Atandığıma üzülen sevgili?

Kendi adıma konuşayım çok da uçmazdım aman aman
Ama böyle de ifade etmezdim
Ama ben sizi tanıyorum eski konunuzdan , uzak mesafe ilişkisi konunuzdan sizde duygusal yönü ağır basan biri değilsiniz bence. Genel kadın profilinden uzaksınız. Duygusal değil mantıksal bakıyorsunuz tüm konulara. İyidir belki burada üzülen binlerce kadını görünce

Kendini başarısız hissetmiştir. Hazır birmiş çok ta kurcalama bari. Kompleks geliştirip can sıkar. Keyfini çıkar durumunun. Bu arada tebrik ederim

Ya bu yazdıklarımı da kendimden yola çıkarak yazıyorum
Bencillik de duygu mesela sevinmemek de duygu kızmak da duygu

ama sanki kimse bencil değil herkes çok uçarmış gibi yazıyor şaşırıyorum sorun bende

Böyle adamlar sadece sırtında koca bir yük olur. Bencil biri devam edersen sana hayatı zehir eder. Sürekli melankolik hallerine katlanırsın, senide kendiyle beraber mutsuz eder. Aramaz yazmaz diyorsun, arar yazarda sadece senin Altan almana ve arama alışmış.

Bencillik güzel bir duygu değil ama , yani fazlası diyelim. Türk erkeklerinim aileleri için fedakar olduklarını iddia ederler ama inanılmaz benciller. Kk her okuduğum konuda bunu tekrar tekrar kanıtlıyor. Ailemle ilgilen , yemek yap, çocuğa sen bak, akrabalarımı eğlendir ara sor , işe git para da getir, ama benim işimden aşağı bir iş olsun, bankmatik kartını bana ver, krediyi sen öde, hamile kalamıyorsan ben dr a gitmem sen git, kg ver kendine bak, örtün veya açıl bakımlı ol, son örnek eğer ben atanmadıysam ne haddine benden önce iş bulmak gibi gibi...

İşte bu haddine meselesi değil aslında
Bu kendi hayatını daha fazla sorgulama meselesi
Kadınlar olarak beklentileri bekledıgımız duyguları mevcut duruma göre yüksek tutuyoruz

karşılanmanyınca mesela bu durumda adam şimdi ezik mesela
Ya bence adam da buradaki kadında normal duyguları yaşıyor

ama şu aşamadan bu ilişki olmaz o ayrı

O mutlu olmak zorunda değil, siz de mutluluğunuzla mutlu olacak kapasitesi bile olmayan bir adamla birlikte olmak zorunda değilsiniz. Kendi adına üzüntüsünü elbette anlarım da, insan sevgilisi adına sevinemiyorsa, çok fazla kendi odaklıdır. Demek ki kendi problemleri olduğu sürece, sizin ne yaşadığınızı pek önemsemeyecek. Önemli olan onun ne yaşadığı demek ki. O zaman kendi kendine sap gibi yaşasın gitsin. Çünkü aşk meşk ilişkileri iyi günü de kötü günü de paylaşabilmek üzerine kuruludur. Bu adamla ancak onun iyi ve kötü günlerini paylaşırsınız.

Ben de biraz geç atandım.O sürede çoğu arkadaşım işe başlamıştı.Arkadaşlarımdan her işe başlama haberi duyduğumda içim ezilirdi.Ama bu onları kıskandığım için değil kendimi yetersiz hissettiğim ve kendi adıma gelecek kaygısındandı.Yani insan psikolojisi ister istemez etkileniyor.Amma velakin bunu arkadaşlarıma hiçbir zaman yansıtmadım."Çok sevindiğimi dile getirip darısı başıma" derdim.Onlar da Amin dediklerinde bütün kötü his uçar gider ve geriyr sadece mutluluk kalırdı.

İnsan psikolojisi derken sevgilinizin hafif bi burukluk yaşamasını anlayabilirdim.Ama sevinmek zorunda mıyım,benim için bişi değişmedi vs demek gerçekten çok ağır bir cümle.Bence erkek arkadaşınız psikolojik yardım almalı, işsizlikten depresyona girmiş.Hem yardım almalı hem de söylediği cümlenin yanlış olduğunu fark edip sizden özür dilemeli.Anlık ters tepki verse de insan sakince düşününce doğruyu bulmalı.Eğer özür falan dilemezse ve kendini haklı görmeye devam ederse bence ilişkinizi bir daha gözden geçirin.Çünkü bu tıynetteki biri ilerde işe başlasa da eğerr siz ondan daha fazla kazanır ya da başarılı olursanız bunu da size zehir eder.

Umarım hatasını anlar,özür diler ve işsizlik psikolojisini atabilmek adına yardım alır.

Bence o iletişim kurana dek siz bişi yazmayın.Sizlik bi hata ya da farklı bi durum yok ki adım atasınız.Bu sefer kendini hatasız görmeye devam eder.

mutlu olmak zorunda mıyım senin hayatın kurtuldu demiş... bunu kadın arkadaş da söylese hayatımdan çıkartırım. benim hayatımın kurtulması seni neden mutsuz ediyor. Sevgili olmamızın temel sebebi ne sevgi değil demek ki başka bişey ortak işsizliğimiz dramatik acınası halimiz bizi bir arada tutan. sevgilimsin ama ben mutluyum sen değilsin. ya ne güzel oldu ama kendimi daha da kötü hissettim ya beni bırakırsan dese , bana destek olmaya devam eder misin dese. genç bir erkeğin 2 yıl işsiz durması da mantıksız zaten, kpss mi çalışıyorsun gider satış temsilciliği yaparsın parttime çalışırsın. yok özel sektörde ilerleyeceksin 0 dan başlamak gerek bilindiği üzere. evde yat yuvarlan iş bulana çemkir

benim takıldığım kısım "senin hayatın kurtuldu" demesi. evlilik düşünmüyoruz uzun zaman yazmışsınız, olabilir ama ilişki içinde olmak da hayatı beraber götürmektir. bunca zaman atama beklerkeni sevgiliniz iş ararken hayatı bir şekilde beraber götürmüşsünüz, siz atanınca sadece "sizin hayatınız oldu ki ?
psikolojik yönden bitik olması normal ama bu cümle gene de rahatsız edici.

Ben yanlış dille ifade ettıgını söyledim
Bir şey yazıcam da konu sahıbını kırarım diye yazmıyorum
Bu evde yat yuvarlana
Şuan türkiyenın durumu malum diyerek konuyu kapatıyorum

ben sadece evde yatıp yuvarlandığını dusunmuyorum

Istikbalinize, refahiniza, hayatinizin kurtulmasina "benim icin degisen bir sey yok" diye bakan bir insani hayatinizda tutmayin.

Rizeye gidecek olan siz miydiniz? Birisi atandim yazinca ben burdan seviniyorum.

Istikbalinize, refahiniza, hayatinizin kurtulmasina "benim icin degisen bir sey yok" diye bakan bir insani hayatinizda tutmayin.

Rizeye gidecek olan siz miydiniz? Birisi atandim yazinca ben burdan seviniyorum.

Evet o benim :)
Bende zaten yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum ama hanımlar doğru düşündüğümü teyit ettiler zaten. Haksızlık etmiyorum demek ki.

Çeşitli işlerde çalıştı iki sene boş oturmadı zaten. Ama alanında çok hırslı ve işini seven biri olduğu halde çıkış yolu hiç bulamadı başvurularına özel sektörde dönen olmadı. Çok destek oldum ama aynı desteği şu an göremediğim için uzaklaştım bende.

Bende zaten konuşma tarzından dolayı böyle kırıldım ve uzaklaştım. Anlamaya çalıştım aslında ama anlamama müsade etmeden kötü sözler sarf etti bende bıraktım ipin ucunu.

Ülkede elbette işsizlik var, ama iki sene konu sahibi üslubumdan pek hoşlanmadığı için benimle muhatap olmuyor. iyi bir bölümden mezun oldu dedi. sordum ama bölümü söylemedi. evet durum kötü ama yine de iş bulunuyor. az para sürünme süreci vs hoşlanmıyordur o kısmına yorum yapamam. bu ülkede yaşıyoruz durumlarda bu maalesef. kaldı ki insanların işten çıkarıldığı süreçte iş bulmuş sevgilisi , pandemi olmasa atanamayacaktı belki. sanırım atanamamasına aşık olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…