- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bu arada siz de haklısınız bunları ona dönün diye yazmıyorum ikinizde çok normal duygular içindesinizÇeşitli işlerde çalıştı iki sene boş oturmadı zaten. Ama alanında çok hırslı ve işini seven biri olduğu halde çıkış yolu hiç bulamadı başvurularına özel sektörde dönen olmadı. Çok destek oldum ama aynı desteği şu an göremediğim için uzaklaştım bende.
Ben de onu yazacaktım pandemi olmasaydı yu hayat bazen şanstırÜlkede elbette işsizlik var, ama iki sene konu sahibi üslubumdan pek hoşlanmadığı için benimle muhatap olmuyor. iyi bir bölümden mezun oldu dedi. sordum ama bölümü söylemedi. evet durum kötü ama yine de iş bulunuyor. az para sürünme süreci vs hoşlanmıyordur o kısmına yorum yapamam. bu ülkede yaşıyoruz durumlarda bu maalesef. kaldı ki insanların işten çıkarıldığı süreçte iş bulmuş sevgilisi , pandemi olmasa atanamayacaktı belki. sanırım atanamamasına aşık olmuş
Kendini başarısız hissetmiştir. Hazır birmiş çok ta kurcalama bari. Kompleks geliştirip can sıkar. Keyfini çıkar durumunun. Bu arada tebrik ederim
Bu arada siz de haklısınız bunları ona dönün diye yazmıyorum ikinizde çok normal duygular içindesiniz
Sadece hayatlarınız artık farklı bölümlerde siz sakın iletişime geçmeyin
Ülkede elbette işsizlik var, ama iki sene konu sahibi üslubumdan pek hoşlanmadığı için benimle muhatap olmuyor. iyi bir bölümden mezun oldu dedi. sordum ama bölümü söylemedi. evet durum kötü ama yine de iş bulunuyor. az para sürünme süreci vs hoşlanmıyordur o kısmına yorum yapamam. bu ülkede yaşıyoruz durumlarda bu maalesef. kaldı ki insanların işten çıkarıldığı süreçte iş bulmuş sevgilisi , pandemi olmasa atanamayacaktı belki. sanırım atanamamasına aşık olmuş
Yinede senin için mutlu olması gerekirdi kısacası erkek manipülasyonu yapmış sana kendini suçlu hissetirmiş
bölümü ne ?Hoşlanmadığım için değil herkese cevap vermeye çalıştığım için karşılık vermedim. Yoksa belirttiğim gibi kendisi çeşitli işlerde çalıştı alanında bir sürü iş başvurusu yaptı fakat dönen olmadı üstelik güzel bir devlet okulundan mezun. Ama onun asıl problemi ailesi. benim ailem çok destekliyi ve anlayışlı oldu şimdiye dek. Ama onun ailesi hep köstek oldu ve işe yaramaz olduğunu sürekli dile getirdi. Bu nedenle aslında onu adına da üzülüyorum.
Boşver o zaman ya biten bitmiş.Uzun vadede yok. Evlilik pek konuşmayız konuşsakta beş sene o da bende düşünmüyoruz.
O nasıl laf öyle senin hayatın kurtuldu benimki aynı insan yeri geliyo kırk kat yabancı adına seviniyo bu adam gercekten sizi seviyomu eminmisinzMerhabalar yakın zamanda konu açmıştım atandığıma dair. Sağlıkçıyım bu arada. Direkt konuya gireceğim. Erkek arkadaşım iki senedir işsiz ve okuduğu okul bölüm iyi olmasına rağmen iş bulamıyor psikolojisi son zamanlarda çok iyi değildi zaten. Neyse benim bu atama haberi açıklandığında haliyle çok fazla sevinmeden onunla da paylaştım ama hem hiç mutlu olmadı hemde neden böyle yapıyorsun dediğimde mutlu olmak zorunda mıyım senin hayatın kurtuldu benim için değişen bir şey yok vs dedi. Bende aşırı sinirlendim biraz ters yaptım ama öncesinde alttan aldım tabi sonuna doğru artık canıma tak etti restleştik bitti. Şimdi bir yanım diyor ki seninle sevinmeyen adamdan sana fayda olmaz diyor, bir yanımda onu da anla sende iki sene bekledin neler çektin diyor. O yazmaz biliyorum bende yazmamaya söz verdim kendime ama acaba haksızlık mı ediyorum doğru düşünemiyor muyum diye fikir almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Ya bu yazdıklarımı da kendimden yola çıkarak yazıyorum
Bencillik de duygu mesela sevinmemek de duygu kızmak da duygu
ama sanki kimse bencil değil herkes çok uçarmış gibi yazıyor şaşırıyorum sorun bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?