Atandığım an ailemi hayatımdan silmek istiyorum...

Evlenmek benim için çare değil,ben atanıp kendi ayakları üzerinde durabilen kardelenler yetiştirmek istiyorum.

Böyle düşündüğün sürece sırtın yere gelmez, çok mutlu ol inşallah. Güzel günler gör, annen de baban da umarım kendi kendilerine iyi olurlar ne diyeyim.

Bende çok şiddetli kavgaların olduğu bir anne babanin çocuğu olarak büyüdüm,annemi değiştirdim yıllar içinde şuan gayet iyiler
Sende öyle yapabilirsin.

Bunu yazdınız elinize ne geçti? Bir genç kızın hayatta var olmak için gösterdiği çabayı, motivasyonu kırınca elinize ne geçecek? Sizce bu hanımefendi atanmanın zorluklarını bilmiyor mudur?
Bunu artık umursamıyorum ben.Atanmak zor ama ben de kolay biri değilim diyorum kendime.

Merhaba KK'nın güzel kadınları,sinirlerim çok bozuk.Cidden isyan noktasındayım.Daha birkaç dk önce annemin yakasına yapıştım,ölmek mi istiyorsun diye.Sürekli babamla tartışıyor,annenler şöyle yaptı böyle yaptı diye.Babamda bir gün öldüreceğim seni diyor,cidden yapar da.Sinirlendiğinde gözü bir şeyi görmüyor,annem bunu biliyor.İnadına bugün yine tartışma çıkardı,tam ders çalışacağım ikisinin sesleri yükseldi.Artık cidden bıktım bu durumdan,atanıp gitsem ikisini de hayatımdan silmek istiyorum.Ne psikoloji bıraktılar ben de ne de özgüven.Lütfen çocuklarınızın yanında tartışmayın,onlarda bırakacağınız izleri düşünün.Onları ilerde ailemi silmek istiyorum noktasına getirmeyin.
Seni çok iyi anlıyorum. Benim de motivasyonum babamı silmekti. Ama annemi çok seviyorum. Hep beraber iş sahibi olduk ve annemi de babamdan kurtarıp o adamı hayatımızdan çıkardık. Evde çalışamıyorsan kütüphane vs de çalış ama çalış ve atan

Seni çok iyi anlıyorum. Benim de motivasyonum babamı silmekti. Ama annemi çok seviyorum. Hep beraber iş sahibi olduk ve annemi de babamdan kurtarıp o adamı hayatımızdan çıkardık. Evde çalışamıyorsan kütüphane vs de çalış ama çalış ve atan
Benimde motivasyonum babami silmekti. 2sini de sildim ama çünkü babamdan daha kötü annem var. Boyle sorunlu evlat yetistiriyorlar sonra basimizin çaresine bakmayı öğreniyoruz bakamiyoruz da bazen...

Sürekli öğretmenlik artık başka alanda olsun o kadar çok tanıdığım var ki evde olup atanamayan, doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulurmuş

Öncelikle öğretmenlik yapmak için illa atanmaya gerek yok... Lütfen böyle düşünmeyin :( kuzenim 4 sene atanmayı bekledi atanamayınca özel bi okulda çalışmaya başladı 2. Senesinden sonra da benimle eş değer maaş almaya başladı (ben devletteyim). Üstelik ek olarak fotoğrafçılık kursu açtı drama eğitimi vs de aldı baya aranan bir öğretmen oldu. 4 sene bekleyeceğime ilk senemde başlasaydım çok şey kaybettim diyor. Ama devletteki kadar rahat değil tabi ki çalışmak ve her daim iyi olmak zorundasınız kaldı ki devlette de öyle olmak gerekli ama bilindiği üzere ne yazık ki insanlar denetimin eksikliğinden yararlanıyor. Bence siz babanıza da annenize de rahatsız olduğunuzu açık açık söyleyin. Sorunu çözmelerini isteyin ve aralarındaki probleme karışmayın artık. Kendinizi de üzmeyin. Umarım mutlu olursunuz.

Back
X