Atandığıma üzülen sevgili?

Bu arada siz de haklısınız bunları ona dönün diye yazmıyorum ikinizde çok normal duygular içindesiniz
Sadece hayatlarınız artık farklı bölümlerde siz sakın iletişime geçmeyin

Ben de onu yazacaktım pandemi olmasaydı yu hayat bazen şanstır

Kendini başarısız hissetmiştir. Hazır birmiş çok ta kurcalama bari. Kompleks geliştirip can sıkar. Keyfini çıkar durumunun. Bu arada tebrik ederim

Çok teşekkür ederim.
Akışına bıraktım zaten. Sadece bir ara acaba mı oldum üzüldüm ama buraya bunun için yazdım zaten. Herkes de bana hak veriyor.

Bu arada siz de haklısınız bunları ona dönün diye yazmıyorum ikinizde çok normal duygular içindesiniz
Sadece hayatlarınız artık farklı bölümlerde siz sakın iletişime geçmeyin

Çok haklısınız bende zaten onu hala anlıyorum çünkü ne yaşadığını biliyorum bende yaşadım. Üstelik şöyle bir gerçek var erkekler ve kadınlar bu konuda farklı erkekler daha çok stres yapıyor. Üstelik onun ailesi benim ailem gibi destek çıkan bir aile değil aksine köstek oluyorlar hep ve işe yaramaz olduğunu dile getiriyorlar. Bende bu yüzden burdan destek almak istedim acaba çok mu abarttım onu da anlamalı mıydım dedim.

Hoşlanmadığım için değil herkese cevap vermeye çalıştığım için karşılık vermedim. Yoksa belirttiğim gibi kendisi çeşitli işlerde çalıştı alanında bir sürü iş başvurusu yaptı fakat dönen olmadı üstelik güzel bir devlet okulundan mezun. Ama onun asıl problemi ailesi. benim ailem çok destekliyi ve anlayışlı oldu şimdiye dek. Ama onun ailesi hep köstek oldu ve işe yaramaz olduğunu sürekli dile getirdi. Bu nedenle aslında onu adına da üzülüyorum.

Yinede senin için mutlu olması gerekirdi kısacası erkek manipülasyonu yapmış sana kendini suçlu hissetirmiş

Benim hala vicdanım rahat aslında. Haklı olduğumu biliyorum ve keyfim çok yerinde iki senedir bu günü bekliyordum çünkü. Ama bir yandan ona da üzülüyorum çünkü ailesi benim ailem gibi değil sürekli ithamda bulunup eziyorlar paran yok işin yok git çalış vs gibi.

bölümü ne ?

5 sayfa okudum ama göremedim ne mezunuymuş erkek arkadaş

Her ne olursa olsun senin icin sevinmeliydi kendi uzuntusunu baskasina yansitan egoist gibi o ne oyle insan sevinmese bile sevinmis gibi yapar

Dün erkek arkadaşımla film izliyorduk. Filmde 2 senedir işsiz bir çocuk vardı. Üniversiteden mezun olmuş iş bulamamış.
Dedim ki normal mi bu. Koskoca 2 sene. Yani 2 ay olur, 5-6 ay olur tamam da.
Erkek arkadaşım da evet anormal dedi. Ben öğrenciyken bile çalıştım kaç tane işte, hem de birden fazla kabul ediliyordum, ben seçiyordum hangisinde çalışsam diye.
Kusura bakmayın ama bir erkeğin mezun olduktan sonra bu kadar uzun süre işsiz kalması, geçici işlere girip çıkması, bir yerde tutunamaması (tutunmak istememesi), iş beğenmemesi vs bana son derece kabul edilemez geliyor. Üstelik ailesi anlayışsız biri diyorsunuz, destek değiller diyorsunuz. Bu durumun onu daha çok kamçılayıp iş bulması için motive etmesi gerekmez miydi? Koskoca adam, Avrupa’da yaşıyor olsaydı 18’inde evden ayrılacaktı. Aile desteği mesteği olmayacaktı. Erkek adam bu yaşa gelmiş hala işsiz. Ama siz onun avukatlığını yapıyorsunuz. Neden?

Hadi 1-2 aydır salgın nedeniyle iş bulmak hayal. Ya öncesi?

Yeni işiniz hayırlı olsun. Gidin Rize’ye, ayakları yere basan biriyle tanışıp devam edin hayatınıza

siz sevinmesini beklememişsiniz konu sahibi, bu gerçekten büyük bir olgunluk. öncelikle bunun için tebrik ederim
fakat ben sevinmesini beklerdim.
sonuçta birini sevdiğiniz zaman takım oluyorsunuz gibi düşünüyorum. yani evlilik ya da birliktelikler benim için tam anlamıyla bu: takım oyunu

birisi gol attığında kişi değil, takım kazanır. elbette kişiye de faydası olur fakat önemli olan takım ruhuyla birlikte olmaktır.

ortak bir şirket kurdunuz farz edelim. harika bir ihale kaptınız, şirket müthiş kâr etti.
ortağınızın toplantıda "ama bana ne ben yapıcaktım" diye küsüp gitmesi ne kadar abesse yaşadığınız durumu da o kadar abes görüyorum.

ayıp ya hu.
insanlar eskiden bu tip üzüntüleri utanıp saklardı. şimdi yavuz hırsız basmış kasabayı ev sahipleri ürküyor.

bu durumu psikolojiyle filan da anlayamam, kusura bakılmasın.
sizin o durumdan kurtulduğunuza iki kat sevinmeliydi. motive olmalıydı.
olması gereken bence buydu.

kendinizi kötü hissetmeyin, mutlu olmaya bakın.
işiniz için de kutlarım

Tabi havalara uçmasın ama senin hayatın kurtuldu benim aynı demek çok yanlış. Senin adına güzel şeyler söyleyebilirdi.

O nasıl laf öyle senin hayatın kurtuldu benimki aynı insan yeri geliyo kırk kat yabancı adına seviniyo bu adam gercekten sizi seviyomu eminmisinz

her aklımıza geleni söylersek etrafımızda insan kalmaz. toplum içinde kabul görmek istiyorsak içgüdülerimizle değil aklımızla hareket etmeliyiz.

bunu hissediyor olmak dışarı vurmak zorunda olduğun anlamına gelmiyor. tıpkı sokakta çişimiz geldiğinde sıyırıp yapmadığımız gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…