Atanamamaktan daha büyük dert var mı: (

Ben hep atanır devlette çalışırım diye düşünüyordum ama artik beklemek istemiyorum bu sene yine kpss 'de şansımı deneyeceğim bir yandan da her ihtimale karşı kendime bir is bulmak istiyorum.sinav temmuzda son umut şansımı deneyeceğim

Ne öğretmenisin? Alana göre çözüm sunalım.

Inşallah tek derdim bu olur ve bir an önce atanır bu dertten de kurtulurum:)Siz atandiniz mi.cok saolun mutlaka söylediğinizi yapacağım cv hazırlayayım: )

Devlet ücretli öğretmenliğe başvurdum dönüş yapılmayınca bende özeli düşünmeye başladım

Hocam başka bir alanda uzmanlasmaniz lazım. Büyük sehirlerdeyseniz iş bulmanız kolay olur. En basitinden iş sağlığı ve güvenliği kursları var. buradan alacağınız serfitika ile iş bulabilirsiniz. Sizin alan ile ilgili olabileceğini düşündüğüm (ama araştırmanız lazim cok emin degilim) gis - Cografi bilgi sistemleri. Anadolu üniversitesinde sanırım 2 yıllık açık öğretim programı var. Sınavsız kayıt olabiliyorsunuz.

En kötü PTT, banka vve memur alımlarını takıp edebilirsiniz. Sekreterlik vb işlere başvurabilirsiniz. Kendinize uzmanlasmak istediginiz bir alan secip mesela insan kaynaklari, kalite yönetimi vb gibi o alanlarla ilgili eğitimlere gidebilir sertifika alabilirsiniz.

Kurumsal firmaların kendi kadrolarını eğitmeleri için elemanları oluyor. Eğitimci kimliğinizle o tur islere basvurabilirsiniz. Mesela çağrı merkezi elemanlarına stresle başa cikma egitimi veriyorlar. Ya da saha satis personeline zaman yonetimi vb gibi. Eğitmen olarak kariyer.net de arama yapın.

Bu sene tekrar kpss 'ye girececegim olmazsa başka seçenekleri düşünmek gerekiyor artık .bir yandan yaşta geçiyor

ücretli öğretmenlik adi altinda iletisim iktisat mezunlari ingilizce matematik dersine giriyor bence bu daha vahim...

Cv nasıl hazırlanıyor diye sorunca da tuhaf olacak mi bilmem ama ben hiç is başvurusu yapmadım cv nasıl hazırlanır onu da bilmem hazırlayıp gidip kapılarını çalıp bu cv 'im iş başvurusunu için mi geldim diyeceğim bu aşamalardan bahsedebilir mısınız

Bu sene tekrar kpss 'ye girececegim olmazsa başka seçenekleri düşünmek gerekiyor artık .bir yandan yaşta geçiyor
girersin yasinda bisi yok. Daha gecende 36 yasinda atanmis biri yazdi buraya. Hicbir sey icin gec degil yeterki kazanmaya yonelik inancin olsun azmin olsun basarirsin

ücretli öğretmenlik adi altinda iletisim iktisat mezunlari ingilizce matematik dersine giriyor bence bu daha vahim...
Pedagojik formasyon almis insanlar kiz meslek lisesi ogrencileri kadar faydali olurlar herhalde.
Sizi alkışlıyorum :)eğitim fakültesi mezunuyum ve çocuklarla gerçkten çok iyi anlaşıyorum hatta çevreden herkes keşke okulöncesi ogretmenligi okusaydın diyolar bende isterdim açıkçası çünkü bana çok uygun birşey.

Inşallah tek derdim bu olur ve bir an önce atanır bu dertten de kurtulurum:)Siz atandiniz mi.cok saolun mutlaka söylediğinizi yapacağım cv hazırlayayım: )

Hayir ben ogrenciligimde dershanelerde calistim. Mezun olunca da ozel bir okulda basladim. Esimin ozel sektorde olmasi sebebiyle sehir degistiremeyecegimiz icin kpss dusunmedim. Calisma sartlarimdan da cok memnunum. Devlette olsam belki bu kadar huzurlu olmazdım.

Özel okula başvuru nasıl yapılıyor cv hazırlayıp is başvurusu için geldim mi diyeceğim ve cv nasıl hazırlanıyor is deneyimim yok

ben de yapmıştım bir ara cok da kozmik bir mesele degil yani. Ama elbette ki bu isin eğitimini almis insanlar kadar faydali olamayız.

ben de buna takılmıştım da herhalde mezun olduğu bölümü bilir diye düşündüm
Okuduğum bölümü yazmamak için genel olarak sosyal bilimler yazdım ama anlamayan çok olmuş.bir arkadaş hemen tarih mi coğrafya mi diye sordu anlayan anlıyor yani siz ne is yapıyorsunuz insan okuduğunu anlamaz mi

Lise coğrafya öğretmeniyim.lise sosyal bilgiler değil sosyal bilimler yazdım çünkü buraya her bilgimi yazmak istemiyorum.

Şimdilik en büyük derdiniz bu, iş konusunda yüzünüz güldüğünde (İnşallah yakındır)
yeni dertlere kucak açacaksınız.
Maalesef dünya derdi bitmiyor.

Atanırsınız iş ortamındaki mutsuzluk, evlenirsiniz kıymet bilmez bir koca,
en kötüsü sağlık sorunları en büyük derdiniz olabilir.

Her şey insanlar için.
Güçlü durun.
Atanmayı tek çıkış olarak görmekten vazgeçin.
Mutluluk belki hiç bakmadığınız yöndedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…