Atandığıma üzülen sevgili?

Sizin adınıza sevinirse kendi için üzülecek :) hayatını kurtardı beni istemeye ildir, beni bırakabilir. Ailesi beni istemeyebilir diye düşünüyor olabilir. Bizim erkeklerimiz biraz kompleks var. Çalıştırmak bile istemiyorlar eşlerini.

Biraz ara verin ondan bir adım bekleyin. Sizin bu durumda üzülecek birşeyiniz yok tabiki yolunuzu çizeceksiniz.

Başarını desteklemeyen bir erkekten uzak dur

Kendi atanamadığı için üzülmüş belki de kıskandı seni sonuçta artık atandın cebinde paran olcak
Yeni arkadaşların iş ortamın olcak bunlar için kıskanmış olabilir
Senin hayatın kurtuldu derken bide siz evlilik planı yapmıyormusunuz

O atansaydı siz ne yapardınız onun adına sevinir mi atandıysan napıyım benim 2 yıldır psikolojim bozuk mu derdiniz?

İki üç gün önce tercihler açıklamadan bana zaten işe girince beni bırakırsın benimle şu an vakit geçiriyorsun falan deyip durmuştu. Ama yine de böyle konuşmasını gerektirmez ki.

Ben havalara uçsun demedim ki zaten. Üstelik onun durumunu bildiğim için sadece açıklandığını ve sonucunu söyledim tebrik etti uzatmadım bende. Sevgi belirtisi bile göstermedim. Konuyu açan ve uzatan o oldu. Bu sözleri söylemesini haklı çıkarmaz bence.

Sakinim aslında ve onu da anlıyorum. Ailesi de hep köstek oldu aşağıladı çalışmıyor diye. Ama benim yapabileceğim bir şey kalmadı artık. Yüzsüz gibi bana umrunda olmadığım mesajını veren birine yazamam.

Zaten sonuçlar açıklanmadan tribe girmişti beni artık istemezsin beni bırakırsın falan diye. Bende anlam verememiştim saçmalama falan demiştim. En son da bu olay patlak verdi işte.

Zaten sonuçlar açıklanmadan tribe girmişti beni artık istemezsin beni bırakırsın falan diye. Bende anlam verememiştim saçmalama falan demiştim. En son da bu olay patlak verdi işte.
Kompleks yapmis.Boyle bir adamla asla mutlu olamazdin inan bana.Bugun buna kompleks yapar yarin kulturune kompleks yapar sonraki gun parana yapar.Ama yapar bu tarz adamlardan hayir gelmez.

Evet son bir kaç yorumdur sizin gibi doğru düşünen hanımlar var çünkü gerçekten böyle demişti sonuçlar açıklanmadan önce, beni artık istemezsin beni bırakırsın falan diye.

Evet artık beni istemezsin bırakırsın bile dedi kaç defa.
Uzun bir süre evlilik düşünmüyorduk. Üç beş sene en azından.

Bence sevinmesi lazım tabi kendi durumunu düşünüp içi birazcık burkulabilir ama illa yansıtması da gerekmiyo. Nezaketen en azından tebrik edebilir. Yani senin mutluluğunu bence paylaşması gerekiyordu. İlerde evlenseniz senin her başarına, benim niye yok sevinmek zorunda mıyım diyecek yani? Bunu 2 senedir işsiz biri olarak yazıyorum. İşsizlik psikolojisi çok zor evet bazen insan baskalarının başarılarını görüp benim niye olmuyo diyebiliyor malesef ama yine de biri benimle işe girdiğini paylassa tebrik ediyorum adına sevindim darısı basıma diyorum. Ki sen onun sevgililisinin, kimbilir nekadar sevindin atandım diye, o sevincine çomak sokmuş. burda bu kişi nezaketsizliğini göstermiş. Ufak şeyler karakteri gösterir bence

O zaman o yüzden sevinmemis ondan önce gideceksin yalnız kalacaksın diye

ben de 1,5 yıl işsiz kaldım bu dönemde işe giren çok yakın arkadaşlarım oldu hiçbirine trip atmadım, onların nasibinde varmış benim nasibimin günü gelmemiş diye düşündüm.
İşsizlik psikolojisi zor ama sevgilisinin attığı tribi maalesef normalleştirmiyor. Karşısında maalesef ciddi bir ilişkiyi yürütmekten uzak olgunlaşmamış bir erkek var. Bu kız şimdi hiçbirr şey yokmuş gibi arayıp alttan alırsa bu ilişkide zerre kadar değer görmez...

Boşver, atanacaksın şimdi Kim bilir nereye.. O Bir yerde sen Bir yerde kalacaksın. Yeni bir çevren olacak vs. Bu ilişki yürümez gibi geldi. Şimdi açsan özür dilesen ne değişecek. Bir erkek olarak kendini ezik hissetmiş. Söyleyip bıraksan iyiymiş, sanki biraz üzerine gitmekle hata yapmışsın gibi geldi. Erkeklik gururuna dokunmuş zaten sen de hafiften üzerini kazımışsın.
Bu arada tebrikler, hayırlı olsun

Aslında ben bir şey demedim ona. Kendi benimle böyle konuştu. Acaba diyorum atanmadan önce bana sen atanınca beni bırakırsın diyordu ondan mı böyle yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…