- 25 Haziran 2016
- 7.475
- 13.280
- 248
- Konu Sahibi ilkyaz_susuz
-
Sırf böyle yaptgı için harclık falan verse bile hep suçlu hissediyorum kendimi.hamile halimle hem dersaneye gidiyordum hem evde ders çalışıyordum hemde ücretli öğretmenlik yapıyordum sırf yuk olmamak için.puanım alan yüzünden baya duştu elimden geleni yaptım olmadı ama onun hic umrunda değil.ha bide her lafta para sıkıntısı cektigmizi soyluyo ama söz konusu onun ailesi olunca akan sular duruyor bana sorma gereği bile duymadan onlara veriyor.ben yine bişey demiyorum.zaten laf etsemde sen atansaydın diyo böyle bi psikolojik baskıyla nası olcaksaNasil bi baskidir bu ya esine sinir oldum kusura bakma.bende 4 senedir atanamadim tabi son 2 yildir sinava bile girmedim hamilelikti bebekti derken....herhalde sana sevgiliyken okul biter atanir hoppp para cepte diye bakiyordu.
Sırf böyle yaptgı için harclık falan verse bile hep suçlu hissediyorum kendimi.hamile halimle hem dersaneye gidiyordum hem evde ders çalışıyordum hemde ücretli öğretmenlik yapıyordum sırf yuk olmamak için.puanım alan yüzünden baya duştu elimden geleni yaptım olmadı ama onun hic umrunda değil.ha bide her lafta para sıkıntısı cektigmizi soyluyo ama söz konusu onun ailesi olunca akan sular duruyor bana sorma gereği bile duymadan onlara veriyor.ben yine bişey demiyorum.zaten laf etsemde sen atansaydın diyo böyle bi psikolojik baskıyla nası olcaksa
Bazen o kadar sinirleniyorum ki madem çalışan birini istiyosun git evlen dıyorum.neymiş o benim ev hanımı olmamı istemiyomus sanki ben çok istiyorum evde oturmayıKusura bakmayın da çok sinir oldum eşinize... Gerçekten madem öyle işi garanti biriyle evlenseymiş, hey Allah'ım...
Bazen o kadar sinirleniyorum ki madem çalışan birini istiyosun git evlen dıyorum.neymiş o benim ev hanımı olmamı istemiyomus sanki ben çok istiyorum evde oturmayı
sakın susma bundan sonra. siz ailesiniz artık. aileleriniz dış kapının mandalı. ailesine akan para sana gelince bitiyorsa, kocanın sevgisini sorgula bence.Sırf böyle yaptgı için harclık falan verse bile hep suçlu hissediyorum kendimi.hamile halimle hem dersaneye gidiyordum hem evde ders çalışıyordum hemde ücretli öğretmenlik yapıyordum sırf yuk olmamak için.puanım alan yüzünden baya duştu elimden geleni yaptım olmadı ama onun hic umrunda değil.ha bide her lafta para sıkıntısı cektigmizi soyluyo ama söz konusu onun ailesi olunca akan sular duruyor bana sorma gereği bile duymadan onlara veriyor.ben yine bişey demiyorum.zaten laf etsemde sen atansaydın diyo böyle bi psikolojik baskıyla nası olcaksa
palavra bence.Bazen o kadar sinirleniyorum ki madem çalışan birini istiyosun git evlen dıyorum.neymiş o benim ev hanımı olmamı istemiyomus sanki ben çok istiyorum evde oturmayı
Sırf böyle yaptgı için harclık falan verse bile hep suçlu hissediyorum kendimi.hamile halimle hem dersaneye gidiyordum hem evde ders çalışıyordum hemde ücretli öğretmenlik yapıyordum sırf yuk olmamak için.puanım alan yüzünden baya duştu elimden geleni yaptım olmadı ama onun hic umrunda değil.ha bide her lafta para sıkıntısı cektigmizi soyluyo ama söz konusu onun ailesi olunca akan sular duruyor bana sorma gereği bile duymadan onlara veriyor.ben yine bişey demiyorum.zaten laf etsemde sen atansaydın diyo böyle bi psikolojik baskıyla nası olcaksa
Hepi topu 3 sene için ne bu mutsuzluk canim neden kendine bunu yapıyorsun bebisin varmış zaten küçük çalışmayacaksın şehirde bile olsan kendin büyüt kreşe ver dershaneye git sadece 3 sene sonra zaman su misali zaten2012 Türk Dili ve Edebiyati bölümü mezunuyum. Okurken formasyonumu da almistim. Atanacagima inancim sonsuzdu.. Alan sinavi gelince kendime guvenemedim .. Yillar suren bir birlikteligim vardi.. Evlenmek istedik evlendik.. Esim ogretmen dogu görevi yapiyor su an bulundugumuz yerde.. İlk sene ders calistm olmadi .. Bebek istedk ve rabbim aratmadi.. Simdi ise evli mutsuz ve cocukluyum.. Sürekli evdeyim .. Calisacak bir yer yok burda küçücük bir kasaba düşünün. Herkes kendi icine çekilmiş, genc nufus cok az.. İcime kapandim iyice gorusebileecegim kimse yok desem dogru olur.. Ders calismayi cok istiyorum ama bebekle mümkün değil... Annem yanima gelemez kardesim okulda.. Kayinvalide ile bir problemmimiz yok gelmek ve cocuga bakmak istiyor .. Lakin ben o gelince yine dort duvar arasinda var olan duzenimi de bozacagim üstelik sigara icyrm gunde bir iki onu da bilmiyor.. Ona biraksam cevre ilcelere dersaneye falan yazilsam dedim.. Arastirdim cevre ilcelrde dersane yok oralar da cok geri kalmis sadece lys kurslari var... Kendmi kapana kisilmis hissediyorum. Ya da kafese kapatilmis bir kuş gibiyim.. Ucmayi cok seven ama sanki asla bir daha ucamayacak olan bir kuş.... Burada daha 3 yilimiz dolmak zorunda... 3 yilda daha ne kadar saçlarim dökülecek? Daha ne kadar yalnizligin dibine vuracagim.. Üstelik yemek yemeyen altini aldirmayan gece uyumayan gündüz sürekli ağlayan ve disari cikmak isteyen bir bucuk yasinda oglumla , günleri nasil dolduracagim ? Bunaldim.. Ben ben değilim...
Ay hiç farkında değilimKonu 2016 da açılmış
Hiç farketmedimKonu 2016 da açılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?