- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi 777mutluluk
Anlıyorum canımBenim sorunum ders çalışamamak değil,aralarındaki sorunların benim psikolojimi bozması.
Ama şu an sadece sınava odaklanmaya çalış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum canımBenim sorunum ders çalışamamak değil,aralarındaki sorunların benim psikolojimi bozması.
Evlenmek benim için çare değil,ben atanıp kendi ayakları üzerinde durabilen kardelenler yetiştirmek istiyorum.
Kendimi çok zorluyorum ama moral falan bırakmıyorlar.Hem vize haftam hem kpss hem aile sorunları.Anlıyorum canım
Ama şu an sadece sınava odaklanmaya çalış
Keşke biraz anlayışlı olsalarKendimi çok zorluyorum ama moral falan bırakmıyorlar.Hem vize haftam hem kpss hem aile sorunları.
Öyle atanmak kolay mı yahu?
Bunu artık umursamıyorum ben.Atanmak zor ama ben de kolay biri değilim diyorum kendime.Bunu yazdınız elinize ne geçti? Bir genç kızın hayatta var olmak için gösterdiği çabayı, motivasyonu kırınca elinize ne geçecek? Sizce bu hanımefendi atanmanın zorluklarını bilmiyor mudur?
Umarım ben de yapabilirim bunu.Bende çok şiddetli kavgaların olduğu bir anne babanin çocuğu olarak büyüdüm,annemi değiştirdim yıllar içinde şuan gayet iyiler
Sende öyle yapabilirsin.
Bunu artık umursamıyorum ben.Atanmak zor ama ben de kolay biri değilim diyorum kendime.
Çok teşekkür ederim,inşallah.Hepimizin yolu,bahtı açık olsun.En güzelini yapıyorsunuz. Yolunuz, bahtınız açık olur inşallah. Hayırlısıyla atanırsınız.
İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz.Benim pek umudum kalmadı ama inşallah düzelirler.Böyle düşündüğün sürece sırtın yere gelmez, çok mutlu ol inşallah. Güzel günler gör, annen de baban da umarım kendi kendilerine iyi olurlar ne diyeyim.
Seni çok iyi anlıyorum. Benim de motivasyonum babamı silmekti. Ama annemi çok seviyorum. Hep beraber iş sahibi olduk ve annemi de babamdan kurtarıp o adamı hayatımızdan çıkardık. Evde çalışamıyorsan kütüphane vs de çalış ama çalış ve atanMerhaba KK'nın güzel kadınları,sinirlerim çok bozuk.Cidden isyan noktasındayım.Daha birkaç dk önce annemin yakasına yapıştım,ölmek mi istiyorsun diye.Sürekli babamla tartışıyor,annenler şöyle yaptı böyle yaptı diye.Babamda bir gün öldüreceğim seni diyor,cidden yapar da.Sinirlendiğinde gözü bir şeyi görmüyor,annem bunu biliyor.İnadına bugün yine tartışma çıkardı,tam ders çalışacağım ikisinin sesleri yükseldi.Artık cidden bıktım bu durumdan,atanıp gitsem ikisini de hayatımdan silmek istiyorum.Ne psikoloji bıraktılar ben de ne de özgüven.Lütfen çocuklarınızın yanında tartışmayın,onlarda bırakacağınız izleri düşünün.Onları ilerde ailemi silmek istiyorum noktasına getirmeyin.
Benimde motivasyonum babami silmekti. 2sini de sildim ama çünkü babamdan daha kötü annem var. Boyle sorunlu evlat yetistiriyorlar sonra basimizin çaresine bakmayı öğreniyoruz bakamiyoruz da bazen...Seni çok iyi anlıyorum. Benim de motivasyonum babamı silmekti. Ama annemi çok seviyorum. Hep beraber iş sahibi olduk ve annemi de babamdan kurtarıp o adamı hayatımızdan çıkardık. Evde çalışamıyorsan kütüphane vs de çalış ama çalış ve atan
annenizin piskolojisi bozuk. Kafayi esinin ailesine takmis. Bir piskologa mi goturseniz? Hatta kendiniz de gidin. İyi gelir.Anneme yardım etmek için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.İkisi de ben de sabır bırakmadı.