atanamamam ..evlenememem...ailemle yaşamaktan bunalmam

benim karsima cikmisti akrabamin bir tanidigiydi ...adam ilk gunden surekli mesaj atiyordu aşırı ilgilendi hemen mesafemi koydum kadinlar anlar ... adama iş buldugumu soyledim kurtuldum derken 1 ay sonra nasilsin diye mesaj atti ...midem bulaniyor tanidik deyince

Aynen anlıyorum seni o yüzden anne yada babanla git gorusmelere ve inancini yitirme calismak sana güç verecek emin ol dediğim sitelere bak derim

Güzel tavsiyeler gelmiş ama sanmıyorum konu sahibinin ücretli öğretmenlik için meb dolaşıp bilgi alacağını ya da banka sınavları için şehir şehir gezeceğini.

Bende atandim ama mutsuzum. Her şeyin hayırlısıni iste. Vakti zamanı gelince oluyor bsyler elinden geleni yap bu arada çabala mücadele et. Hayat hep bir mücadele.. İyi olcagini zannettiğin şeyler gerçekleşince çok da iyi olmayabiliyor. Umarım en güzeli olur senin için..

inanin hep hayirlisini diliyorum ...kim mutlu ki zaten ..

Konu Sahibi seni çok iyi anlıyorum ama senin bir sorunun var o da olumsuz ve kötü yönden bakmak hayata...
Bu bakış açını değiştir lütfen.
Ben de evdeyim sürekli 26 yaşındayım okul yeni bitti .
Kpss çalışıyorum şu an ve atamam sıkıntılı aynı senin gibi.
Ama senin gibi umutsuzluga düşmüyorum.
Güzel şeyler olacağına inanıp çıktım bu yola.
Eğer olumsuz şeylere takılıp durursam ne ders çalışabilirim ne de mutlu olabilirim.
Ayrıca evlenip ayrıldım ve genç yasimda çok acılar çektim.
Şimdi cooook mutluyum .
Çünkü biliyorum ki ancak ben kendime değer verdiğim sürece mutluluk benimle .
Sayılı dostlarım var.
Ha bazen ailemle de sıkıntıdaym.
Ama şükür ki olana bitene sukredip önüme bakıyorum.
Umutsuzluğa da düşüyorum bazen.
Fakat öğretmeniz diye illa atanacak değiliz .
Baktık olmuyo iyi bi iş olursa yaparız.
Kadere inan ve dua et .
Hiç olmadık yerden kapılar açılır .
Geçen hafta bi dersane bişey sormaya gittim hiç aklımda yoktu ve ne oldu biliyo musun is teklifi aldım.
Ama malesef reddettim çünkü bu yıl ilk defa kpss çalışacağım.
Diyeceğim o ki nerden nasıl Hayır gelir bilemezsin..
Bi kursa yazıl halk eğitim olur .....
Ben öyle yaptım bi sürü de arkdsm var.
İnan iyi geliyor sürekli evde değilsin.
Ha bide canım insanoğlu bu nankor

Herkes neyi hak ediyorsa öyle davran fazla samimiyete iyi niyet gerek yok.
Günlük tut telefona yaz içini Dök.
İnsanlara değil .

İkinci üniversite düşünebilirsiniz

Terapi falan aldınız mı yoksa kendi kendinize mi atlattıniz merak ettim kendime benzettim de

Aradigi halde is bulamayanlara inancim pek yok malesef.

Bende 16 yasindan beri calisiyorum. Iyi kotu bi cok is yaptim. Calismak isteyince is var.

Ama cidden sizin sinirleriniz cok gerilmis. Cok karamsar ve negatif bir enerjiniz var. biraz bu konuda aydinlanmaya calisin

Beni anlatiyorsunuz resmen..bilmeyen ne guzel evin bekar olmanin sorumlugunun olmamasinin tadini cikar ataninca bi omur caliscakmisim niye o kadar stres yapip kendimi yiprattim diyeceksin diyo ama bu insanin elinde degil ister istemez gelecegi hakkinda kaygilaniyo gercekten zor bi surec Allah hepimize en kisa zamanda hayirli kapılar acsin

Kız kardeşimde biyolog. İş bulamadı oda. Alanını değiştiriyor şimdi. Deli gibi ders çalışıyor. Geçtiği alanda en iyi olmak için. . 4 senede bir lisans daha okunurdu. O kötü bu kötü demeyin cidden kimsenin hayatı şahane değil ama iyi birşeyler yapmak için çabalıyoruz. Sizde hadi bir karar verin ve başlayın.

Herkesin farklı bir görüşü var.üniyi bitirince bende hayat doluydum. .. 4 yıl işsiz kalacaksın deseler inanmazdım ..belki sizin yerinizde olsam aynı şeyleri yazardım... iş beğenmiyor tarzı sozleri çok duydum iş bulun ozaman diyorum bulamıyorlar .... allah kimseyi benim durumuma düşürmesin..

Bende aynı dertteyim.Yaşamayan anlamıyor. Bende susuyorum
Bende aynıyım. Tüm.beni anlamayan arkadaşlarımdan da koptum gerçek yüzlerini görmüş oldum. Kendi dertleri olunca akil danisanlar sen bir kac kere dert anlat sus pus oluyorlar.Anlatmamak hatta irtibatı koparmak en iyisi böyleleri ile.

Ucretli öğretmenliğe başvurdum çıkmadı
Bir yerde kısmet arkadaşım çok sıkma canını. Bu şekilde olan çok genç var bende dahil
Hani mağazacılık yap falan diyorlar ya onu da bulamıyorum senin gibi başvurmadigim yer kalmadı. Ev uzak ya da ışte üniversite mezunu diye istemiyorlar.
Iş olmayinca es de bulunmuyor. Allah hakkımızda hayirlisini nasip etsin. Yılmamak lazım herşeye ragmen.

kimse inanmiyor işte ...dert anlatmaya beni ararlar ben baslayim hemen bosver diyorlar bende kimseyi dinlemiycem artik ...ya kardesimle kavga ettim iki dakika agladim yaninda ...benim kardeslerim boyle yapmaz falan demeye basladi kimse umursamiyor zaten

Bazi arkadaslar ucretli ogretmenlik icin kim meb meb gezecek su bu yazmislar. Yahu zaten internet uzerinden basvuruyorsun ogretmen ihtiyaci varsa siralama ile aliyorlar. Ha bazi yerlerde dayin varsa aliyorlar isletme mezununun sinif ogretmenligi yaptigini bile gordum normal ogretmenler beklerken. Yani her basvurana cikmiyor bu. Arkadaslar bir de soyle bakin bir insan uzuntulu karamsar negatif ruh haline burunmusse uzun suredir kotu bir seyler yasamistir ki zamanla boyle olmustur normalde insan neden boyle olsun. Ben de uzun suredir is ariyorum magazalardan tut kasiyerlige, tezgahtarliktan sekreterlige, markete oraya buraya her yere basvurdum 2 universite bitirmis biriyim kpss deniyorum olmuyor kismet demekki ama is secmiyorum bazen cidden her kapi yuzumuze kapaniyor bu da Allahin bize karsi sinavi diye dusunuyorum insallah hayirlisi ile bir ise baslariz Allah kimseye muhtac etmesin. Konu sahibi arkadasim derdini kimseye deme dostun uzulur dusmanin sevinir. Artik insanlar bananeci olmus kimse kimsenin sorununu umursamiyor herkes en buyuk sorun bende diyor. Bosver bizim yardimcimiz Allah olsun. Rabbim senin de gonlune gore versin...

sagolasin birilerinin beni anliyor olması beni sevindirse de ayni durumda olmakta uzuyor ...çunku ne kadar yiprandigimi biliyorum

Bence açıktan işletme okuyun. KPSS ile çok kadro acıyor. 4 yıl okusanız yas 30 olsa bile geç degil. Bu arada başka part time isler yapın. Kısmetin nerden geleceği belli olmaz. Benim mesela eniştem hep sağolun derim. İki yıllık gümrük isketme yazdırdı bana. Okul bitince de şanstan KPSS vardı. Kazandım ve atandım. Hayat bu ne zaman karşına ne fırsatlar çıkacağı belli olmaz. İns istedikleriniz gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…