayım ve kendimi başarısız hissediyorum çabalıyorum olmuyor ne kadar cabalasam da olumsuz çevrem atanamadım diye üzerime geliyor iş de bulamadım 2 yıldır issizim ve cok bunaldım komşumuzun kızı daha hiç beklemeden atandı onu örnek gösteriyorlar şimdi o kız koltuk takımı almış annesine bu da yalan babası almış ama kız almış gibi gösteriyorlar bu da ailem de bak bu atandı ailesine yardım ediyor diyor işe de giremediğim için ozguvenim tamamen düştü kendim bir şey olmaz diyorum olumlu düşüneyim yine olmuyor moralim bozuluyor bir komşumuzun kızı torpille atandı şimdi onun çocuğu da down sendromlu kuzenim geldi ahın tuttu dedi ne konuda dedim beddua ettin diye oysa ki tüm torpille giren kişileri Allaha havale ediyorum ki benim gibi olanlarda dua ediyordur Allah belalarını versin diye ama o kız bile ailemin gözünde çok iyi ama ben ders çalışmaktan kafami bile kaldırmıyorum çok çalışıyorum artık zihnim bilr almıyor kendimi 100 yaşında hissediyorum geçenlerde tekirdag valiliğinde mulakatim vardı 70 puan mülakat geçme notu bana verdikleri 69.90 vermişler o kadar zoruma gitti ki ailem bile ankaradan tekirdaga boşuna yollamış boşuna masraf ettik zoruma gidiyor artık iş e de giremiyorum olmuyor yoruldum artık
Herkes yanlış okumuş.ben de farkettim.Naz hanım ben ahım tuttu demiyorum demem de zaten emin olabilirsiniz ki onu da ben demedim kuzenim dedi ahın tuttu diye bence yazdığımı tekrar okuyun lütfen beddua ettim diye hep demiyorum hergun o gün de üstüme geldiler bir kez ettim bu yani ve orada kuzenim de vardı bu şekilde algılaması yani ben mazlum demiyorum ki benim de günahlarım vardır tabi sizin de olduğu kimse kusursuz değil bu dünyada
Ne dükkanı?Aynen sana katılıyorum.Atanamadim açtım dükkanımı memurla aynı para.Hatta bahar ve yaz sezonunda 2-3 katına kazanca çıkıyor.Torpil var evet ama şimdi eğri oturup doğru konuşalım.Ben o kadar çalışmadim ama kardeşim eğitim hayatının başından beri gecesini gündüzüne kattı savcı oldu.Hic bir torpili de yoktu.85 puan güzel ama o puana alım yoksa düşük.Demek biraz daha çalışmak lazım.Olmuyorsa da kendini perişan etmenin alemi yok![]()
Kuaför.Kurslarina gittim,eğitim aldım açtım dükkanı.Valla kpss de memurluklari da onlara kalsın.Ömür torpisi resmenNe dükkanı?
Ceycey neredesin gözlerim seni arıyor ne zamandırİş yaşamında hak çok yenir zaten. Hangi birine beddua edelim?![]()
Canım benim 22 okadar genç bi yaşki…telrar hazırlanabilirsin youtubetta çok video var konuyla alakalı. Bir yandan bir iş bakabilirsin üzülme yolun başındasın daha senMerhaba arkadaşlar o kadar bunaldım ki anlatamam 22 yaşındayım ve kendimi başarısız hissediyorum çabalıyorum olmuyor ne kadar cabalasam da olumsuz çevrem atanamadım diye üzerime geliyor iş de bulamadım 2 yıldır issizim ve cok bunaldım komşumuzun kızı daha hiç beklemeden atandı onu örnek gösteriyorlar şimdi o kız koltuk takımı almış annesine bu da yalan babası almış ama kız almış gibi gösteriyorlar bu da ailem de bak bu atandı ailesine yardım ediyor diyor işe de giremediğim için ozguvenim tamamen düştü kendim bir şey olmaz diyorum olumlu düşüneyim yine olmuyor moralim bozuluyor bir komşumuzun kızı torpille atandı şimdi onun çocuğu da down sendromlu kuzenim geldi ahın tuttu dedi ne konuda dedim beddua ettin diye oysa ki tüm torpille giren kişileri Allaha havale ediyorum ki benim gibi olanlarda dua ediyordur Allah belalarını versin diye ama o kız bile ailemin gözünde çok iyi ama ben ders çalışmaktan kafami bile kaldırmıyorum çok çalışıyorum artık zihnim bilr almıyor kendimi 100 yaşında hissediyorum geçenlerde tekirdag valiliğinde mulakatim vardı 70 puan mülakat geçme notu bana verdikleri 69.90 vermişler o kadar zoruma gitti ki ailem bile ankaradan tekirdaga boşuna yollamış boşuna masraf ettik zoruma gidiyor artık iş e de giremiyorum olmuyor yoruldum artık
Öğretmenim, atanmışım. Keşke ben yazılımcı olsaydım.Bu memur memur ol nedir hala anlayamıyorum, memur olunca ne oluyor ... ABDde yazılımcıyım, dedem bir keresinde astsubay olamıyor musun demişti shsdfsdfsfd
Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldım ki anlatamam 22 yaşındayım ve kendimi başarısız hissediyorum çabalıyorum olmuyor ne kadar cabalasam da olumsuz çevrem atanamadım diye üzerime geliyor iş de bulamadım 2 yıldır issizim ve cok bunaldım komşumuzun kızı daha hiç beklemeden atandı onu örnek gösteriyorlar şimdi o kız koltuk takımı almış annesine bu da yalan babası almış ama kız almış gibi gösteriyorlar bu da ailem de bak bu atandı ailesine yardım ediyor diyor işe de giremediğim için ozguvenim tamamen düştü kendim bir şey olmaz diyorum olumlu düşüneyim yine olmuyor moralim bozuluyor bir komşumuzun kızı torpille atandı şimdi onun çocuğu da down sendromlu kuzenim geldi ahın tuttu dedi ne konuda dedim beddua ettin diye oysa ki tüm torpille giren kişileri Allaha havale ediyorum ki benim gibi olanlarda dua ediyordur Allah belalarını versin diye ama o kız bile ailemin gözünde çok iyi ama ben ders çalışmaktan kafami bile kaldırmıyorum çok çalışıyorum artık zihnim bilr almıyor kendimi 100 yaşında hissediyorum geçenlerde tekirdag valiliğinde mulakatim vardı 70 puan mülakat geçme notu bana verdikleri 69.90 vermişler o kadar zoruma gitti ki ailem bile ankaradan tekirdaga boşuna yollamış boşuna masraf ettik zoruma gidiyor artık iş e de giremiyorum olmuyor yoruldum artık
Kolaysa gelin siz atanın deyin ve kimseyi takmayın ya valla gına geldi bu milletten her konuda fikirleri var herkesin ama bir bk yaptiklari yok.....aileniz içinse güzellikle anlatın durumu anlamalarını sağlayın hassas olduğunuzu anlatın..Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldım ki anlatamam 22 yaşındayım ve kendimi başarısız hissediyorum çabalıyorum olmuyor ne kadar cabalasam da olumsuz çevrem atanamadım diye üzerime geliyor iş de bulamadım 2 yıldır issizim ve cok bunaldım komşumuzun kızı daha hiç beklemeden atandı onu örnek gösteriyorlar şimdi o kız koltuk takımı almış annesine bu da yalan babası almış ama kız almış gibi gösteriyorlar bu da ailem de bak bu atandı ailesine yardım ediyor diyor işe de giremediğim için ozguvenim tamamen düştü kendim bir şey olmaz diyorum olumlu düşüneyim yine olmuyor moralim bozuluyor bir komşumuzun kızı torpille atandı şimdi onun çocuğu da down sendromlu kuzenim geldi ahın tuttu dedi ne konuda dedim beddua ettin diye oysa ki tüm torpille giren kişileri Allaha havale ediyorum ki benim gibi olanlarda dua ediyordur Allah belalarını versin diye ama o kız bile ailemin gözünde çok iyi ama ben ders çalışmaktan kafami bile kaldırmıyorum çok çalışıyorum artık zihnim bilr almıyor kendimi 100 yaşında hissediyorum geçenlerde tekirdag valiliğinde mulakatim vardı 70 puan mülakat geçme notu bana verdikleri 69.90 vermişler o kadar zoruma gitti ki ailem bile ankaradan tekirdaga boşuna yollamış boşuna masraf ettik zoruma gidiyor artık iş e de giremiyorum olmuyor yoruldum artık