• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atanamamak ve cevre baskisi

torpilim yoktu, oturdum kpss çalıştım, atandım. onun torpil vardı oldu vs sözleri size sadece sinir yükler ve motivasyonunuzu kaybettirir. bende başta o şekilde konuşurdum... babam bi gün çok kızdı... hadi 100 kişiden yarısı torpille atansın.. diğer yarısının içine gir sende. otur çalış dedi...

onun yerine oturup çalışın... diğerleri 1 çalışırken siz 2 çalışın... atanırsınız.
Tabiki öyle ama ben olumlu düşüneyim zaten memur olmasam da iyi yerlere gelirim desem de çevrem ailen hep baskiliyor ders çalışıyorum işe yaramıyor ki zaten demeleri beni sinir etmeye başladı

kızı torpille atandı şimdi onun çocuğu da down sendromlu kuzenim geldi ahın tuttu dedi
Ne kadar kotu bir dusunce tarzi ,ne kadar
kotu kalbiniz var .

Ne yani siz 90 puan yaptınız da mi atanmadiniz? Size ne milletten . Kıskançlık yapacağınıza oturun ders çalışın bence

Öyle olmuyor emin olabilirsiniz beddua etmiyorum ama hakkım varsa da çıksın inşallah diyorum çünkü benim canım yanarken onlar kusura bakmayın zevk içindeler
Benim kuzenim de 4 senedir öğretmenlige atanmaya çalışıyor ama nasip işte Allah ol demeden olmuyor bazı şeyler tamamen kaderkimsenin hakkı kimsede kalmaz umarım herşey gönlünce olur

Çok haklısınız ama kendimi 22 yaşında hissetmiyorum artık ayrıca beddua etmek çok farklı torpil ile giren çevrem de çok ve cok baskı görüyorum

Görüp görmemeniz sizin sorununuz kimlikle 22 yaşındasınız ve 22 yaşında biri yeni 4 yıllığı bitirmiş oluyor bu ne acele? Ayrıca baskı bi yerde iyidir baskı olmasa kimse çalışmazdı,

Torpil ayrı bi konu engel olamazsınız siz de torpilsiz puanla atama yapan yerleri yazın

Ayrıca bir insanın çocuğunun down sendromlu olması bedduadan olmaz, ne hak yiyenler yolsuzluk yapanların cocukları sapa sağlam, insanların imtihanlarını size yaptıkları haksızlıklardan ötürü görmeniz çok sığ bir düşünce, zamanında saman tv de sırlar dünyası vardı orda da böyle bir kişiye kötülük yaptığı için hayatları allak bullak oluyordu onu izleyenler de öyle sanıyordu ordan kaldı heralde bu sığ düşünce,

O zaman siz de atanamadınız size kimin bedduası dokundu ? Saçma sapan düşünceler bunlar

Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldım ki anlatamam 22 yaşındayım ve kendimi başarısız hissediyorum çabalıyorum olmuyor ne kadar cabalasam da olumsuz çevrem atanamadım diye üzerime geliyor iş de bulamadım 2 yıldır issizim ve cok bunaldım komşumuzun kızı daha hiç beklemeden atandı onu örnek gösteriyorlar şimdi o kız koltuk takımı almış annesine bu da yalan babası almış ama kız almış gibi gösteriyorlar bu da ailem de bak bu atandı ailesine yardım ediyor diyor işe de giremediğim için ozguvenim tamamen düştü kendim bir şey olmaz diyorum olumlu düşüneyim yine olmuyor moralim bozuluyor bir komşumuzun kızı torpille atandı şimdi onun çocuğu da down sendromlu kuzenim geldi ahın tuttu dedi ne konuda dedim beddua ettin diye oysa ki tüm torpille giren kişileri Allaha havale ediyorum ki benim gibi olanlarda dua ediyordur Allah belalarını versin diye ama o kız bile ailemin gözünde çok iyi ama ben ders çalışmaktan kafami bile kaldırmıyorum çok çalışıyorum artık zihnim bilr almıyor kendimi 100 yaşında hissediyorum geçenlerde tekirdag valiliğinde mulakatim vardı 70 puan mülakat geçme notu bana verdikleri 69.90 vermişler o kadar zoruma gitti ki ailem bile ankaradan tekirdaga boşuna yollamış boşuna masraf ettik zoruma gidiyor artık iş e de giremiyorum olmuyor yoruldum artık
Daha bu yaşta bu kadar umutsuzluk biraz fazla değil mi
Kendini başkalarının hayatlarıyla kıyaslama, elinden geleni yapmaya devam et inşallah en güzeli olacak

Torpillilere beddua etmek yerine çalışma saatlerinizi mi artırsanız? Daha çok mu çabalasanız? Kimi bi okumada anlar yüksek puan alır kimi saatlerini harcar bu böyledir. Eksiğiniz ne önce onu düşünün beddualarla daha çok yıpratırsınız kendinizi. Ülkemiz genel olarak adaletsiz zaten. Annem okulda temizlik görevlisi olmak istediğinde bile torpil gerekiyor dediler işkurun kurasında adını bile koymamışlar hiç. Hiçbir mesleği küçümsemem asla yanlış anlaşılmasın ama temizlik görevlisi, çaycı olarak bile ben anneme ciddi ciddi iş bulamamışken kpss de çokta şaşırmıyorum. Sizde sizi isteselerde engelleyemeyecekleri bir puan, hazırlıkla çıkın karşılarına. Sözleşmeli iş ilanları çok oluyor kariyer kapısında onlara başvurursunuz. Hayat kin tutmak, nefret için çok kısa gerçekten.

Torpillilere beddua etmek yerine çalışma saatlerinizi mi artırsanız? Daha çok mu çabalasanız? Kimi bi okumada anlar yüksek puan alır kimi saatlerini harcar bu böyledir. Eksiğiniz ne önce onu düşünün beddualarla daha çok yıpratırsınız kendinizi. Ülkemiz genel olarak adaletsiz zaten. Annem okulda temizlik görevlisi olmak istediğinde bile torpil gerekiyor dediler işkurun kurasında adını bile koymamışlar hiç. Hiçbir mesleği küçümsemem asla yanlış anlaşılmasın ama temizlik görevlisi, çaycı olarak bile ben anneme ciddi ciddi iş bulamamışken kpss de çokta şaşırmıyorum. Sizde sizi isteselerde engelleyemeyecekleri bir puan, hazırlıkla çıkın karşılarına. Sözleşmeli iş ilanları çok oluyor kariyer kapısında onlara başvurursunuz. Hayat kin tutmak, nefret için çok kısa gerçekten.
Bide şöyle bisey var ki, torpille girenlerin Allah belasını versin vs vs diye beddua edenler, bi torpil bulsa paçasına yapışırlar eminim ki.

Bir de her beddua nın karşılığı neden olsun? Bazı olayların zaten olacağı vardır.konu sahibi daha çok çalışacak dldinecek. Başka yolu mu var?

26 yaşında atandım. Atanana kadar neler çektim nerelerde çalıştım çok ümitsizliğe kapıldım ama bırakmadım hiç. 22 çok erken

25 yasinda atandım esim 37 yaşında şu anda kpss çalışıyor ve ikinci üniversitesini okuyor 22 yas umutsuzluk için çok erken
Down sendromlu cocuk hakkındaki yorumunuz da hos degil bence o daha çocuk niçin ailesinin yanışıyla bir tutuyorsunuz ki

İşte bedduanın dönüp dolaşıp geri sahibini bulacağını düşünmek yerine '' ahım tuttu '' diyerek mazlumun ahı olduğuna inandırmış kendisini.
Naz hanım ben ahım tuttu demiyorum demem de zaten emin olabilirsiniz ki onu da ben demedim kuzenim dedi ahın tuttu diye bence yazdığımı tekrar okuyun lütfen beddua ettim diye hep demiyorum hergun o gün de üstüme geldiler bir kez ettim bu yani ve orada kuzenim de vardı bu şekilde algılaması yani ben mazlum demiyorum ki benim de günahlarım vardır tabi sizin de olduğu kimse kusursuz değil bu dünyada

26 yaşında atandım. Atanana kadar neler çektim nerelerde çalıştım çok ümitsizliğe kapıldım ama bırakmadım hiç. 22 çok erken
Tebrik ederim hayırlı olsun ben de bırakmak istemiyorum çok çalışıyorum günde 3 saat uyuyorum öyle çalışıyorum emin olabilirsiniz sadece o baskı benj çok sınavda etkiliyor ya bu seferde kötü alırsam ya olmazsa ki kpss den bu sene 85 puan aldım ama umudum hiç yok bu beni etkiliyor

Merhaba arkadaşlar o kadar bunaldım ki anlatamam 22 yaşındayım ve kendimi başarısız hissediyorum çabalıyorum olmuyor ne kadar cabalasam da olumsuz çevrem atanamadım diye üzerime geliyor iş de bulamadım 2 yıldır issizim ve cok bunaldım komşumuzun kızı daha hiç beklemeden atandı onu örnek gösteriyorlar şimdi o kız koltuk takımı almış annesine bu da yalan babası almış ama kız almış gibi gösteriyorlar bu da ailem de bak bu atandı ailesine yardım ediyor diyor işe de giremediğim için ozguvenim tamamen düştü kendim bir şey olmaz diyorum olumlu düşüneyim yine olmuyor moralim bozuluyor bir komşumuzun kızı torpille atandı şimdi onun çocuğu da down sendromlu kuzenim geldi ahın tuttu dedi ne konuda dedim beddua ettin diye oysa ki tüm torpille giren kişileri Allaha havale ediyorum ki benim gibi olanlarda dua ediyordur Allah belalarını versin diye ama o kız bile ailemin gözünde çok iyi ama ben ders çalışmaktan kafami bile kaldırmıyorum çok çalışıyorum artık zihnim bilr almıyor kendimi 100 yaşında hissediyorum geçenlerde tekirdag valiliğinde mulakatim vardı 70 puan mülakat geçme notu bana verdikleri 69.90 vermişler o kadar zoruma gitti ki ailem bile ankaradan tekirdaga boşuna yollamış boşuna masraf ettik zoruma gidiyor artık iş e de giremiyorum olmuyor yoruldum artık
Bacım ben 25 yaşındayım atanamadım öğretmenim evde durdukça köreliyorum benden de bagetleri var yaşın daha genç senin yaşında lisans anca bitiyor zaten dert etme vardır bi hayır

25 yasinda atandım esim 37 yaşında şu anda kpss çalışıyor ve ikinci üniversitesini okuyor 22 yas umutsuzluk için çok erken
Down sendromlu cocuk hakkındaki yorumunuz da hos degil bence o daha çocuk niçin ailesinin yanışıyla bir tutuyorsunuz ki
Ya işte ben anlatamıyorum işte dedim ki o gün ailem benim çok üstüme geldi ona yönelik demedim kuzenim de işte senin yüzünden diyince şok geçirdim benim yüzümden se herkes ediyor atanmadığı için torpil yüzünden adaletsizlik yüzünden

Tebrik ederim hayırlı olsun ben de bırakmak istemiyorum çok çalışıyorum günde 3 saat uyuyorum öyle çalışıyorum emin olabilirsiniz sadece o baskı benj çok sınavda etkiliyor ya bu seferde kötü alırsam ya olmazsa ki kpss den bu sene 85 puan aldım ama umudum hiç yok bu beni etkiliyor

85 çok iyi bir puan. Yanıma bir kız atanda mülakatla aynı puanınız. Etrafınızdaki olumsuzluklara odaklandıkça olumsuzu çekiyorsunuz. Ben hep atandığımı hayal ettim inandım. Hiç olumsuz düşünmedim. Zor ama önce bunu başarmanız gerek. Anneniz atanamadın dedi diye ölmezsiniz. Velhasıl torpil diyenler .. torpilsiz çok atanan var tanıdığım. En başta ben

Back
X