- 24 Eylül 2013
- 9.887
- 32.400
- 748
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Bu fragman. Çalışmaya başlayınca sürekli kavga çıkaracak belki de. Her şeyi bahane edecek. Bence iyi olmuş. O işsiz olduğu için değil, sizinle sevinmeyip sizi kıskandığı içinMerhabalar yakın zamanda konu açmıştım atandığıma dair. Sağlıkçıyım bu arada. Direkt konuya gireceğim. Erkek arkadaşım iki senedir işsiz ve okuduğu okul bölüm iyi olmasına rağmen iş bulamıyor psikolojisi son zamanlarda çok iyi değildi zaten. Neyse benim bu atama haberi açıklandığında haliyle çok fazla sevinmeden onunla da paylaştım ama hem hiç mutlu olmadı hemde neden böyle yapıyorsun dediğimde mutlu olmak zorunda mıyım senin hayatın kurtuldu benim için değişen bir şey yok vs dedi. Bende aşırı sinirlendim biraz ters yaptım ama öncesinde alttan aldım tabi sonuna doğru artık canıma tak etti restleştik bitti. Şimdi bir yanım diyor ki seninle sevinmeyen adamdan sana fayda olmaz diyor, bir yanımda onu da anla sende iki sene bekledin neler çektin diyor. O yazmaz biliyorum bende yazmamaya söz verdim kendime ama acaba haksızlık mı ediyorum doğru düşünemiyor muyum diye fikir almak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Kendi cevabinizi kendiniz vermissiniz. 2 yil hic birsey degil. 2 yil harcadınız diye butun hayatinizi harcamayin.seninle sevinmeyen adamdan sana fayda olmaz
Çöl güzel kilo vermişsiniz. Sınavı da geçersiniz inşallah :)Bence siz haklisiniz. Sonuçta insan gerçekten birşeyleri yapmak için çok uğraşıyor. Arkadaşımla ingilizce sınavına hazırlandık o geçti ben kaldım. O geçti diye üzülmedim ben kaldım diye üzüldüm ama açıkçası o geçince de bir umut kapladı içimi
Doğru söylüyorsunuz. Sevgilicilik oyununu bitirmekte fayda var. Zira bence sevgili değiller.Uzun suredir bekledigim ve üzülüp endişe ettigim bir konuda başkasinin iyi haberini almak beni de mutluluktan havalara ucurmaz yani. Bu sevgili de olsa hayirli olsun derim onun adina sevindigimi soylerim anca napilir ki başka?
Kendi uzuntumu unutup oturup baskasinin atanmasina havalara uçacak kafada bir insan degilim.Bir cok insan da degil ama rol yapiyorlar. Hele dunyanin şuan ki durumunda işi olanin bile psikolojisi berbatken...
Dogru demis yani sen kendini kurtardin ona ne faydan var.
Doğru söylüyorsunuz. Sevgilicilik oyununu bitirmekte fayda var. Zira bence sevgili değiller.
Burada bir arkadaş değil sevgili, aşık olduğumuz kişi söz konusu. Ben kendimden önce o, işe girsin mutlu olsun isterdim. İflah olmaz bir romantiğim galiba: ( Aşk uğruna ölünecek, dağları deldirecek birşey değil mi?
Insallah amin :))Çöl güzel kilo vermişsiniz. Sınavı da geçersiniz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?