merhaba arkadaşlar uzun zamandır üyeyim ama ilk defa yazıyorum çok uzun zamandır atama bekliyordum erzurumun bir köyüne atandım 6/8yaşında iki oğlum var onları alıp gideceğim 1 sene eşim ist.kalacak eş atamasına kadar ama hiç desteklemiyor beni. ben hem ordaki şartları düşünüyorm hemde eşimle uğraşıyorm halbuki onun ayda bir gelme imkanıda var.çok karmakarışığım bu son şansım kesinlikle gitmeliyim......
merhaba arkadaşlar uzun zamandır üyeyim ama ilk defa yazıyorum çok uzun zamandır atama bekliyordum erzurumun bir köyüne atandım 6/8yaşında iki oğlum var onları alıp gideceğim 1 sene eşim ist.kalacak eş atamasına kadar ama hiç desteklemiyor beni. ben hem ordaki şartları düşünüyorm hemde eşimle uğraşıyorm halbuki onun ayda bir gelme imkanıda var.çok karmakarışığım bu son şansım kesinlikle gitmeliyim......
uzak coçukları ve seni özlerim bir sıkıntı olsa yanınızda olamam mevcut düzenimiz bozulacak diye ben çalışmadanad geçinebiliyorz diye ama ben bu işi cok seviyorm o bu boyutunu anlamak istemiyor tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?