atanamamam ..evlenememem...ailemle yaşamaktan bunalmam

ben şu an iş bulamadigim için kpss çalışıyorum boş durmamak için ...başka yerlere de başvuruyorum ...

Biyolog olarak atanmak şu an için çok zor, keşke bu 4 senede aöf den başka bir bölüm okuyup deneseydiniz şansınızı. Formasyon almışsınız ama biyoloji öğretmenliği de iyi durumda değil diye biliyorum atama konusunda. Yabancı diliniz var mı? Not ortalamanız nasıl? Çok isteyerek severek okuduysanız bu bölümü ve bu alanda çalışmak istiyorsanız öyp ya da mebin yurtdışı burslarına başvurabilirsiniz. Yok puanım buna yetti bunu okudum diye okuduysanız başka alana yönelebilirsiniz. Kpssden kaç alıyorsunuz durum nasıl?

77 76 civari zaten deshaneye gitmiyorum evde kendim internetten ders izliyorum ...

kimsem yoktu yönlendirecek ..dershane hocam hastanede calisirsin yaz dedi bende yazdim ...pişmanim ama bu safhayi çoktan gectim

evlenmedinizmi ? ben iş olsun parasiz evlenilmez diye diye erteledim ... zaten memur degilsen degerlide degilsin bazilarina göre
parasız bir şey olmazda her parası olmayan sizin gibi fakülte bitirmiş insan memur olunca evlenecek diye bir kural yokki.bende memur değilim kaç defa da kpssye girdim.sen iş bul kendi ayaklarının üstünde dur kendine göre bir evde otur.abinde evi at çiftliğine çevirsin istediği atı oynatsın.bu konuda annen suçlu sonra bu zihniyetle yetiştirdiği abinde kendisine koşulsuz şartsız hizmet eden kadın aramaya çıkacak sonra annen gelinine kusur bulacak bir daha olaylar olaylar.al sana bir kk lık vaka daha.

77 76 civari zaten deshaneye gitmiyorum evde kendim internetten ders izliyorum ...
Dershaneye gitmeye gerek yok aslında, ben de kendim çalışarak iyi bir puan aldım. Öyle olumsuz şartlamayın kendinizi dershaneye gitmiyorum diye. Sayısalcısınız, matematik temeliniz vardır. Sınavın asıl puan getiren kısmı matematik aslında. Çoğu kişi yapamıyor çünkü. Ama dediğim gibi yüksek de alsanız bölümünüzün kadrosu çok az diye biliyorum. 4001 de avuç kadar artık. Patent firmalarına başvurdunuz mu hiç? Mühendislik ve fen fakültesi mezunları alıyorlar.

Çok zor Allah yardımcin olsun bol bol dua et insanın ailesiyle sinnanmasi zordur ve bende buna benzer süreçten gecmistim asla ve asla hiçbi arkadasima derdimi anlatmam tavsiyem sende anlatma yaşadığın şehir büyük bi sehirse şanslısın aslında
Rezzak olan Allah'tır o istedigi sürece herşey olur
Belki bilmedigin başka kapılar açılır

Abiniz sizi hiçbir şekilde ilgilendirmez ki.Herkes kendi seçimlerini yaşıyor. Sizin daha (kendi deyiminizle) hayatınızda gerçekleştirmek istediiğiniz hayalleriniz var.. Boşverin başkalarının hayatını. Kimseye de birşey anlatmayın.

yanlis anladiniz ben ailemden hicbir beklentiye girmedigim icin evlenmek istemiyordum ...memur olmasam da gelenler vardi ama ben işsizim nasil başkasina düğün yap derim ...birde birkac ortamda bulundum memur olan arkadaslarima bu var bu var dusunmezmsn diyorlar ...ben yanlarinda oturdugum halde bana kimse sormuyor ister istemez degersiz miyim bir kac kagit parcam yok diye dusunmeye basliyorsunuz

o firmalara bakmadim ama çogu yer deneyim istiyor

yaşadiğim yer küçük bana guluyorlar burda ne iş bulacaksin diye ...dişari gitsem kimse bana destek olmaz ki ben kimseye guvenmemeyi formasyon alirken ögrendim ...verilen sözlerin para söz konusu olunca tutulmadigini gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…