Atanamayacak olmak

ilkyaz_susuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
60
60
3
39
2012 Türk Dili ve Edebiyati bölümü mezunuyum. Okurken formasyonumu da almistim. Atanacagima inancim sonsuzdu.. Alan sinavi gelince kendime guvenemedim .. Yillar suren bir birlikteligim vardi.. Evlenmek istedik evlendik.. Esim ogretmen dogu görevi yapiyor su an bulundugumuz yerde.. İlk sene ders calistm olmadi .. Bebek istedk ve rabbim aratmadi.. Simdi ise evli mutsuz ve cocukluyum.. Sürekli evdeyim .. Calisacak bir yer yok burda küçücük bir kasaba düşünün. Herkes kendi icine çekilmiş, genc nufus cok az.. İcime kapandim iyice gorusebileecegim kimse yok desem dogru olur.. Ders calismayi cok istiyorum ama bebekle mümkün değil... Annem yanima gelemez kardesim okulda.. Kayinvalide ile bir problemmimiz yok gelmek ve cocuga bakmak istiyor .. Lakin ben o gelince yine dort duvar arasinda var olan duzenimi de bozacagim üstelik sigara icyrm gunde bir iki onu da bilmiyor.. Ona biraksam cevre ilcelere dersaneye falan yazilsam dedim.. Arastirdim cevre ilcelrde dersane yok oralar da cok geri kalmis sadece lys kurslari var... Kendmi kapana kisilmis hissediyorum. Ya da kafese kapatilmis bir kuş gibiyim.. Ucmayi cok seven ama sanki asla bir daha ucamayacak olan bir kuş.... Burada daha 3 yilimiz dolmak zorunda... 3 yilda daha ne kadar saçlarim dökülecek? Daha ne kadar yalnizligin dibine vuracagim.. Üstelik yemek yemeyen altini aldirmayan gece uyumayan gündüz sürekli ağlayan ve disari cikmak isteyen bir bucuk yasinda oglumla , günleri nasil dolduracagim ? Bunaldim.. Ben ben değilim...

Anne olmak kolay degil.Once is sonra bebek olmaliymis ama bransin da bildigim kadariyla atamasi az olan bi alan.Evde calismayi dene.Iki yastan sonra oglunun bakimi kolaylasir.Sac dokulmeni hemen strese baglama dogum,emzirme anneyi tuketiyo.Kan degerlerine baktir.Bunalman cok normal ama en azindan bebegine kendin bakabiliyosun.Biraz buyusun umarim atanirsin da.

Zor bir bebek , esimle bakiyoruz insallah güzel dilekleriniz icin tesekkurler

Bu yazılanları sanki ben yazmışım gibi sizinle aynı şeyleri yasıyorum tek fark var benim kızın daha küçük.bende 2014 mezunuyum evlendim atanamıyorum.eşim her konusmada sürekli bundan dert yanıyo sanki ben hic calısmıyorum gibi.gecen yıl ne hallerde çalıştım hamile halimle gece yarılarına kadar çalıştım dersanedekiler bile acıyodu ama olmadı eşim bunları yok sayıyo atanamadıktan sonra bi önemi yokmuş.yeni tasındım küçük Bi ilçeye kimseyi tanımıyorum öyle yalnızım ki.kendimi çok çaresiz hissediyorum

Bu konuda eşim hassas oldugumu biliyor ve üzerime gelmiyor , ben dw hamile hamile ders calistim sekiz aylik sinava girdm ama olmuyor iste ayni hayati yasiyor gbiyiz

Bu konuda eşim hassas oldugumu biliyor ve üzerime gelmiyor , ben dw hamile hamile ders calistim sekiz aylik sinava girdm ama olmuyor iste ayni hayati yasiyor gbiyiz
Beni en iyi siz anlarsınız bu halde bile ses etmiyorum ama eşim öyle degil.senin yüzünden ev alamıyoruz tatile gidemiyoruzhep geri kalıyoruz diyip duruyor.bir kere bile ne hissettigimi sormadı hep kendi acısından bakıyo tamam oda haklı ama ben bos oturmadımki ne yapıyım olmuyo bazen öyle sinirleniyorum ki git atanan biriyle evlen diyesim geliyo

İlk baslarda benim esim de bana bu tip seyler soyluyordu ama o kadar keskin konusmuyordu , duygusal oldugumu bildiginden sesini cikarmiyor.. Benimki de su hocanin esi de atandi su da atandi cift maas aliyorlar falan diye bahsediyordu.. Ama ben her defasinda yüzüne vurdum ne kadar yanlis konuştuğunu.. O da uzatmadi

Ben sizin kadar cesaretli olamadım malesef o konuda hep alttan aldım ses etmedim öyle üzülüyorum ki

Arkadasım tarıh mezunuydu bes sene sınava gırdı kazanamadı bebegı oldu onlıne derl aldı ve suan ıkıncı senesı meslekte sen sanırım çokta ıstemıyorsun atanmayı bebegı bahane edıyorsun kayınvalıden gelse rahatundan olmak ıstemıyorsun
Bunları soylerken ıkı defa kpss gırmıs 85 üstü puan almış bırıyım ılkınde ozelde çalışıyordum 7 de evdeydım ıkıncısınde kamuda 6 da evdeydım sanırım bebek senın bukadar vaktını almaz
kv çagırma derım eşinin yardımıyla halledebılırsın ınan yeterkı ıste

Cok siki calismam gerek 85 üzeri almam icin surekli deneme ve test yapan vardir tabii .. Cok istyrm atanmayi .. Ama siki ders caliscak güçte ve psikolojide degilm

Rakıplerın basladı o zaman cocuguna bak ve onun için çalış ıkı maas gıren evde cocugun maddı anlamda daha rahat bı hayat yasayacak hatta maddıyatıda bosver tukenmış bıkmıs kendını kapana kısılmıs gıbı hısseden esı atanmıs ama kendısı atanamamıs kendını basarısız hısseden bı kadın ( bu tanımları sen kendın yaptın kendıne ) buyutmeyecek onu . basarılı,hayatın içinde olan bı kadın buyutecek eğer sen atanırsan
Sence cocugun hangısını hakedıyor

aynı durumdayım yakında işe başlayacağım ama mutlaka öğretmenliği deneyin,şu an öğretmen açığı çok fazla bir de tamgün eğitim geliyor, okadarokumusunuz emeklere yazıkolmasın

Çevrenizden birini bulun çocuğa bakacak haftada 3 gün 4 saatligine gelsin. Sizde yanında olun. Başka bir odada ders çalışın. Hem evde oldugunuz için güven problemi de olmaz. Kurs işinizi kolaylastirirmis ama madem yok online programlardan yararlanın. Kendinize bir program yapın ve ne olursa olsun uyun.
Bir de Eşinizin is arkadaşlarıyla aileli görüşebilirsiniz. Kimse mi yok en azından sohbet edecek hal hatır soracak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…